Arama
Arama Sonuçları
Gaziantep'i "Cıncık" gibi yaptılar
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Cıncık Gibi Gaziantep” Projesi kapsamında çocuklarla çöp topladı. Vali Çeber, "Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber Cıncık gibi Gaziantep yapacağız" dedi.
"Acil Durum Hastanesi hizmete girdi"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Nurdağı'nda 75 yataklı Acil Durum Hastanesi'nin hizmete girdiğini belirterek, "Hayırlı olsun" dedi.
Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mülki idare amirleri, mesajlar yayımladı. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, gazi ve şehitler anıldı.
Gaziantep Valisi Çeber, rötarların sebebini açıkladı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Havalimanı'nda yaşanan uçuş yönlendirme (divert) olayları ve rötarlarla ilgili açıklama yaptı.
Rize'nin eski ve yeni valisi bir arada
2018-2023 yılları arasında Rize Valisi olarak görev yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Rize Valiliği'ni ziyaret ederek Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi.
"Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor"
Gaziantep Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan anısına futbol turnuvası düzenledi. Turnuvayı izleyen Vali Kemal Çeber, "Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor" dedi.
Vali Çeber'den Ramazan'a sürpriz
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2. sınıf öğrencisi Ramazan Poyraz'a sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı.
Vali Çeber, pastanede katmer yaptı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medyadan aldığı davet üzerine ziyaret ettiği pastanede katmer yaptı.
218 bin öğrenci, Çanakkale’yi gezecek
Gaziantep'te yaşayan 218 bin 327 öğrenci, "Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” projesi kapsamında Çanakkale’yi ziyaret edecek.
‘Bakkal Kart’ projesi ihtiyaç sahiplerini de bakkalları da mutlu etti
Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde basına duyurulan "Bakkal Kart" uygulaması kapsamında hayırseverlerin desteği ile vatandaşlara ulaştırılan kartların dağıtımı devam ederken Vali Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmet Özcan ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Vakkas Katırlı ile birlikte şehirde projenin uygulandığı bakkalları ziyaret etti.
“Tüm şehir arkanızdayız”
Gaziantep Valisi Kemal Çeber Gaziantep Futbol Kulübünü ziyaret ederek, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan ve futbolcularla görüştü.
Valilikten ‘Benim Canım Ailem’ temalı ulusal fotoğraf yarışması
Gaziantep Valiliği tarafından Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ‘Benim Canım Ailem’ temalı, ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor.
"Aile yapılarına yönelik saldırılar var"
Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 2024 yılı Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edildi. Vali Kemal Çeber, "Sosyal medya, televizyonlar, dijital alem, bize örnek olarak gösterilmeye çalışılan çeşitli olaylar ile aile yapılarına yönelik saldırılar var. Bir millete ya da bir devlete zarar vermek istiyorsanız, aile yapısına zarar vermeniz lazım" dedi.
Vali Çeber, kaynak makinesinin başına geçti
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, GESOB Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Kaynak makinesinin başına geçen Vali Çeber espri yaparak, "Ben de kaynak işinde baya iyiyim bu arada" dedi.
"Büyüyünce onurlu bir Türk polisi olabilir"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Sinan Korkmaz'ın minik oğlu Mert Ali'yi sevdi. Mert'e oyuncak polis arabası veren Vali Çeber, "Polis arabasına bakıp uzun uzun iç çekti. Büyüyünce onurlu bir Türk polisi olarak bu vatana hizmet edebilir" dedi.
Kaymakam Demir’in acı günü
Emekli Vali Abdulkadir Demir ile Bitlis Tatvan Kaymakamı Remzi Demir’in annesi Saniye Demir vefat etti. Merhume Saniye Demir’in cenazesi kılınan namazın ardından asri mezarlığa defnedildi.
‘Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil’
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Aladdin Yavaşça Gasmek konferans salonunda düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi Anne” Eğitim programına katıldı. “Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil” diyen Vali Çeber, aileleri uyuşturucu konusunda daha duyarlı ve dikkatli olmaya davet etti.
Karnesini alan İpek valiyi görmek istedi
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, kendisine karnesini göstermek isteyen İpek Nur ile bir araya geldi. İpek'in karnesini inceleyen Vali Çeber, kendisini de tebrik etti.
Başkent’in doğal, tarihi ve kültürel 101 değerini gördünüz mü?
ATO, 2024 takviminde Başkent’in doğal, tarihi ve kültürel 101 değerine yer vererek, tanıtım ve turizm çalışmalarına destek verdi. Ankara Ticaret Odası’nın Cumhuriyet’in 101. yılına girdiği 2024 yılı için hazırladığı takvimde Başkent’in 101 turizm destinasyonunun görsel, lokasyon ve tanıtım bilgileri yer aldı.
Şehit polisin emanetini sevindirdi
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şehit Polis Memuru Hüseyin Gümüş'ün ailesini makamında kabul etti. Aileyle yakından ilgilenen Vali Çeber, şehidin emaneti küçük kızı da hediyelerle sevindirdi.
Boşnaklardan Gaziantep eğitimine destek
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Bosna Sancak Derneği arasında Şahinbey ilçesinde 8 derslikli okul yapımına ilişkin protokol imzalandı.
Gaziantep'in işgalden kurtuluşu kutlandı
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Törene Gaziantep Valisi Kemal Çeber de katıldı.
“Medya duyurmazsa sesimizi kimse duymaz”
Gaziantep, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve TİMBİR işbirliği ile düzenlenen Sivil Toplum Medya’ buluşmalarına ev sahipliği yaptı. Vali Kemal Çeber, “Biz ne kadar bağırırsak bağıralım medya duyurmazsa boş. Sesimizi kimse duymaz” dedi.
Umre ödüllü kitap okuma yarışması
Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi, İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek Ödüllü Kitap Okuma Yarışması için imzalar atıldı. Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenecek yarışma neticesinde dereceye girenler, umreye gönderilecek.
Vali Çeber'den gençlere özgüven tavsiyesi
Gaziantep'te düzenlenen Bilim Filmleri Günleri’nin açılışında konuşan Vali Kemal Çeber, "Gençlere çok güveniyorum, sizler bizim umudumuzsunuz. Özgüveninizin çok yüksek olması gerekiyor" dedi.
Vali Çeber, Gaziantep'e gelen bakanlara teşekkür etti
Gaziantep’e gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çiftçilere yönelik mazot ve gübre dağıtımı programına, '100’üncü Yıl Tünelleri' ışık görme törenine ve Galle park emniyet personeline bisiklet dağıtım törenine katıldı. Vali Kemal Çeber, kentte gelen bakanlara teşekkür etti.
Babalarının adına cami, annelerinin adına Kur’ an Kursu yaptırdılar
Hayırsever Arslanyürekli ailesi tarafından Belkıs Mahallesi’ne yaptırılan, Hacı Mehmet Arslanyürekli Camii ve Hacı Zübeyde Arslanyürekli 4-6 Yaş Kur’ an Kursu düzenlenen törenle açıldı.
Öğrencilerle Çanakkale Şehitliğini gezdi
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, "Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına" projesi kapsamında düzenlenen Çanakkale gezisine katıldı. Vali Çeber, öğrencilerle birlikte şehitliği gezdi.
"Çocuklar burada özümüzü öğreniyor"
Gaziantep'te bulunan 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere kırtasiye, çanta ve kitap seti dağıtım protokolü imzalandı. Protokolü imzalayan Vali Kemal Çeber, "Çocuklar, burada iyiliği, değerleri, örfü, adeti aslında bizim özümüzü öğreniyorlar" dedi.
Nar hasadına katkıda bulundu
Türkiye'nin önemli nar ekşisi üretim merkezlerinden olan Oğuzeli’nde nar hasadına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, üreticilere bereketli bir sezon diledi.