Arama
Arama Sonuçları
Vali Kumbuzoğlu'ndan gülümseten paylaşım
Hayat Boyu Eğitim Haftası dolayısıyla düzenlenen sergiye katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bir gençle arasında geçen diyoloğu anlattı. Bir gencin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen Vali Kumbuzoğlu, "Ah gençler ah! Onu da bize yaptırıyorlar" dedi.
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
100 yaşındaki Aliye Nineyi iade-i ziyarete getirdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, geçen ay ziyaret ettiği 100 yaşındaki Aliye Nine’ye giderek kendisine iade-i ziyarete getirdi.
"Tebessümle geldik, muhabbetle karşılık bulduk"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Vali Serdengeçti, "Farkındalık, empati ve hoşgörü ile tüm engelleri geride bırakıyoruz. Tebessümle geldik, muhabbetle karşılık bulduk" dedi.
"Öğrencilerimizin güvenliği birinci önceliğimiz"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı" yapıldı. Vali Çiçek, "Kampüste, yurtta, dolmuşta veya çarşıda öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak birinci önceliğimiz olacaktır" dedi.
Her sabah güne esnaf çayı ile başlıyor
Diyarbakır’ın Eğil ilçesine atanmasının ardından kısa sürede ilçe halkı tarafından sevilen ve sayılan Kaymakam Volkan Hülür, eğitim ve turizm alanlarının yanı sıra sosyal çalışmalara da hız kesmeden devam ediyor. İlçe halkıyla daha yakın ilişki kurmayı hedefleyen Hülür, çeşitli sosyal inisiyatiflerle halkın gönlüne giriyor.
Açık Kapı'yı Açık Makama dönüştürdü
İçişleri Bakanlığı bünyesinde "Açık Kapı, Milletin Kapısı" sloganıyla kurulan Açı Kapı Şube Müdürlüğü Mardin'de Vali Tuncay Akkoyun'un vatandaşları makamında ağırlaması ile Açık Makama dönüştü. Vali Akkoyun, talep ve ihtiyaçları için gelen vatandaşları günün her saatinde makamında ağırlayarak bire bir görüşüyor.
"Çay ocağını kitap dolu raflarla donatacağız"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Topal Osman Çay Ocağı'nı ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Vali Aydoğdu, önemli bir karar aldıklarını açıkladı. Aydoğdu, "Salı günü çay ocağında bir kütüphane kuracağız. Kitap dolu raflarla çay ocağını donatacağız" dedi.
Soğuk günde esnafla iç ısıtan sohbet
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vatandaş ve esnaflarla da bir araya gelen Vali Serdengeçti, “Soğuk bir günde güler yüzüyle içimizi ısıtan esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Onların samimi sohbetine ortak olmaktan, fikirlerinden istifade etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.
“Suça ve suçluya geçit vermeyeceğiz”
Afyonkarahisar’da Vali Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında şehrin asayiş ve güvenliği masaya yatırıldı. Yiğitbaşı, “Suça ve suçluya geçit vermeyeceğiz” dedi.
“İlk hedefimiz istihdamı arttırmak”
Aksaray İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında Aksaray Üniversitesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Pazar mesaisinde gençlerle bir araya geldi
İstanbul Valisi Davut Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında Marmara ve Düzce Üniversitelerinde okuyan öğrencilerle buluştu.
İki gündür beklediği ‘Bilecik muhtarı’na sarıldı
Öğretmenlerinin ‘Bilecik muhtarı gelecek’ demesi üzerine iki gün heyecanla Vali Şefik Aygöl’ü bekleyen ilkokul öğrencisi Nisan, kendisine sarılmadan Sögüt’ten göndermedi.
“Ulaşılabilir olacağız”
Gölpazarı’nda esnaf, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “En büyük hedefimiz Valilik Makamı da dâhil olmak üzere mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin ulaşılabilir olmasıdır” dedi.
“Yan yana gönül gönüleyiz!”
Espiye ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Her caddesinde, her sokağında ayrı bir huzur var. Yan yana, gönül gönüleyiz! Muhabbetimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
“Ne kadar dijitalleşsek de, muhtarlarımızın sırtladığı yükü taşıyacak bir teknoloji yok”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde düzenlenen programda merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Bingöl'de üreticilere 7 milyonluk tohum desteği
Bingöl'de 400 çiftçiye yüzde 75 hibeli sertifikalı buğday tohumu dağıtıldı. Dağıtım töreninde konuşan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "18 bin dekarda kullanılmak üzere yüzde 75 hibeli sertifikalı buğday tohumu dağıtımına başladık. Projenin büyüklüğü 7 milyon lira" dedi.
Hemşireliği bıraktı, Vali oldu
Cumhuriyet tarihinin 6’ncı, Yalova’nın 3’üncü kadın valisi olan Hülya Kaya (49), çalışma hayatına hemşire olarak başladı. İlk nöbet gününde 3 hastanın vefat etmesi hayatının dönüm noktası oldu.
Göreve başlarken aldığı bayrağı Ercan’a geri teslim etti
Kayseri Vali Yardımcılığına atanan Erzurum Horasan Kaymakamı Ömer Tekeş, göreve başlarken ilçenin sevilen siması Ercan’dan teslim aldığı bayrağı görevi devrederken geri verdi.
Tayini çıkan kaymakama sevgi seli
Depremin vurduğu Hatay'ın Hassa ilçesinde vatandaşlar, Kilis Elbeyli ilçesine tayini çıkan Kaymakam Osman Acar'ın asrın felaketinde ortaya koyduğu çalışmalardan ötürü ilçeden gitmesini istemiyor.
Motosikletli gence baba öğüdü veren polise ödül!
Samsun'da hız yapan motosikletli gence babacan bir tavırla uyarıda bulunan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın arayarak tebrik ettiği trafik polisini Samsun Valisi Zülkif Dağlı, bir maaşla ödüllendirdi.
Son kontrolleri yaptı
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için ilçede oy verme işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için son kontrolleri yaptı.
Şehit çocuğunu okuma bayramında yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, şehit Erdi Demirer’in emaneti olan Çağan’ın okuma bayramı etkinliğine katılarak, okuma bayramı sevincine ortak oldu.
683 vatandaşın daha gönlünü ve duasını aldı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Eski Valilik binasında düzenli olarak her hafta yaptığı “Halk Günü” toplantısını, bu hafta da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
“Devletimizin kapısı her zaman açık”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
1.500 gençle Cuma namazı kıldı
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Değerlerimizi Öğreniyoruz’ projesi kapsamında Gençlik Grubu’nun daveti üzerine 1500 gençle birlikte Ulu Cami’nde Cuma namazı kıldı.
Sanayi esnafını iftarda ağırladı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, paylaşma bilincini ve kardeşlik ruhunu yansıtmak amacıyla ilçe merkezi ve Yukarıgöklü sanayi esnaflarıyla Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Çambaşı Kış Festivali'nde renkli görüntüler
Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda Ordu Büyükşehir ve Kabadüz Belediyesince düzenlenen “18. Çambaşı Kış Festivali”ne katıldı.
Kurumsal sosyal medya hesapları nasıl kullanılmalı?
Miahaber Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak, kamunun sosyal medya kurallarına ilişkin kaleme aldığı yazıda, “Kamu kurumlarının ve personelin sosyal medya kullanımına dair bir mevzuat yok. Hal böyle olunca kurum hesapları amirinin "keyfine" göre yönetiliyor. Kişisel hesapları ise kurum hesabı gibi oluyor. Çeki düzen gelmeli!” dedi.
"Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz"
Bolu'da hastalıkların erken teşhisi ve hastaneye gelmekte güçlük çeken vatandaşlar için "Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz" projesi başlatıldı. Proje kapsamında içerisinde doktorların da yer aldığı sağlık ekipleri tarafından köylerde yaşayan vatandaşlar sağlık kontrolünden geçiriliyor.