Arama
Arama Sonuçları
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Kapanalan köyünü ziyaret eden ve vatandaşın derdini dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Devletimizin şefkat eli daima vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır" dedi.
Vali Yavuz, sabah saatlerinde sahayı denetledi
Sabah saatlerinde sahada denetleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Orta hasarlı iken güçlendirme müracaatı yapılmayan binaların yıkımı hızla devam ediyor. Bugün itibariyle yıkılması gereken orta hasarlı binaların yüzde 40’ını yıktık. Çalışmalar sürüyor" dedi.
Köylünün sorunlarını tek tek dinledi
Sinop Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Sarıyer köyünü ziyaret ederek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
Isparta Valiliği'ne atanan Vali Abdullah Erin'den ilk yorum:
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin atandı. Atama kararıyla ilgili mesaj yayımlayan Erin, "Aziz milletimize ve yüce devletimize sadakatle hizmet etmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağımı bir kez daha ifade ediyorum" dedi.
Artvin'de sel felaketi: Yol çöktü
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, kent genelinde etkisini sürdüren aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde, incelemelerine devam ediyor. Vali Ünsal, "Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde heyelanların meydana gelmesi neticesinde, 32 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştı. Yapılan koordineli çalışmalar sonucunda tüm köy yollarımız ulaşıma açılmıştır" dedi.
Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'dan önemli bir yazı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Dijital Dünyanın Yeni Tehlikesi: Sosyal Medyada İtibar Suikastı" başlıklı bir makale kaleme aldı. Dijital çağın yükselişi ile birlikte sosyal medyada itibar suikastında artış yaşandığına dikkat çeken Mumcu, itibar suikastının tüm ayrıntılarını anlattı.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
Azerbaycan'dan, Kahramanmaraş'a okul desteği
6 Şubat depremlerinin ardından Azerbaycan Devleti tarafından Kahramanmaraş'a yaptırılan Haydar Aliyev İlkokulu’nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Mükerrem Ünlüer, "Dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan Devleti de depremin ilk anlarından itibaren devletimiz ve milletimizin yanında oldu" dedi.
Bursa'nın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, şehirde coşkuyla kutlandı.
Kalıcı konutlara yerleşen vatandaşların taleplerini dinledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, kalıcı konutlarına yerleşen vatandaşları ziyaret etti. Talep ve sorunları dinleyen Vali Varol, "Hak sahibi vatandaşlarımızın tamamına anahtarlarını teslim edene kadar gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
"Diyarbakır annelerinin ızdırabını anlatan bir proje"
Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin dramını anlatan ‘Sesler ve Yüzler’ filminin gösterimine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Evlatları dağa kaçırılan ailelerin dertlerini, ızdırabını dile getirmiş. Toplumsal duyarlılık oluşturacak bir proje" dedi.
743. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri devam ediyor
Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 743. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri dolu dolu devam ediyor. Festivale Türkiye’nin dört bir yanından Yörükler ve Türk beylikleri geldi.
Süper Vali Yazıcıoğlu’nun, ölüm yıl dönümünde oğlundan duygulandıran paylaşım
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, babasının ölüm yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir yazı paylaştı. Başkan Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda özlemini dile getirdi.
İskenderun'da maymun çiçeği iddiası!
"Hatay İskenderun Devlet Hastanesi’nde maymun çiçeği vakası görüldü" şeklinde çıkan iddialara Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, son noktayı koydu.
Vali Bingöl, duyurdu: Personel alımı yapılacak
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İŞKUR tarafından noter kurasıyla personel alımı yapılacağını açıkladı.
Hayme Ana kabri başında dualarla anıldı
Kütahya Valisi Musa Işın, 743. Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri’ne katıldı. Program kapsamında Vali Işın, Hayme Ana’nın kabrini ziyaret ederek, dua etti.
Karakeçili'deki festival coşkusu sürüyor
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30'uncusu düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği, büyük bir coşku ve katılımla başladı.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Vali Şıldak, yunus timleri ve bekçilerle buluştu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Motosikletli Polis Timleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle bir araya geldi.
Yörük çadırında samimi sohbet
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2.300 rakımda, Sarıpınar meralarında küçükbaş hayvancılık yapan Yörükleri ziyaret etti. Vali Pehlivan, dumanı tüten çadırlarda vatandaşlarla hem sohbet etti hem de destekler, hibeler ve teşvikler hakkında bilgi verdi.
"Depremden etkilenen her köyümüzü modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz"
Besni ilçesine bağlı Burunçayır köyünü ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Depremden etkilenen her bir köyümüzü devletimizin güçlü desteği ile modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz" dedi.
Bakan Yerlikaya, POMEM Mezuniyet Törenine katıldı
30'uncu Dönem POMEM Mezuniyet Töreni'ne katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahraman polislerimiz: Bu kutsal görevinizi ifa ederken rehberiniz hukuk, referansınız insan hakları olacaktır. Ve her zaman vicdanınıza kulak vereceksiniz" dedi.
Simav'a 300 kişilik öğrenci yurdu yapılıyor
Simav'da yapılacak 300 kişilik öğrenci yurdunun temel atma törenine katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Öğrencilerimizin yurtlardaki yaşamını kolaylaştırmak ve buradaki konforlarını muhafaza etmek adına elimizden gelen tüm gayreti yapacağız" dedi.
Kaymakam, görkemli şenliğe herkesi davet etti
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'nin 31 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, "Birçok etkinliğin yapılacağı şenliğe 7'den 77'ye tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinledi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
"Tokat, bağcılıkta bir numaradır"
Tokat Valisi Abdullah Köklü, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde düzenlenen programa katıldı. Vali Köklü, "Tokat, bağcılıkta bir numaradır. Devletin verdiği destek, çiftçinin gayreti ve azmi ile üretimi daha da arttıracağız" dedi.
"Acil Durum Hastanesi hizmete girdi"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Nurdağı'nda 75 yataklı Acil Durum Hastanesi'nin hizmete girdiğini belirterek, "Hayırlı olsun" dedi.