Arama
Arama Sonuçları
Deprem konutlarında denetim yaptı
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, kalıcı konut inşaatlarını yerinde inceleyip, son durum hakkında denetim yaptı.
Evi tamamen yanan vatandaşı yalnız bırakmadı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, il merkezine bağlı Kalaba köyünde sabah saatlerinde meydana gelen yangın mahallinde incelemelerde bulundu.
ALS hastası vatandaşa ‘geçmiş olsun’ ziyareti
İzmir Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Refet Bele Mahallesinde ikamet eden aileye hane ziyaretinde bulundu.
Aspendos geleceğe miras bırakılıyor
Aspendos Geleceğe Miras Projesi Basın Lansmanı, dünyanın en önemli kültürel mirasları arasında yer alan Aspendos Antik Kenti’nde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.
Kars caddelerinde hafta sonu yürüyüşü
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, hafta sonu yürüyüşünde şehrinde caddelerini adımladı.
‘Tarihi Avrasya Pazarı' kalıcı mekanına kavuştu
Trabzon’da 1989 yılında kurulan ve sürekli olarak yer değişikliği yapmak zorunda kalan ‘Tarihi Avrasya Pazarı’ kalıcı mekânına kavuştu.
Soma'da şehit aileleri ve gaziler için örnek kampanya
Manisa'nın Soma ilçesinde gazi ve şehit yakınları için Minnet İndirimi kampanyası başlatıldı. Yüzde 10 indirim uygulanacağını belirten Kaymakam Fatih Akkaya, "Bu kampanya maddiyatla alakalı değil maneviyat ve vatanseverlik sevgimizi arttırmak için hayata geçirdiğimiz bir projedir" dedi.
Genç hafız çetin sınavdan geçti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerini hafızlar beldesi Tortum'la sürdürdü. Vali Çiftçi, Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma yarışması birincisi 7. sınıf öğrencisi Hâfız Alim Alacalı ile renkli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, genç hafızı sınavdan geçirdi.
Esnafa olan çay borcunu ödedi
Esnafı ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Esnafımız çay/kahve teklifinde bulunuyorlardı. Yoğunluktan 'bir dahaki sefere' diyerek borçlanıyorduk. Bugün nasip oldu ve bazı borçlarımızı ödedik" dedi.
Deprem konutları şubat sonunda teslim edilecek
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6 Şubat depremleri sonrası kentte TOKİ tarafından yapımına başlanan afet konutlarının bin 589’unun şubat ayı sonunda tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.
"Fiyat aykırılıklarını 175'e bildirin"
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatları doğrultusunda kent genelinde fiyat etiketleri, haksız fiyat artışı, gramaj ve fiyat listelerine yönelik denetim yapıldı. Vali Kızılkaya, "Gördüğümüz fiyat aykırılıklarını 175'e bildirin" dedi.
TOKİ konutlarının yüzde 81'i tamamlandı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, inşası devam eden TOKİ Konutları şantiyesinde inceleme yaptı. Vali Özarslan, projenin yüzde 81 oranında tamamlandığını belirtti.
“Tevazu, samimiyet ve gayret ile…”
Tevazu, samimiyet ve gayret ile ziyaretlerine devam eden Erzurum Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erzincan Kapı Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinledi.
Kaymakam demir dövdü
Karabük'ün Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Demirciler Çarşısı'nı ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı, ziyaret esnasında körük ve örsün başına geçerek sıcak demir dövdü.
Kadın kursiyerlerin yıl sonu sergisi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren kursların yıl sonu sergisinin açılışına katıldı.
Esnafın sorunlarına kulak verdi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte şehrin kalbinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vali Baydaş, esnafın sorunlarına kulak verdi.
“Esnaflarımız için ne gerekiyorsa yapacağız”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Karakaş, “Esnaflarımızın istekleri konusunda ne gerekiyorsa yapmak için tek tek not alarak ilgili kurumlara ilettim” dedi.
Kendisi gelemeyince kaymakam yanına gitti
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle düzenlenen programa katılamayan 19 yaşındaki down sendromlu Atacan’ı işyerlerinde ziyaret etti.
“Vatandaşlarımıza gereken desteği vereceğiz”
Sağanaktan etkilenen Şile’de incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, “Hasar ve zarar tespitlerini ivedi şekilde çıkartacağız. Vatandaşlarımıza gereken destekleri vereceğiz” dedi.
"Malatya eskisinden daha güzel olacak"
6 Şubat depreminden sonra dükkanlarını kaybeden Buğday Pazarı esnafına tahsis edilecek olan dükkânların kura çekimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, "Malatya’mız eskisinden daha güzel olacak ve bunu hep birlikte başaracağız" dedi.
30 yıllık usta ile mesleğin inceliklerini konuştu
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, kentte 30 senedir ayakkabı tamirciliği yapan 62 yaşındaki Ramazan Usta ve ailesini evinde ziyaret etti. Vali Sarıibrahim ve Ramazan Usta, meslekle ilgili sohbet etti.
Gazi Kars'ta akşam yürüyüşü
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, şehrin caddelerinde akşam yürüyüşüne çıktı. Vatandaşlarla akşam sohbeti yapan Vali Polat, karşılaştığı bayrak asan belediye personeli ile gece mesaisindeki emniyet personeline kolaylıklar diledi.
Cumhuriyet'i müjdeledi
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında ilçe esnaflarını tek tek ziyaret ederek, Cumhuriyetin kuruluşunu müjdeledi.
Adana'nın lezzetleri bu festivalde
Adana Valiliğinin ev sahipliğinde düzenlenen "7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali" kapılarını açtı. Vali Yavuz Selim Köşger, 3 gün boyunca Adana kültürüne yakışır lezzetlerin bir arada sunulacağını belirtti.
897 deprem konutu Aralık’ta teslim edilecek
TOKİ Deprem Konutları Değerlendirme Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Temeli atılan 4 bin 469 kalıcı konuttan 897'sini aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.
Demirci ustalarıyla demir dövdü
Esnaf ziyaretlerine devam eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya ilçesinde bulunan Demirciler Çarşısı’nı ziyaret ederek, demirci ustalarıyla demir dövdü.
Yaşlı esnaf Valiyi alnından öptü
Kars Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Vali Ziya Polat, ileri yaşlarına rağmen hala çalışan esnafların elini öptü. Elini vermeyen yaşlı bir esnaf da Vali Polat’ı alnından öptü.
Elbistan’a veda vakti!
Yaklaşık 6 ay Elbistan’da kaymakam vekilliği yaparak ilçenin ayağa kalkması için mücadele eden Diyarbakır Vali Yardımcısı Murat Yıldız, 182 gün fedakarca görev yaptığı ilçeye ‘fahri hemşehri’ olarak veda etti.
Hatay Kentsel Dönüşüm projeleriyle ayağa kalkıyor
6 ve 20 Şubat depremlerinin en ağır yarayı açtığı kentlerden biri olan Hatay’da, bir yanda enkaz kaldırma çalışmaları diğer yanda kalıcı konutların inşası devam ediyor. TOKİ Başkanlığındaki projeler kapsamında çalışmalar hız kesmeden devam ederken yıkılan ve enkazı kaldırılan yerlerdeki zemin etüdü çalışmaları sonrasındaki kalıcı konutların temelleri bir bir atılıyor.
Dükkanı yanan esnafa destek
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Fatih Sanayi Sitesi’nde üç gün önce dükkanı yanan esnafları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.