Arama
Arama Sonuçları
Tahtada öğrencilerle soru çözdü
Kars Digor Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Sorguçkavak Köyü İlkokulu öğrencilerinin dersine katıldı.
“Hayatım kolumda her şey yolunda”
Kars Digor Kaymakamı Hasan Musab Okatan, kaybolma risklerine karşı ilçedeki Alzheimer hastalarının koluna elektronik saat takarak, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği bizim için önemli” dedi.
“Sevdamız eğitim”
Digor ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, eğitimin önemini vurgulayarak, "Biz aklı da kalbi de iyi çocuklar yetiştirmek istiyoruz. Sevdamız eğitim” dedi.
Tıp Fakültesi kazanan öğrenciye laptop
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Digorlu öğrenci Fatih Budak’ı Tıp Fakültesini kazanmasından dolayı Laptop Bilgisayar ile ödüllendirdi.
Parke taşı çalışmalarını inceledi
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Digor’un köylerinde yapılan kilitli parke taşı yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
1047 ders çalışma sözüne 1047 oyuncak!
Kars Digor Kaymakamlığı’nın uyguladığı “Digor’un Çocukları İle El Ele” projesi kapsamında Digor’da bu yıl okula yeni başlayan 1047 öğrenciye okulu sevdirmek için toplam 1047 oyuncak hediye edilerek proje tamamlandı.
Kan bağışında bulundu
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, kan ihtiyacı olan hastalar için Kızılay’a kan bağışında bulundu. Sağlıklı tüm vatandaşları kan bağışına davet eden Kaymakam Karakaş, tüm hastalara Allah’tan acil şifalar diledi.
Emekli maaşını depremzedelere bağışladı
Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Türkiye seferber olurken, 7’den 70 herkes yardıma koştu.
‘Yüz yüze, gönül gönüle doyasıya muhabbet’
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Digor ilçesini ziyaret etti. Vali Öksüz ziyaret sonrasında, "Yüz yüze, gönül gönüle doyasıya muhabbet. Bizlere gönlünü ardına kadar açan Digorlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Hasan Musab OKATAN
Digor Kaymakamı
Orhan Gazi Karakaş
Hilvan Kaymakamı
Enver Hakan ZENGİNCE
Bismil Kaymakamı
Sedat Sırrı ARISOY
Nazilli Kaymakamı
Orhan BURHAN
Avcılar Kaymakamı
Mehmet Akçay
Keçiören Kaymakamı