Arama
Arama Sonuçları
Şifa Projesi ile Sivas'ın ilçelerinde koruyucu sağlık hizmetleri artırılacak
Sivas Valiliği himayesinde ve Sağlık İl Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan, Şifa Projesi lansman programı, Şarkışla ilçesinde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.
Van’da OSB içine anaokulu
Van Valisi Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde yapımı tamamlanan 8 derslikli anaokulunun açılışını yaptı.
Şanlıurfa’daki merkez, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezini ziyaret etti.
Şehit öğretmen Aybüke'nin portresi yaptılar
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette çocuk evlerinde kalan öğrencilerin hazırladığı anlamlı portre, anne Zehra Yalçın'a hediye edildi.
Fedakar Cennet öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Kocaçavuş Köyü’nde 4 yıldır öğretmenlik yapan ve köydeki öğrencilerinin dezavantajlarını ortadan kaldırmak için fedakârca çalışan Cennet öğretmen ve öğrencilerini makamında misafir etti.
Birecik’te eğitimle dolu bir gün
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, aylık olarak düzenlediği İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nı bu kez Birecik’te gerçekleştirdi. Eğitim alanındaki tüm konuların ele alındığı toplantıda Vali Şıldak, “Şanlıurfa’nın eğitim göstergelerinin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi konusunda kararlıyız” dedi.
Öğretmen Akademisi’nin ilk dersi Vali Elban’dan
Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen ‘Öğretmen Akademisi İzmir’ başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatıyla hayata geçirilen Öğretmen Akademisi’nin İzmir’de ilk konuğu İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban oldu.
Şanlıurfa eğitiminde yeni dönem başlıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın Şanlıurfa’da öncelik verdiği ilk konu olan eğitimdeki başarının temelini oluşturacak Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin (BİGEP) Tanıtım Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Şıldak, “El birliği ile Şanlıurfa’mızda eğitimi çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.
“Eğitim ordumuzla dijital çağa yön vereceğiz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından bu yıl 22'ncisi düzenlenen Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu’na katıldı. Dijital devrim ile birlikte dünyada kartların yeniden dağıtıldığını belirten Vali Şahin, “Genç nüfusumuz ve inanmış eğitim ordumuzla dijital çağa yön vereceğiz” dedi.
"Bizlerin çabası eğitim kalitemizi belirleyecek"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan başkanlığında eğitim toplantısı yapıldı. Vali Özarslan, "Bizler, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Sizlere her yönden destek olacağız. Bizlerin gayreti ve çabası eğitim kalitemizi belirleyecek" dedi.
Üniversite gençliğini dinledi
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları devam ediyor. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu kez de üniversite gençliğini dinledi ve öğrenciler için birçok konu ele alındı.
"Şehrimizi bir adım daha ileriye taşımak için çalışıyoruz"
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları devam ediyor. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Güçlü fikirlerle ve ortak akılla şehrimizi bir adım daha ileriye taşımak için çalışıyoruz" dedi.
"Bu şehirde üretenlerin sözü çok değerli"
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları'nın bugün ilk oturumu yapıldı. Oturuma başkanlık eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Afyonkarahisar'ı düşünenlerin, bu şehirde üretenlerin sözü, fikri, emeği çok değerlidir" dedi.
Öğrencilerle antrenman yaptı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Ahmet Ayık Spor Lisesi'ni ziyaret etti. Vali Şimşek, öğrencilerle antrenman yaptı.
Silah arkadaşları şehidin adına kütüphane kurdu
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Yazıköy İlk ve Ortaokulu bünyesinde Şehit P. Kom. Uzm. Çavuş İslam Sancak adına yapılan kütüphanenin açılış programına katıldı.
Sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak
Şırnak Cizre Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında öğrenciler sinemayla buluştu.
Meslek lisesine kimya ve motorlu araçlar atölyesi
Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yapılan törenle modern Motorlu Araçlar Teknolojisi ile Kimya Teknolojisi atölyelerine kavuştu.
Öğretmenlere karanfil
İlçe ziyaretleri kapsamında Zara ilçesine misafir olan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Zara Fen Lisesi’nde öğretmenlere karanfil vererek, öğretmenler gününü kutladı.
Vali Balcı’ya özel ödül
Türkiye Yayıncılar Birliği’nin, çocukların kitap okumasına verilen etkin destek, okuma kültürünün yaygınlaştırılması, okullara kütüphane kurulumu, yaratıcı ve yenilikçi projeleri kutlamak, yayıncılık sektörüne katkı sağlayan değerli çalışmaları ödüllendirmek amacıyla hayata geçirdiği Yayıncılık Özel ödüllerinden birisi, bu yıl Van Valisi Ozan Balcı’ya verildi.
“Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor”
Eğitim yöneticileriyle bir araya gelen ve bir seferberlik havası içinde çalışılmasını isteyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor. Büyük düşüneceğiz, daha derin ufuk çizgisine odaklanacağız ve hep birlikte eğitim alanında çıtayı yükselteceğiz” dedi.
Depremde kaybettiği çocukları ve eşinin adını yaptıracağı okulda yaşatacak
Hayırsever Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 6 Şubat depreminde 10 gün enkaz başında bekledikten sonra kaybettiği ikiz çocukları Zeynep ve Deniz ile eşi Cavide Şahutoğlu’nun adını yaptıracağı ortaokulda yaşatacak.
Ardahan’ın eğitimi için yeni eylem planı
Ardahan'ın eğitim seviyesini yükseltmek için Vali Hayrettin Çiçek'in talimatı ile "Eğitim niteliğinin artırılması eylem planı" hayata geçirildi. Vali Çiçek, “Öyle bir çalışma yapmalıyız ki yöneticiler değişse bile sürdürülebilir olsun” dedi.
Özel öğrencilerin el emeği ürünlerini inceledi
Özel eğitim öğrencilerini ziyaret ederek el emeği ürünlerini inceleyen Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, özel öğrencileri sosyal hayata kazandırmak için emek, sabır ve fedakârlık gösteren eğitimcilere ve velilerine teşekkür etti.
“İçinde eğitimcinin olmadığı hiçbir proje başarıya ulaşamaz”
Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Gözümüzün önünde çocuklarımızı ve gençlerimizi anne babalarına düşman etmek isteyenler var. Birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.
30 okulun inşaatı şubat ayına kadar tamamlanacak
Sabah saatlerinde sürpriz bir okul ziyareti gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “İnşaatı süren 30 kadar okulun yapımını hızlandırarak ikinci döneme yetiştirmek istiyoruz” dedi.
Adnan Tezcan
Kayseri Vali Yardımcısı
Isparta’nın Gururları Vali Baruş İle Buluştu
4 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilen LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavında 500 tam puan alarak isimlerini birinciler arasında yazdıran öğrenciler Vali Aydın Baruş ile Isparta Valiliği'nde bir araya geldi. Vali Baruş öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
“Bir kahvenizi içeriz”
Çankırı Kurşunlu Kaymakamı Erdem Karanfil, “Bir kahvenizi içeriz” sloganı ile öğrenci ve velilerin evlerine misafir oldu.
Dr. Süleyman Elban
İzmir Valisi
"Bir çocuk, bir öğretmen ve bir kitap dünyayı değiştirebilir”
İstanbul Çekmeköy'deki eğitim çalışmalarını yakından takip ederek, her hafta okul ziyaretleri gerçekleştiren Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Hüseyinli Mahallesi'nde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.