Arama
Arama Sonuçları
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
Kayseri'de festival coşkusu başladı
Kayseri'nin İncesu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali başladı. Festivale Vali Gökmen Çiçek de katıldı.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
Doğa yürüyüşünde birlik ve beraberlik mesajları verildi
Hakkari Valisi Ali Çelik, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı. Vali Çelik ve vatandaşlar, doğanın tadını çıkardı hem de birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kütahya’da ‘Hıdırellez’ ve ‘Fetih’ coşkusu
Bolluk ve bereketin simgesi, baharın habercisi Hıdırellez Bayramı ve Kütahya’nın fethinin 950’nci yıl dönümü Kütahya’da coşkuyla kutlandı.
Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkusu
Şanlıurfa Vali Hasan Şıldak, 23 Nisan kutlamalarına katıldı. Gün içerisinde temsili olarak makamını 4’üncü sınıf öğrencisi Muhammed Ali Denek’e devreden Vali Şıldak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Doğubayazıt'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Vali Konağında bayram coşkusu
Bitlis’te bulunan Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar, Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’na bayram ziyaretinde bulundu.
Şanlı şehirde kurtuluş günü coşkusu
İstiklal Madalyalı Şanlı Şehir Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü kentte düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Öğrencilerin sahur coşkusuna ortak oldu
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Ramazan ayının manevi atmosferinde 'Yeşilçay Erkek Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin Ramazan coşkusuna ortak oldu.
Rize'nin 106. kurtuluş yıl dönümü coşkusuyla kutlandı
Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Valilik tören alanında başlayan kutlama programında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.
Kelkit’in kurtuluş bayramı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kapsamında Kaymakam Kadir Algın, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Kaymakam Algın, Kelkitlilerin kurtuluş bayramlarını kutladı.
Adana’da kurtuluş coşkusu
Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Vali Yavuz Selim Köşger, “Bizler; esareti kabul etmeyen, istiklâl ve istikbali uğurunda canlarını seve seve veren bir ecdadın torunlarıyız” dedi.
“Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak”
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Belediyesi tarafından alınarak hizmete sunulan 5 yeni otobüs için Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsünde düzenlenen araç teslim töreni katılarak, önemli mesajlar verdi. Batman’ı her yönüyle büyükşehir olmaya hazırladıklarını belirten Vali Canalp, “Yapacağımız büyük atılımlarla “Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak” hale getireceğiz” dedi.
Cumhuriyet coşkusuna 1923 fidan
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Cumhuriyetin kuruluşunun 100’ncü yılı etkinlikleri kapsamında 1923 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinlikte fidan dikerek tarihe miras bıraktı.
Yurtta Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyetin 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Konserler, fener alayları ve birçok etkinlikte binlerce kişi bir araya geldi. Valiler ve kaymakamlar, düzenlenen tebrikat törenlerinde tebrikleri kabul etti.
Cumhuriyet için her gün 100 ünite kan
Cumhuriyet’in kuruluşunu kentte farklı 100 etkinlikle kutlayan Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, kendisi de kan vererek "100. Yılda Çankırı Her Gün 100 Ünite Kan Bağışlıyor" kampanyasını başlattı.
Özel öğrencilerin Cumhuriyet coşkusu
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin hazırladığı etkinliğe katılarak, özel öğrencilerin Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.
Yalovalılarla pedal çevirdi
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında yüzlerce Yalovalı ile birlikte pedal çevirdi.
100 komando 100 fidan ile 100. yılda ölümsüzlere yürüdü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Valilik öncülüğünde Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “100 Komando /Özel Harekat 100 Fidan ile 100. Yılda Ölümsüzlere Yürüyor” programına katıldı.
Diyadin Kanyonu Yürüyüşü
Ağrı Valisi Mustafa Koç, il protokolü ve vatandaşların katılımlarıyla, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Valiliğin koordinesinde "Diyadin Kanyonu Yürüyüşü" gerçekleştirildi.
100. yıl için Nemrut Dağı'na çıkacaklar
Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Adıyaman'da 100 öğrenci, Nemrut Dağı'na tırmanış gerçekleştirecek. Öğrencileri uğurlayan Vali Dr. Osman Varol, "Büyük, güçlü ve saygın Türkiye siz gençlerimizin omuzlarında yükselecek" dedi.
Oğuzlar’da coşkulu Cumhuriyet yürüyüşü
Çorum Oğuzlar’da Kaymakam Muhammed Turan öncülüğünde düzenlenen Büyük 100. Yıl Yürüyüşü ile Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı. Kaymakam Turan, “Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak” dedi.
Antalya bir bayrak kente dönüşecek
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 275 bin öğrenciye bayrak hediye edildiğini belirterek, “İnşallah Cumhuriyet Bayramımızı kutlarken, 275 bin öğrencimiz evinden bayraklarıyla hem bu coşkuya ortak olacak hem de Antalya’yı bir bayrak kente dönüştürecekler” dedi.
Cumhuriyet'i müjdeledi
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında ilçe esnaflarını tek tek ziyaret ederek, Cumhuriyetin kuruluşunu müjdeledi.
Pedallar Cumhuriyet’in 100. yılı anısına döndü
Çorum Alaca’da Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bisiklet Turu’na katılan Kaymakam Hicabi Aytemür, gençlerle birlikte pedal çevirdi.
Takoran Festivali coşkusuna ortak oldu
Siverek’te düzenlenen Takoran Kültür ve Doğa Festivaline katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da bir kıraathanede vatandaşların çay ikramına eşlik etti.
“Sizler bizim gururumuzsunuz”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde gazilerle bir araya gelerek, “Sizler bizim gururumuzsunuz” dedi.
“Şehit ve gazilerimiz, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacak”
Gaziler Günü kutlama programına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her bir ferdinin gönlünde gurur abidesi olarak ebediyen yaşayacak” dedi.
Hafızlık öğrencileriyle piknik
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut Bölge Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileriyle ilçe müftülüğünce düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.