Arama
Arama Sonuçları
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
“20 yılda adeta çağ atladık”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Almus Toplum Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
“Başkan ile halk arasındaki mesafe kapanmalı”
Hukukçu-Yazar ve Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, yerel yönetimler için büyük önem taşıyan Kent Konseylerinin yeni dönemde daha etkin olmasını istedi. Altıparmak, belediye başkanı ile halk arasındaki mesafenin kapanması gerektiğini vurguladı.
Yağıbasan Medresesi'nde Filistin söyleşisi
Tokat'ta Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu tarafından 'Filistin'de 400 Yıl adlı' başlıklı söyleşi gerçekleştirdi. Yağıbasan Medresesi'nde düzenlenen söyleşiye Vali Numan Hatipoğlu da katıldı.
100 yaşındaki Zeynep nine unutulmadı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 100 yaşındaki Cumhuriyet çınarı Zeynep Aydemir'i evinde ziyaret etti.
Ankara’da Tokat rüzgarı
Tokat'ın zengin kültürü ve nefis yöresel ürünlerinin sergilendiği ‘Tokat Tanıtım Günleri’nin açılışına katılan Vali Numan Hatipoğlu, Ankara’da yaşayan Tokatlılar ile tüm vatandaşları Tokat’ın lezzetleri, doğal, tarihi, kültürel ve yöresel değerlerini görmeye davet etti.
Merhum Kore gazisinin ailesini yalnız bırakmadı
Tunceli Çemişgezek Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, ağustos ayında ebedi hayata uğurlanan Kore Gazisi Yusuf Tuncel için evinin bahçesinde düzenlenen anma programında aileyi yalnız bırakmadı.
Yarım asırlık Bağ Bozumu Festivali
Nevşehir Valisi Ali Fidan, il protokol üyeleri ile birlikte, Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl 51’incisi düzenlenen Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali’nin açılışına katıldı.
İçişleri’nin genel müdürlüklerine 28 yeni atama
Bugün yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi’nde İçişleri Bakanlığı’nın birimlerine genel müdür veya başkan seviyesinde birim amiri ataması yapılmazken, genel müdür yardımcılıkları, daire başkanlığı ve şube müdürlüklerine 28 atama gerçekleştirildi.
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
Şehidin ailesine ev
Türkiye Tekstil Sanayi İş Verenleri Sendikası ile Jandarma tarafından Şehit P. Uzm. Çvş. Onur Doğan’ın Kayseri'de yaşayan ailesine ev takdim edildi.
Köyün 100 yıllık su sorunu çözüldü
Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt'un 1200 nüfuslu Konursu Köyü'nün 100 yıllık su sorunun çözüldüğünü belirterek, yapılan göletin tarıma da ciddi katkılar sağlayacağını söyledi.
Bayburt şehir müzesine kavuşuyor
Bayburt Dede Korkut Müzesi, bugün saat 14:00'te düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.
Cüneyt Demirkol
Destek Hizmetleri Dairesi Şube Müdürü
Orçun Cüneyt ZOR
Çemişgezek Kaymakamı
Üreticilere süt sağım makinesi desteği
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Dargeçit ilçesinde “El Değmeden Hijyenik Sütler Projesi” kapsamında üreticilerine süt sağım makineleri dağıtım törenine katıldı.
Türk İnternet Medya Birliği resmen kuruldu
Kurucuları arasında Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Cengiz Aksan’ın da bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile resmen kuruldu. Kurucu Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa'nın olduğu birlik, 81 ilin yanı sıra Türk devletleri ve Avrupa'dan internet medyasını bünyesinde barındırıyor.
Depremzedelere moral
Erzincan İliç Kaymakamı Cüneyt Demirkol, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçede misafir edilen depremzede aileleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
“Malatya’yı tekrar eski günlerine kavuşturacağız”
Deprem sonrasında büyük bir yıkıma uğrayan Malatya’yı tekrar eski günlerine kavuşturmak için seferber olan Kars, Van ve Bayburt valileri, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü
Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü törenlerle kutlandı.
Cüneyt EPCİM
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Yardımlar dualarla deprem bölgelerine gönderildi
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve çevre illerde de hasara neden depremin ardından ‘tek yürek olan Türkiye’ bölgeye yardımlara devam ediyor.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Vosvos korteji, Cumhuriyet Bayramına renk kattı
Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'in de katıldığı Türk bayrakları ile donatılan motosiklet ve rengârenk Vosvos araç korteji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına renk kattı.
Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Kırklareli Valisi Birol Ekici, vefat eden Kıbrıs Gazisi Enver Yıldız’ın cenaze törenine katılarak tabutuna omuz verdi. Vali Ekici, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında fenalaşan Kıbrıs Gazisi Hasan Ulu’yu da hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Bayburtlu baba oğul, arsa ve 5 katlı apartmanlarını Kur’an kursu için bağışladı
İstanbul’da ikamet eden Bayburtlu iş insanı Mükerrem Karabulut ve oğlu Süleyman Karabulut, Bayburt merkeze bağlı Şingah mahallesinde bulunan arsa ve 5 katlı binalarını, Bayburt Valiliği İl Müftülüğüne bağışladı.
Dünya Kaykay Şampiyonası’nın startını verdi
Beş kıtadan, 30 ülkeden 130 sporcunun katıldığı İniş Kaykay ve Hız Kızağı Dünya Şampiyonası dünyanın en uzun pisti Hasan Dağı’nda Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun start vermesiyle başladı.
8-16 Ekim’de Sur sokaklarında şenlik var
Geçmişte adı terörle, şimdilerde ise festival ve şenliklerle anılan Diyarbakır Sur’da düzenlenen ‘Sur Kültür Yolu Festivali’ yarın başlıyor. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Festival hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Tüm Türkiye’den vatandaşlarımızı unutamayacakları anlar biriktirmek için Sur’a ve festivalimize bekliyoruz” dedi.
Tokat Valisi Hatipoğlu, Ankara’da bakanlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Ankara’da bir dizi temas ve incelemede bulundu. Vali Hatipoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ı ziyaret etti.