Arama
Arama Sonuçları
"Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 9 günlük bayram tatilinin son günü olması dolayısıyla yola çıkacak olan vatandaşları uyardı. Vali Özarslan, "Lütfen ama lütfen trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım" dedi.
"36 kişi hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 5 gününde 696 trafik kazası meydana meydana geldiğini, 36 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması" dedi.
90 yıl sonra yeniden: Turistik Tuz Ekspresi
Çankırı'da 1934 yılında başlayan "Tenezzüh (Gezinti) Treni" seferleri, "Turistik Tuz Ekspresi" ile yeniden canlanıyor.
Toprağa verilen madencinin ailesinin acısını paylaştı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, geçtiğimiz cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanan madenci Adnan Keklik'in kederli ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Aydoğdu, merhum Keklik için dualar ederek, aileye başsağlığı ve sabır diledi.
Fırtına nedeniyle 244 konutun çatısı uçtu
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, kentte 2 gündür etkili olan fırtına nedeniyle 244 konutun çatısının uçtuğunu belirtti.
"66 vatandaşımız hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin son günü olduğunu belirterek, vatandaşları bir kez daha uyardı. Bakan Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 8 gününde 66 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Tekrar uyarıyoruz. Lütfen aşırı hız yapmayalım" dedi.
"Daha fazla acı yaşamamak için lütfen dikkat!"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bayram tatilinin sonlarına doğru yola çıkacak vatandaşlara seslenerek meydana gelebilecek olası kazalara karşı dikkatli olunmasını ve trafik kurallarına uyulmasını istedi.
Tatilin ilk 4 gününde 26 can kaybı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin ilk 4 gününde meydana gelen trafik kazaları, ölüm ve yaralanmalara ilişkin istatistikleri paylaştı.
Bayram tatilinin 3 günlük kaza bilançosu: 19 ölü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 3 gününde bin 838 trafik kazasının meydana geldiğini, 19 kişinin hayatını kaybettiğini ve 2 bin 912 kişinin de yaralandığını belirterek, "Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" diyerek uyardı.
“Sabırla ve azimle zulme karşı duranlar olacağız!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Tıp Fakültesi öğrencileri ve sağlık çalışanlarının İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla düzenledikleri sessiz yürüyüşe katıldı.
Fatih Erdoğan
Ermenek Kaymakamı
"Bu arabanın hatırası yeter"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan’ın efsane valilerinden rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun makam aracıyla şehirde tur attı. Ferdi Tayfur’un ‘Hatıran yeter’ şarkısı eşliğinde aracı bizzat kullanan Vali Aydoğdu, “Bu arabanın hatırası yeter” dedi.
"Şehrin geleceği için yeni bir yol haritası belirlendi"
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları sona erdi. Buluşmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Ortak Akıl Buluşmaları ile şehrin gelecek vizyonuna dair yeni bir yol haritası belirlendi. 16 farklı oturumda yaklaşık 450 kişiyle birebir görüştüm" dedi.
Semt pazarında talepleri dinledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, cumartesi pazarını ziyaret etti. Tezgahları tek tek gezen Vali Makas, hem esnafın hem de vatandaşların taleplerini dinledi.
“Teyakkuz durumuna geçilmiştir”
Kastamonu genelinde etkili olan şiddetli fırtına sonucu yaşanan zararı ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Vali Meftun Dallı, “Teyakkuz durumuna geçirilmiştir” dedi.
İçişleri bütçesi komisyondan geçti
İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Bakan Yardımcıları ve birim amirlerinin katıldığı komisyonda milletvekillerine bakanlığın çalışmalarına ilişkin bir sunum yapan Bakan Ali Yerlikaya, vekillerin soru ve eleştirilerini de cevapladı.
Yol yapım çalışmalarına katıldı
Cumartesi mesaisini Bilecik’in köylerine ayıran Vali Şefik Aygöl, köylerin ihtiyaçlarını yerinde gördü. Alpagut, Erkoca, Kınık, Çavuş ve İlyasbey köylerinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Aygöl, köy yol yapım çalışmalarını da inceledi.
2 bin rakımlı dağa Cumhuriyet yürüyüşü
Isparta Valisi Aydın Baruş, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen zirve yürüyüşüne katıldı. 2 bin 635 metre rakımlı Davraz Dağı'na çıkan Vali Baruş, etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirtti.
Gençlerin cumartesi dersine girdi
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ‘Etüt Van Projesi’ ile hafta sonu eğitimlerine devam eden gençlerin dersine girerek, “Destek bizden çalışmak sizden” dedi.
Şehit annesinin tabutunu taşıdı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 1994 yılında Tunceli Pülümür’de şehit olan P. Uzm. Çvş. Orhan Dağ’ın annesi Sevim Dağ'ın cenaze namazına katılarak, şehit annesinin tabutunu taşıdı.
İstanbul’da hiç kimse sokakta yaşamayacak
İstanbul’da sokakta yaşayan evsiz vatandaşlar Valilikçe kalıcı olarak kamu misafirhanelerine yerleştiriliyor.
Miahaber Hukuk Danışmanı Altıparmak, Star Gazetesi'nde yazılarına başladı
Miahaber Hukuk Danışmanı ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak, Star Gazetesi yazarları arasına katılarak, yazılarına başladı.
Pazar esnafıyla hemhal oldu
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, cumartesi pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Makas, esnafa bol kazanç, vatandaşlara hayırlı pazarlar diledi.
Pazarın nabzını tuttu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Yenişehir semt pazarını ziyaret ederek, pazar esnafının nabzını tuttu.
Kervan Yolu Dağ Koşusu’nun 8.'si düzenlenecek
Trabzon Köprübaşı Belediyesi ve İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliği ile Kervan Yolu Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri, Türkiye Atletizm Federasyonu’nca, 9 Eylül'de ilçede gerçekleştirilecek.
"Cenab-ı Hak beterinden korusun!"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun’da aşırı sağanak yağışların neden olduğu taşkınların ardından bölgede incelemelerde bulundu.
“Biçerdövere binip ayçiçeği hasat ettik”
Ayçiçeği üreticileriyle bir araya gelerek hasat yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Edirne’den Kars’a her sofrada, keyifli her sohbette Aksaraylı çiftçilerimizin emeği ve alın teri var” dedi.
Futbolculara baklava ikramı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, EMS Yapı Sivasspor'u ziyaret ederek yeni sezonda takıma başarı diledi. Vali Şimşek ziyarette sporculara baklava ikram etti.
Pazar alışverişi yaptı
Burdur Valisi Türker Öksüz, bir taraftan hafta sonunda kurumlardan brifing alırken diğer taraftan halkla bir araya geldi. Semt pazarını ziyaret eden Vali Öksüz, hem pazarcı esnafıyla tanıştı, hem de alışveriş yaptı.
Pazarcı esnafıyla tanıştı
Kırıkkale Valiliği görevine dün başlayan Vali Mehmet Makas, Kırıkkalelilerle tanışmak için sahaya çıktı.