Arama
Arama Sonuçları
"11 bin yıl kadar önceye dayanan izler var"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıncık ilçesinde hassas alan olarak tescil edilen Gilindire Mağarası’nda incelemelerde bulundu. Yeniden ziyarete açılan mağarayı gezen Vali Pehlivan, "Bu mağarada insanoğlunun izleri 10-11 bin yıl kadar önceye dayanmaktadır" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
En kıymetli emanetleri unutmadı
Şehit ailelerini ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, onların istek ve taleplerini dinledi.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
Temsili kaymakamlar görev başında
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, Sadettin ve Feyhan Karaata İlkokulu Okul Müdürü ve beraberindeki öğrencilerle birlikte Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.
Emanet emin ellerde
Düzce Valisi Selçuk Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Valilik Makamı'nı 23 Nisan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Temsili Vali Elif Su Tanay'a devretti. Vali Selçuk Aslan, “Emanet emin ellerde…” dedi.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Elif Çelik
Marmara Kaymakamı
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Kıbrıs gazisi emekli albaya doğum günü sürprizi
Balıkesir Marmara Kaymakamı Elif Çelik, ilçede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Emekli Albay Önder Esin’in doğum gününü kutladı.
Down sendromlu şampiyonu valilik önünde karşıladı
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen ‘Trisome Oyunları 2024’ organizasyonunda yüzme branşında Dünya ikincisi ve Dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Milli Sporcu Elif Oral’ı Valilik Binası önünde karşılayarak tebrik etti.
İftarını huzurevi sakinleriyle birlikte açtı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla iftar programında yaşlılarla bir araya geldi.
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz’in zenginliklerini keşfedecek
“Karaelmas Turizm Ekspresi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde info seferiyle yola çıktı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu öncülüğünde gerçekleşen info turuna; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkilileri, Tur Operatörleri, TURSAB Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve Sosyal Medya İçerik üreticileri katıldı.
“Kadının bizatihi kendi bir değerdir”
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle çeşitli programlara katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kadının bizatihi kendi bir değerdir gerçeği ile Kırıkkale’mizde her daim hanım kardeşlerimizin yanında ve emrindeyiz. İnsan odaklı hizmetimize devam inşallah” dedi.
Özel çocuklarla ebru yaptı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “ÖNEM Projesi’’ kapsamında Süleyman Şah İlkokulu’nda düzenlenen ebru sanatı etkinliğine katılarak özel eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.
Kendisi küçük, hayalleri büyük
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, masal kitabı yazan Şehit Ebubekir Ekinci İlkokulu öğrencisi 9 yaşındaki Elif Ceylan Sarı ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.
Merhum Kaymakam Coşkun'un ailesine sabırlar diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, vefat eden Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
666 proje için 104 milyar yatırım bedeli
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı I. dönem toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Pehlivan, "İlimizde yürütülmekte olan 666 projenin, toplam yatırım bedeli 104 milyar 60 milyon 300 bin TL'dir" dedi.
"Suruç'ta sıkmadık el bırakmayacağız"
Şanlıurfa'nın Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, ilçede devam eden çalışmaları inceledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Kaymakam Güneş, "Suruç'ta sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız" dedi.
Sokakların silahlandırılmasından sağlıklaştırılmasına…
Batman’da bir zamanlar silahların konuştuğu sokaklar şimdi sağlıklaştırılarak ışıl ışıl hale geldi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Her gün daha güzel bir Batman için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Eğil turizm cenneti olacak
Diyarbakır’ın Eğil ilçesini ayağa kaldıracak, tarihi ve kültürel mirasını ortaya çıkararak turizm cenneti haline dönüştürecek projenin hazırlıkları başladı. Kaymakam ve Belediye Başkanı Volkan Hülür, “Peygamberler diyarı ilçemizin tarihi ve turistik alanlarını ortaya çıkarıp turizm cenneti haline getireceğiz” dedi.
100 yıllık çınarların ihtiyaçlarını dinledi
Denizli Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, 100 yıllık çınarlar olan 1924 doğumlu Fatma Çelik ve Hatice Cengiz'i ziyaret etti. Kaymakam Demir, asırlık çınarların hatırını sorarak ihtiyaçlarını dinledi.
"Toplumumuzun kıymetli hazineleri"
Bolu Valisi Erkan Kılıç, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Vali Kılıç, "Değerli büyüklerimiz; toplumumuzun kıymetli hazineleridir. Onlara göstereceğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü minnet borcumuzun ifadesidir" dedi.
Şehit torunlarından anlamlı hediye
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Şehit Yusuf Akalp'ın torunları Elif Yenigün ve Elanur Yenigün ile bir araya geldi. Şehit torunları, Kaymakam Kayabaşı'na Türk bayrağı hediye ettiler.
Ayhan Kalaycıoğlu
Mudurnu Kaymakamı
Hareketli kameralar da entegre edilecek
Balıkesir’in Edremit ilçesinde kamu güvenliğinin sağlanması noktasında etkin bir şekilde kullanılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemine dahil olan kameraların sayısının artırılması çalışmalarında sona gelindi.
Özel şampiyonu ödüllendirdi
Muğla Valisi İdris Akbıyık, özel sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonu Elif Oral'ı altın ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.
Şanlıurfa için genç aday
Miahaber Hukuk Danışmanı ve TİMBİR Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Hukukçu Cüneyd Altıparmak aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.
Erzincan’da ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliğinde düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı, Erzincan’da gerçekleştirildi.
‘Türk Atalar Sözleri’ kitaplaştı
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, Ata Sözleri ile ilgili eski Türkçe eserlerden yaptığı çevirileri ‘Türk Atalar Sözleri’ adıyla kitaplaştırdı.