Arama
Arama Sonuçları
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
"Sugözü Vadisi bölgenin en gözde kamp alanı olacak"
02 Kamp Kulübü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, "Eşsiz doğası ve konumu ile Sugözü-Değirmen Çayı Vadisini bölgenin en gözde kamp alanı haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.
4 köyü ziyaret edip, çalışmaları denetledi
Tokat Turhal Kaymakamı Ersin Tepeli, Dazya, Çayıraltı, Gökdere ve Yeniceler köylerini ziyarete ederek, devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Çelik Kubbe’nin gurur kaynağı SİPER Ürün-2 atışı başarıyla yapıldı
Çelik Kubbe’nin uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı gücü SİPER Ürün-2 sistemi, Sinop'ta atışını başarıyla gerçekleştirdi.
"Alçak taburelerde sıcak çay eşliğinde sohbete doyum yok"
Esnafla bir araya gelen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Günün yorgunluğu ve stresini esnafla atıyorum. Alçak tabure ve kürsülerde sıcak çay eşliğinde sohbete doyum yok" dedi.
Özbekistan Fahri Konsolosluğu Trabzon’da açıldı
Özbekistan Trabzon Fahri Konsolosluğu'nun açılış törenine katılan Vali Aziz Yıldırım, "Türkiye ile Özbekistan tarihi ve kültürel bağlarla birbirine sıkı sıkıya bağlı iki kardeş ülkedir" dedi.
Kalıcı konutlara yerleşen vatandaşların taleplerini dinledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, kalıcı konutlarına yerleşen vatandaşları ziyaret etti. Talep ve sorunları dinleyen Vali Varol, "Hak sahibi vatandaşlarımızın tamamına anahtarlarını teslim edene kadar gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
93 yaşındaki Latif amcanın hayır duasını aldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 93 yaşındaki Latif Ural'ı ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
"Ardahan'da 886 kişi yakalandı"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kentte yaşanan suç ve güvenlik konularıyla ilgili bir verdi. Vali Çiçek, son 7 ayda haklarında arama kararı bulunan 886 kişinin yakalandığını açıkladı.
Anneye son görev
Eski Sakarya Valisi, Mülkiye Başmüfettişi Çetin Oktay Kaldırım ve Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım'ın annesi Hamide Kaldırım, memleketi Bayburt'ta son yolculuğuna uğurlandı.
Eski Vali ve Kaymakamın anne acısı
Eski Sakarya Valisi, Mülkiye Başmüfettişi Çetin Oktay Kaldırım ve Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım'ın annesi Hamide Kaldırım hayatını kaybetti. Hamide Kaldırım, yarın Bayburt'ta son yolculuğuna uğurlanacak.
Vali Toraman, Başpehlivanı tebrik etti
290. Geleneksel Tarihi Çardak Yağlı Güreşlerini izleyen Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, müsabakaları kazanan Başpehlivan Feyzullah Aktürk'ü tebrik ederek, altın kemeri verdi.
Esnafın çayını içip, dertlerini dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazi Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Gazi Mahallesi’ndeki sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız" dedi.
"Depremden etkilenen her köyümüzü modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz"
Besni ilçesine bağlı Burunçayır köyünü ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Depremden etkilenen her bir köyümüzü devletimizin güçlü desteği ile modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz" dedi.
Çin Büyükelçisi, Rize çayına hayran kaldı
Rize'yi ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sbaobin Liu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi. Vali Baydaş, Büyükelçi Liu’ya Rize’de üretilen çeşitli çayları ikram etti. Büyükelçi Liu, tüm çay çeşitlerini çok beğendiğini belirterek, "Tadına baktığım bütün çaylara 100 puan verdim" dedi.
Vali Elban, yangın bölgelerinde inceleme yaptı
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Tire ilçesindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Vali Elban, "El birliğiyle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" dedi.
Almus'un ikinci hanım ağasına madalya verdi
Tokat'ın Almus Kaymakamı Emre Çömen, Kınık beldesinde ikamet eden Songül Yılmaz’ı hanım ağa ilan etti, birde madalya verdi. Kaymakam Çömen, "Songül Yılmaz, Çaykaya Köyüne hanım ağa ilan edilen Gonca Yalçın’ın ardından ilçemizin ikinci hanım ağası oldu" dedi.
Sinop için sel kontrol projeleri hayata geçirildi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın başkanlığında, Ayancık ve Türkeli Orman İşletme Müdürlükleri Yukarı Havza Sel Kontrol Projeleri Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Sinop'ta 42 konutun kura çekimi yapıldı
Sinop’un Saraydüzü ilçesinde inşa edilen 42 konutunun hak sahiplerini belirlemek amacıyla kura töreni yapıldı. Törene katılan ve ilk kurayı çeken Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Vatandaşlarımızın, sıcak yuvalarında mutlu ve huzurlu yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.
Kalıcı köy evlerindeki çalışmaları inceledi
Adıyaman'ın Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Burunçayır köyünde yapımı devam eden kalıcı köy evlerindeki çalışmaları inceledi.
"Kara demlik çayını özlemişiz"
Kamp yapan gençlerle bir araya gelen ve kara demlik çayı içen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Kara demlik çayını özlemişiz. Teşekkürler gençler" dedi.
Piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Hilvan Kent Parkı’nda piknik yapan vatandaşların hem sıcak çayını içti hem de onlarla sohbet etti.
Şanlıurfa'da suya girmek yasaklandı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde sulama kanalları, barajlar, göl ve göletlerde suya girilmesinin yasaklandığını belirterek, "Yasaklama kararına uymayanlar hakkında idari para cezası uygulanmaktadır. Yasaklanan yerlerde sıkı denetim yapılmaktadır" dedi.
Vali Yardımcısı Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne atandı
Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne İçişleri Müşaviri olarak atandı.
Kaymakam üreticilerle birlikte çay topladı
Trabzon'un Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, ikinci dönem çay hasadında üreticilerle birlikte çay topladı.
Esnafın sıcak çayını içip, taleplerini dinledi
Solhan esnafı ile bir araya gelen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, esnafın hem sıcak çayını içti hem de onların taleplerini dinledi.
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Gazeteci Neşe Berber'in gözünden dağların şehri Hakkari...
Gazeteci Neşe Berber, terörden temizlenen ve artık muhteşem coğrafyasıyla herkesi büyüleyen Hakkari'yi kaleme aldı. "Neden daha önce Hakkari'ye gitmedim diye kendime söylendim" diyen usta gazeteci Berber, terörle mücadele eden kahraman Türk askerleri için de, "Bu vatan size minnettar" dedi.
"Vatandaşlarımız, dere yataklarından uzak dursun"
Sağanağın etkili olduğu Ordu'da inceleme yapan Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, "Dün ve bugün için Samsun ve Ordu’da yağışlarla ilgili olarak turuncu alarm verilmişti. Vatandaşlarımız, dere yataklarından uzak dursunlar" dedi.
"Hain emellerine ulaşamayacaklar"
Mardin'in Ömerli ilçesinde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi için anma töreni yapıldı. Törene katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç, hiçbir bölücü terör örgütü hain emellerine ulaşamayacak" dedi.