Arama
Arama Sonuçları
"Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 9 günlük bayram tatilinin son günü olması dolayısıyla yola çıkacak olan vatandaşları uyardı. Vali Özarslan, "Lütfen ama lütfen trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım" dedi.
Kilit kavşaktaki trafiğe havadan denetim
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen ile birlikte havadan yapılan trafik denetimine katıldı.
Jandarma yolcu kılığında otobüsleri denetledi
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yolcu taşımacılığı yapan araçları denetledi.
Kaymakam Toğan, eğitim yatırımlarını denetledi
İstanbul Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, ilçede inşaatı devam eden ve geçici kabulü yapılan eğitim yatırımlarını yerinde inceledi. Okulların son durumunu kontrol eden Kaymakam Toğan, yeni eğitim yatırımlarının ilçe eğitimine katkı yapacağını belirtti.
Kantinleri ve yemekhaneleri denetledi
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, okulların kantin ve yemekhanelerinde yapılan denetimlere katıldı. Kaymakam Karakaya, "Öğrencilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli" dedi.
Kapanan köy yollarındaki çalışmaları inceledi
Kars Arpaçay Kaymakamaı Muhammed Burak Akköz, kapanan köy yollarında devam eden karla mücadele çalışmalarını denetledi. Akköz, "Vatandaşlarımızın ulaşımının kolaylaştırılması amacıyla çalışmalar aralıksız devam ediyor" dedi.
"Hizmetlerimiz hız kesmeden sürecek"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 8 Mart Mahallesi'nde başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi. Kaymakam Kayabaşı, "Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.
Deprem konutlarını denetledi
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Argıl Mahallesindeki TOKİ Deprem Konutları inşaatını koordineli bir şekilde denetledi.
“Karla mücadele ekiplerimize güveniyoruz”
28 bin 488 kilometrekare yüzölçümü, 10 bin kilometreye yakın yol ağı ile Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük 2. şehri olan Sivas, yaklaşan kış mevsimine ekipleri ile birlikte hazır.
Çevre yollarını birbirine bağlayacak bulvarda teftiş
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Silvan Çevre Yolu ile Elazığ Çevre Yolunu birbirine bağlayacak olan Şeyh Sait Bulvarı'nda devam eden çalışmaları inceledi.
“Tatlı yiyelim, tatlı çalışalım”
Kars Valisi Ziya Polat, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesinde tamamlanan asfalt yol serim çalışmalarını inceledi. Asfalt işçilerine tatlı ikram ederek teşekkür eden Vali Polat, “Emeklerinize sağlık” dedi.
Ağır hasarlı köy evlerinin yıkım işini denetledi
Adıyaman'ın Çelikhan Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, 3 köyde inceleme yaptı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Altınöz, ağır hasarlı köy konutlarının yıkım işini denetledi.
Denetim için öğrencilerle yolculuk yaptı
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, taşımalı eğitimle okullarına giden öğrenciler için denetim yaptı. Okul servisine binen Okumuş, öğrencilere simit ve peynir de ikram etti.
“Gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz”
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ile birlikte belediye tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, “Gençlerimiz ve daha yeşil bir Diyarbakır için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Mobil kontrol noktasına denetim
Ankara Valisi Vasip Şahin, ‘Düzensiz Göçle Mücadele Çalışmaları’ kapsamında oluşturulan mobil kontrol noktalarını denetledi. Vali Şahin, sürecin daha etkin, verimli ve özenli bir şekilde yürütülmesi konusunda talimat verdi.
Hastane kantinini bizzat denetledi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ziyaret ettiği Harakani Devlet Hastanesi’nde kantini bizzat denetleyerek, sağlıklı ürünlerin satılması konusunda uyarıda bulundu.
Emniyet 31 bin otobüsü denetledi
Emniyet Genel Müdürlüğü, trafik güvenliğinin sağlanması, usulsüzlük ile suistimallerin en aza indirilmesi ve kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla 8-12 Eylül'de ülke genelinde denetimler gerçekleştirildi.
Servis araçlarını denetledi
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, okul servis araçlarının denetimine katılarak, uyulması gereken kurallarla ilgili sürücülere hatırlatmalarda bulundu.
Okullar daha güvenli olacak
Gaziantep Lisesi’ni ziyaret eden Vali Kemal Çeber, öğrenciler, öğretmenler, veliler, çevredeki dükkan sahipleri ve vatandaşlarla sohbet ederek, eğitimin daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi noktasında esnafa hatırlatmalarda bulundu.
Öğrenci servislerinin denetimine katıldı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, öğrenci taşıyan servislere yönelik polis ekiplerinin yaptığı denetimlere katıldı.
20 milyon öğrenci için ders zili çaldı
İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için yaz tatilinin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.
Durakta bekledi, vatandaşlarla otobüs yolculuğu yaptı
Siirt kent merkezi Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi’nde otobüs durağında bekleyen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, belediye halk otobüsüne binerek ulaşım hizmetini yerinde inceledi.
“Hedefe ulaşmanın tek yolu düzenli çalışmak”
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle faaliyette bulunan Akademi Merkezi’ni ziyaret ederek, üniversite sınavlarına hazırlanan mezun öğrencilerden son 1 ayda çalışma ritimlerini arttırmalarını istedi.
Millet Bahçesi inşaatı yıl sonuna tamamlanacak
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, kentte yapımı devam eden Millet Bahçesi inşaatını denetledi.
Şanlıurfaspor’da neler oluyor? Vali Ayhan devreye girdi
Uzun süren kötü gidişatın ardından bu sene Vali Salih Ayhan’ın öncülük etmesi ve belediyelerin desteğiyle iyi bir ivme yakalayıp şampiyonluğun favori takımı olarak gösterilen Şanlıurfaspor’da son günlerde yaşananlar ‘neler oluyor’ sorusunu gündeme getirdi.
Gece boyu denetimlerini sürdürdü
Şanlıurfa'da üç gün boyunca devam eden yoğun yağış, etkisini Hilvan ilçesinde de gösterdi. Kaymakam Coşkun Doğan, gece boyu sahada olan ekipleri denetleyerek, alınan tedbirleri yerinde inceledi.
Vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde de etkisini önemli derecede hissettirdi. 04:17’de yaşanan ilk depremin ardından Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, 04:30 itibariyle Hilvan sokaklarındaydı.
Gece yapılan yol açma çalışmalarını denetledi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, gece saatlerinde kırsal Akarsu Mahallesinde yağan kardan dolayı ekiplerin yol açma çalışmalarına katıldı.
Evde bakım hizmetlerini denetledi
Yozgat Çekerek Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel, evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Yaşlıların ellerini öpen Kaymakam Güzel’e, vatandaşlar aldıkları hizmetten dolayı teşekkür etti.
Okul servislerini denetledi
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, eğitim öğretim yılının huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi amacıyla trafik tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen okul servisleri denetim uygulamasına katıldı.