Arama
Arama Sonuçları
“20 yılda yapılamayacak projeleri iki yıla sığdırdık”
Tokat’ın Turhal ilçesine atanan İzmir Urla Kaymakamı Murtaza Dayanç, ilçeye veda etti. Kaymakam Dayanç, “20 yılda yapılamayacak projeleri iki yıla sığdırdık” dedi.
Urla'da bağbozumu zamanı
Rahvan atları ve tarım araçları korteji ile renkli görüntülere sahne olan İzmir Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri Urla Cumhuriyet Meydanında yapılan açılış töreni ile başladı.
“Ulaşım projelerini yıl sonuna kadar tamamlayacağız”
İzmir Urla Belediyesi asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, ulaşımla ilgili projeleri yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi.
Urla’nın kent hafızasına yoğun ilgi
Ege’nin incisi Urla’nın tarihi ve kültürel değerlerinin, gelenek ve göreneklerinin derlenip kayıt altına alındığı Urla Kent Tarihi ve Arşivi (UKTA) Müzesi, geçtiğimiz günlerde kapılarını ziyaretçilere açarken, kısa süre içerisinde ilgi odağı haline gelip, halkın büyük beğeni ve takdirini toplamayı başardı.
Urla’nın merkezine yeşil alan ve otopark
İzmir Urla Belediyesi vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe merkezinde belediye hizmet binası arkasında yer alan ve halk arasında eski pazar yeri olarak bilinen, yaklaşık 5.700 m2’lik arazide Yeşil Alan ve Otopark projesi çalışmalarına başlandı.
Özel çocuklarla bilek güreşi
İzmir Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek, “Bu çocuklar her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.
Urla'da tarihi sokaklar sağlıklaştırılıyor
İzmir Urla’da Merkez Kentsel Sit alanında yaklaşık 12 bin 500 m2 sokak sağlıklaştırma projesi başlatan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, “Urla’mızın tarihi, doğal, kültürel değerlerini koruyarak, gelecek kuşaklara aktarmak temel felsefemiz” dedi.
Sivil toplum kuruluşlarını dinledi
İzmir Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murtaza Dayanç, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Yeni ilçenin ilk bebeği dünyaya geldi
Yeni yerleşim yerine taşınan Artvin Yusufeli’nde yeni ilçenin ilk bebeği dünyaya geldi.
Murtaza Dayanç
Sarıçam Kaymakamı