Arama
Arama Sonuçları
Vali Çelik, başkan vekilliği görevini tamamladı
Hakkari Belediye Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Vali Ali Çelik, görevi tamamladı. Vali Çelik, "Çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, Hakkâri’mize yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar dilerim" dedi.
“Türkiye’de tek: Kendimiz pişirip kendimiz dağıtıyoruz, hem de ücretsiz”
Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı V. Şükrü Alperen Göktaş, şehre yapılan bazı hizmetleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Sivas'ın bir ilçesi daha doğalgaza kavuşuyor
Hafik ilçesini ziyaret eden Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, ilçenin doğalgaz hizmetine erişmesini sağlamak amacıyla düzenlenen doğalgaz altınkaynak törenine katıldı. Vali Şimşek, "Hafik’le birlikte Doğanşar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerimiz de doğalgaza kavuşacak" dedi.
Ulu çınarları yalnız bırakmadı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, sosyal devlet anlayışıyla ilçede tek başına yaşayan ulu çınarları yalnız bırakmadı.
11 Ekim'de verdiği doğalgaz sözünü yerine getirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 11 Ekim'de ziyaret ettiği Kayıboyu Mahallesi için söz verdiği doğalgaz yatırımını hayata geçirdi. Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından mahalleli doğalgaza kavuştu. Evlerine doğalgaz bağlanan vatandaşları ziyaret eden Vali Aygöl, ocağı denedi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
Hasköy tamamlandı, sırada Varto var
Muş Valisi Avni Çakır, doğalgaz bağlama törenine katıldı. Törende konuşan Vali Çakır, "Hasköylü hemşehrilerimize hayırlı olsun. Varto ilçesi de kısa sürede doğalgaza kavuşacak" dedi.
Kars’ta doğalgaz patlaması: 4 yaralı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, doğalgaz patlaması yaşanan Şehitler Mahallesi Ömür Sokaktaki olay yerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ankara’da Ardahan rüzgarı
Ankara’da düzenlenen Ardahan Günleri’nin açılışını yapan Vali Hayrettin Çiçek, Ardahanlı iş insanlarını memleketlerine yatırım yapmaya davet etti.
"Kışa hazırız"
28 bin 488 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük 2. şehri olan Sivas’ta yaklaşan kış mevsiminde alınacak tedbirlerin görüşüldüğü 2023-2024 Yılı Kış Tedbirleri Hazırlık Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Senirkent’te doğalgaz sevinci
Senirkent ilçesinin doğalgaza kavuşması dolayısıyla düzenlenen törende arz meşalesini yakan Isparta Valisi Aydın Baruş, “Bizim bugün yaşadığımız heyecan 1940’lardaki dedelerimizin elektrik geldiği zaman yaşadığı heyecana benziyor” dedi.
Bir günde 4 mahallede inceleme yaptı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, bir günde 4 mahallede inceleme yaptı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Çelik, bazı sorunların çözümü için hemen talimat verdi. Çelik, yol ve doğalgaz sorunlarının da 2024 yılında giderileceğini vurguladı.
Sorunları dinledi talimatı verdi
Mahalle ziyaretleri yapan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Karşıyaka Mahallesi'nin asfalt sorununun çözümü için talimat verdi.
897 deprem konutu Aralık’ta teslim edilecek
TOKİ Deprem Konutları Değerlendirme Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Temeli atılan 4 bin 469 kalıcı konuttan 897'sini aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.
Doğalgaz patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 68 yaşındaki Fatma Köse hayatını kaybetti. Köse'nin elektrik anahtarının düğmesine basmasıyla birlikte patlama yaşandığı belirtildi.
38 ay görev yaptığı Ardahan’a veda etti
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 17.06.2020 tarihinden bu yana valiliğini yaptığı Ardahan’a veda etti.
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Seçim Genelgesi'
İçişleri Bakanlığı, seçim tedbirlerine ilişkin 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi ve mahallin şartlarına göre ilave tedbirlerin alınmasının büyük önem arz ettiği ifade edilerek, oy verme günü öncesinde, sırasında ve sonrasında alınan sıralandı.
"9. ilçemizi doğalgaza kavuşturuyoruz"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş Derik ilçesi için doğalgaz müjdesini verdi.
‘Bacada tüten elektrik’ projesine destek
Muş Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü elektrik üretim projesi olan "Bacada Tüten Elektrik" prototip çalışması, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak’a sunuldu.
Üç ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Bozova, Halfeti ve Birecik ilçelerinde inceleme ve temaslarda bulundu. Vali Ayhan, "İlçelerimizdeki gelişimi görmek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek için ilçe ziyaretlerimize devam ediyoruz" dedi.
Hamamözü’nde doğalgaz sevinci
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Hamamözü ilçesinde doğalgaz dağıtımına başlanması münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.
286 vatandaşın derdini dinledi
Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayırarak, vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Ordu Valisi Tuncay Sonel, gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 286 vatandaşın sorununu çözmek için çaba sarf etti.
Yatırım yapacakların Sivas Demirağ OSB'deki yerleri hazır
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas'ta grup köy yollarında yapılan yol iyileştirme çalışmaları ile Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.
Haliliye’de doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak
Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesince üç mahallede yürütülen ''Doğalgaz İçin İlk Kazı'' programına katıldı.
Aydıntepe doğalgaza kavuşuyor
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı koordinasyonunda, "2022 doğal gaz arzı planlanan yerleşim yerleri' yatırım programına alınan Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde doğalgaz heyecanı yaşanıyor.
Nusaybin doğalgaz borusunun ilk kaynağını Kaymakam yaptı
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Nusaybin’e çekilecek doğalgaz hattının ilk kaynağını yaptı. Kaymakam Kayabaşı, birleştirilen boruların kazı çalışmalarında incelemelerde bulundu.