Arama
Arama Sonuçları
Geleceğin kültür elçileri Sinop’u tanıyor
Türkeli ilçesinde yaşayan ve Sinop'u daha önce görmemiş olan öğrenciler rehberler eşliğinde kentin birçok noktasını gezdi. Gezi öncesi öğrencilerle bir araya gelen Vali Mustafa Özarslan, onlarla sohbet etti.
Parktaki kazıya düşüp ölen Edanur son yolculuğuna uğurlandı: Affet bizi güzel kızım, affet
Küçükçekmece Menekşe Sahil Parkı'nda İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen ve cuma günü hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer, Esenyurt Kıraç'taki cem evinden son yolculuğuna uğurlandı. Küçük Edanur’un tabutunu taşıyan İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaştığı şiirde, “Affet bizi güzel kızım / Suskun çığlıklarına çok uzak kaldık / Bir Allah’a bir de gözyaşına sığındık / Affet bizi güzel kızım / Affet” dedi.
"59 cinayet olayının tamamı aydınlatıldı"
Konya Valisi Vahdettin Özkan, kentte meydana gelen asayiş olayları, suç ve suçlu ile mücadeledeki son durumu açıkladı. Vali Özkan, son 9 ayda malvarlığına karşı işlenen suçlarda aydınlatma oranının yüzde 91 olduğunu, 59 cinayet olayının ise tamamının aydınlatıldığını belirtti.
“Huzurumuza ket vurmak isteyenlerin karşısındaki kararlı duruşumuzu asla bozmayacağız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “Türkiye’nin huzuru Bilecik’in huzuru” diyerek yola çıktığımızı vurgulamıştık. Bu huzura ket vurmak isteyen kim olursa olsun karşısında kararlı duruşumuzu asla bozmayacağız. Emniyet, jandarma ve adli teşkilatımızla birlikte vatandaşımızın huzuru için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşımızın emrinde olacağız” dedi.
Asayiş ve güvenlikte son 4 ayı değerlendirdi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, göreve başladığı günden bu yana dört aylık süreç boyunca asayiş ve güvenlik konularıyla ilgili geniş bir değerlendirme yapmak üzere basın toplantısı düzenledi.
Yeni cezaevi için yer bakılıyor
6 Şubat depreminde yıkılan Kahramanmaraş Elbistan cezaevinin yerine yapılacak açık ve kapalı ceza infaz kurumu için yer tespit çalışmaları sürüyor.
Sinop'u hiç görmemiş öğrenciler kenti gezdi
"Sinop'umuzu Tanıyalım" projesi başladı. Proje sayesinde Durağan ilçesinde yaşayan ve Sinop'u daha önce görmemiş öğrenciler, rehber eşliğinde kenti gezdi.
Şehidin baba evine giren hırsızlar yakalandı
Elazığ Valisi Ömer Toraman, Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın baba evinden hırsızlık yapan ve şehidin 1992’de annesine hediye ettiği saati de çalan 3 şüphelinin yakalandığını aileye bizzat söyledi.
Mahkumların el emekleri sergide
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutukluların eserlerinden oluşan Resim ve El Sanatları Sergisi'nin açılışını yaptı.
49. Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 149 gözaltı
Gaziantep'te düzenlenen 49'uncu 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 149 şüpheli yakalandı. Operasyonu yöneten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu ile mücadelemiz sonuna kadar aynı gayretle devam edecek" dedi.
Yolda kalanların imdadına Kaymakam yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda aracın yolda kalması üzerine olay yerine intikal eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, yol açma çalışmalarını koordine etti. Yolda kalanlara çorba ikram eden Kaymakam Doğan, zor durumda kalan vatandaşlar için ihbar hattı kurdu.
Jandarma Karabük’te asayiş olaylarının yüzde 99.8’ini aydınlattı
Karabük Valisi Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Garip Gümüş’ten 2022 yılında yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.
“Örgütlerin kırsal yapısı tamamen bitirilmiştir”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütleri DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapısının tamamen bitirildiğini açıkladı.
Meryem Ana Kilisesi açılışa gün sayıyor
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kayaşehir bölgesinde bulunan tarihi Meryem Ana Kilisesi’nin restorasyon çalışmalarını inceleyerek, tarihi kilisenin yakın zamanda turizme kazandırılacağını söyledi.
Dolandırıcılar yanlış adama çattı
Ankara Valisi Vasip Şahin, telefon dolandırıcılarının hedefi oldu. Vali Vasip Şahin'den para isteyen dolandırıcılar, istedikleri parayı alamamaları üzerine bu kez de Vali Şahin'i eşi ve çocuklarına zarar vermekle tehdit etti. Şahin'in ihbarıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gercüş Kaymakamı Sinanoğlu tutuklandı
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, Batman'ın Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu'nun kullandığı aracın çarptığı çocuk öldü. Alkollü araç kullandığı tespit edilen Kaymakam Sinanoğlu tutuklandı.
Şefaatli’yi kaz ve çilek merkezine dönüştüreceğiz
Yozgat Valisi Ziya Polat, Şefaatli ilçesini kaz ve çilek merkezine dönüştüreceklerini söyledi. Şefaatli'de incelemeler yapan Vali Polat, çilek bahçesi ve kaz üretim tesisini ziyaret etti.
Ahmet ÜMİT
Vali/Mülkiye Başmüfettişi