Arama
Arama Sonuçları
Bursa Valisi Demirtaş: Yangının ilerlemesi durduruldu
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını belirterek, "Yangının ilerlemesi durduruldu ve tehlike geride kaldı" dedi.
603 yıllık Yeşil Türbe'de restorasyon yapılacak
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, kentin simgelerinden biri olan 603 yıllık Yeşil Türbe'de restorasyon çalışmaları yapılacağını belirtti.
Bursa'nın fethinin 698. yıl dönümü kutlu olsun!
Bursa’nın fethinin 698. yıl dönümü törenlerle ve dualarla kutlandı.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
"Fuardaki güzellikleri keşfetmelerini tavsiye ediyorum"
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa 21. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, "Tüm vatandaşlarımızı fuara davet ediyor, zengin kitap dünyasının güzelliklerini keşfetmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Kayıp mürettebatı arama çalışmaları 11. gününde
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Marmara Denizi açıklarında batan 'Batuhan A' isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmalarının 11'inci gününde de devam ettiğini belirtti.
"Emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun"
Bursa'da Merinos Polis Merkezi Amirliği'nin temel atma töreni yapıldı. Vali Mahmut Demirtaş, "Bursa'mızın güvenliği ve huzuru için üstün bir özveriyle görevlerini yerine getiren emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun" dedi.
Batan gemideki mürettebatı arama çalışmaları sürüyor
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Şubat'ta batan BATUHAN A İsimli ticari gemide bulunan kayıp mürettebat için arama çalışmalarının 4. gününde devam ettiğini belirterek, "852 personelimiz ile arama kurtarma çalışması aralıksız devam ediyor" dedi.
Türkiye'nin ikinci Çocuk Adalet Merkezi Bursa'da açıldı
Türkiye'nin ikinci Çocuk Adalet Merkezi Bursa'da açıldı. Açılışta konuşan Vali Mahmut Demirtaş, "Çocuklarımızın adli süreçlerde yararlarının gözetilmesi ve korunmasının sağlanması amacıyla hizmete giren Bursa Çocuk Adalet Merkezi şehrimize hayırlı olsun" dedi.
“Öğrencilerimize unutamayacakları dokunuşlar yapın”
Aday öğretmenlere seslenen Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, “Öğrencilerimizin hayatlarına ömürlerinin sonuna dek unutamayacakları dokunuşlarda bulunmalısınız. Sevinçte ve kederde bir ve beraber olmanın tohumlarını serpmelisiniz” dedi.
Vali Coşkun’un annesi son yolculuğuna uğurlandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un hayatını kaybeden annesi Kamuran Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
Kalplerindeki güzellik yüzlerine yansımış
Nilüfer ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte, Görme Engelli Çocuklar Kuran Kursu’nu ziyaret ederek, çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
Vali Demirtaş'tan deprem açıklaması
Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, şehirde korku ve paniğe neden oldu. Vali Mahmut Demirtaş, herhangi bir can kaybı, yaralanma ve mal kaybının olmadığını açıkladı.
Hastanelerde ve inşaat alanlarında teftiş
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ve Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastalarla bir araya geldi. Demirtaş, yeniden inşa edilecek Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında da incelemelerde bulundu.
“Düzensiz göçle mücadele kesintisiz sürecek”
Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Kütahya ve Sakarya valilerinin katıldığı ‘Düzensiz Göçle Mücadele Toplantısı’na ev sahipliği yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, düzensiz göç ile mücadeleye kesintisiz devam edileceğini söyledi.
Akseki’ye veda zamanı
Akseki’ye yaklaşık dört yıl hizmet eden Kaymakam Volkan Hülür, Eğil Kaymakamlığına atanması nedeniyle ‘Evim, yuvam’ dediği ilçeye veda etti. Onuruna verilen yemekte duygusal anlar yaşayan Hülür, “Hakkınızı helal edin” dedi.
57 şehre yeni vali atandı
Valiler kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Başarılı hizmetleri ile dikkat çeken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Bilecik Valiliği’ne atandı.
Yıl içinde hizmete sunulacak
Mardin Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Millet Bahçesinde devam eden çalışmaları inceleyerek, Millet Bahçesi’nin bu yıl tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
Gençlere spor malzemesi dağıttı
Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen yaz spor okulu projesi kapsamında Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla Artuklu spor salonunda malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Kur’an öğrenen minikler için şenlik
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya İl Müftülüğünce düzenlenen 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarının 10. yıl şenliğine katıldı.
Kermeste gözleme pişirdi
Antalya İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, öğrenciler ve okul yararı için düzenlenen kermese katılarak, içli gözleme pişirdi.
Depremzede köy evleri yıl sonuna yetişecek
Hasanbeyli’nin Çolaklı köyünde depremde yıkılan evlerin yerine yapılmaya başlanan köy evlerinin inşaat alanında inceleme yapan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “Depremden etkilenen vatandaşlarımızın bir an önce kalıcı konutlara kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Şehide son görev
Şehit Jandarma Asb. Üstçvş. Mehmet Gündüz, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, il protokolü, şehidin ailesi ve vatandaşların katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Orta refüje çim serdi
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Midyat’ta belediyenin orta refüj peyzaj çalışmalarına eşlik ederek, işçilerle birlikte orta refüje çim serdi.
Arıcılara 22 milyon liralık kovan desteği
Mardin Büyükşehir Belediyesinin hibe desteği sağladığı ‘Mardin Kırsalda Üretim Ve İstihdam İçin Arıcılığın Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında arılı kovan, boş kovan ve arıcılık ekipmanlarının dağıtımı başladı.
Yoğun yağış sonrasında Midyat’ta inceleme
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı ve Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, yoğun yağış sonrası Midyat Beyazsu'da yaşanan su baskınından etkilenen alanda incelemelerde bulundu.
Çocuklar için öğle vakti iftar!
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu yaşatmak adına Anadolu’nun geleneklerinden tekne orucu tutan çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.
Sokak hayvanlarını unutmadı
Antalya İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında sokak hayvanlarının yemesi için mama bıraktı.
Üreticilere süt sağım makinesi desteği
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Dargeçit ilçesinde “El Değmeden Hijyenik Sütler Projesi” kapsamında üreticilerine süt sağım makineleri dağıtım törenine katıldı.