Arama
Arama Sonuçları
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
İbrahim AKIN
Konya Valisi
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Çorum'da çöp toplayan engelli çocuğa saldıranlar gözaltına alındı
Çorum Valiliği, çöpten kağıt toplayan zihinsel ve bedensel engelli çocuğun darp edilmesiyle ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını ve konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
Eski Vali Ahmet Kara hayatını kaybetti
Eski Çorum ve Kars Valisi Ahmet Kara, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Vali Taşolar, bisiklet turunun startını verdi
Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun son etabı Çankırı’dan başladı. Vali Fırat Taşolar, tura katılan bisiklet sporcularını ziyaret ederek, Belediye Meydanından başlayan turun startını verdi.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Vali Şıldak, mülki idare amirleriyle bir araya geldi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlarla bir araya geldi.
Şehit öğretmen Aybüke Yalçın dualarla anıldı
PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, 7. vefat yıl dönümünde kabri başında anıldı. Anma törenine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Çorum Valisi Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da katıldı.
Gençlik haftasında bisiklet sürdüler
Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi.
Satranç Şöleni'nde ilk hamle validen
Gençlik Haftası Valilik Satranç Şöleni'ne katılan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, başlama açılışını yaparak, "Satrancı önemsiyoruz, çocuklarımızın zihinsel gelişimine önemli katkı sağlıyor" dedi.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor
Erzincan'da yapılan yarışmanın Türkiye finalinde yaklaşık 41 yıldır hafız olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 cüz kategorisinin birincisi olmuştu. 3 lisans bölümü mezunu olan 1970 doğumlu Vali Çiftçi, halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatını devam ettiriyor.
Emekli vali ve eski bakan Bekir Aksoy vefat etti
Eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy, 74 yaşında hayatını kaybetti. Aksoy için yarın TBMM'de cenaze töreni düzenlenecek.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Batuhan KALKAN
Altınyayla Kaymakamı
5 yıl görev yaptığı Çorum'a geldi
2018-2023 yılları arasında Çorum Valisi olarak görev yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Avukatlık stajını tamamladı, cübbe giydi
Çorum Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, avukatlık stajını tamamlayarak ruhsatını aldı.
Tokat yine sallandı, eğitime bir gün ara verildi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremle ilgili, "Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerini kullandı. AFAD'dan yapılan son açıklamada Yozgat'ta 2 katlı bir ev ile Sulusaray ilçesinde 5 ahırın etkilendiğine dair ihbarlar alındığı belirtildi.
Önce uyardı, sonra leblebi ikram etti
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ramazan Bayramı öncesi Samsun ve Ankara yolunda uygulama noktasında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, denetimlere katıldı. Vatandaşları uyaran Vali Dağlı, daha sonra onlara Çorum leblebisi ikram etti.
Hafız olan öğrencilere icazetnamelerini verdi
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, hafızlık eğitimini tamamlayan dört kız öğrenciye icazet belgelerini vererek, öğrencileri kutladı.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı
Hafız adayı miniklerin iftar duasına ‘amin’ dediler
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, hafız adayı öğrenciler ile iftarın bereketini paylaştı.
Hitit Gastronomi Yürüyüşüne öncülük etti
Çorum İskilip Kaymakamlığı öncülüğünde Çorum Dağcılar Birliği Spor Kulübü tarafından ilçede Hiking etkinliği düzenlendi.
Kutsal emanetlerin yer aldığı müzeyi gezdi
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, bütün İslam ülkelerinin Kur'an-ı Kerim baskılarının, Peygamber Efendimizin 30'a yakın kutsal emanetinin yer aldığı Siyer-i Nebi ve Musaf-ı Şerif Müzesi'ni gezdi.
Volkan Kaplan
Atkaracalar Kaymakamı
Sait Muhammed Bilgin
Eskil Kaymakamı
Kaymakam Yurdakul'un mutlu günü
Malatya Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Malatya'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kaymakam Yurdakul’un nikah şahitliğini Vali Ersin Yazıcı yaptı.
Macaristan Büyükelçisi Çorum'a geldi
Macaristan Ankara Büyükelçisi Victor Matis, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Büşra Güllü Özpınar
Dumlupınar Kaymakamı