Arama
Arama Sonuçları
"Bu tesisler kış turizmine önemli katkılar sağlıyor"
Kandilli Kayak Merkezi'nde inceleme yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, tesislerin kış turizmine önemli katkılar sağladığını ifade etti.
"Erzincan tulum peyniri bu yıl satışa sunulacak"
Heybeli Yaylası'nı ziyaret ederek, tulum peyniri üretiminin yayladaki aşamaları hakkında bilgi alan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Erzincan markasını taşıyacak tulum peyniri bu yıl satışa sunulacak" dedi.
"Bizim devletimiz 'Erenler nefesidir' Fitneye geçit vermez"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bizim devletimiz Yunus Emre’nin deyişiyle 'Erenler nefesidir.' Fitneye geçit vermez. Bu anlayışla 4 Haziran 2023-3 Haziran 2024 tarihleri arasında Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımıza bağlı birimlerimiz tarafından: BTÖ’ye (Bölücü Terör Örgütü) yönelik 31 bin 994 operasyon yapıldı" dedi.
"Zalimlere dur diyebilmek için çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz"
Hakkari Ali Çelik, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursu kapanış programına katıldı. Filistin'de yaşanılan insanlık dramına dikkat çeken Vali Çelik, "Zalimlere gelecekte dur diyebilmek için muhakkak çocuklarımızın insanlığa değer sunacak şekilde iyi eğitilmesine ihtiyacımız var" dedi.
Kaymakam Bayraklı’ya 'fahri hemşehrilik beratı’ verildi
Hatay Kırıkhan Belediye Meclisi'nde alınan kararla Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'ya ’fahri hemşehrilik beratı’ verildi.
Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi.
Vali Pehlivan yaralıları ziyaret etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yaralıları hastanede ziyaret etti.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
"Trafikteki yarışı değil yaşamı seçiyoruz"
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, trafik uygulamasına katıldı ve vatandaşları uyararak, "Trafikteki Yarışı Değil Yaşamı Seçiyoruz" vurgusu yaptı.
"Hakkari'de operasyonlar yüzde 133 oranında arttı"
Hakkari Valisi Ali Çelik, asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileriyle bir araya geldi. Vali Çelik, "Hırsızlık olayları yüzde 8️0 oranında, dolandırıcılık olayları yüzde 25 oranında azaldı. Kaçakçılık ve organize suçlar kapsamındaki başarılı operasyonlar yüzde 133 oranında arttı" dedi.
Ergan Dağı'nda hedef 12 ay turizm yapmak
Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde inceleme yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Kayak merkezimizi, yerli ve yabancı turistlerin, 12 ay boyunca faydalanacağı bir merkez haline getirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.
Karakeçili’ye Urfalı kaymakam
111. dönem kaymakam adaylarından İbrahim Ergin, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine görevlendirildi. Yarın yeni ilçesinde kaymakamlığının ilk gününü yaşayacak olan Ergin, 10 ay koordinatör kaymakam olarak görev yaptığı Hatay'ın Samandağ ilçesine veda etti.
Engelli vatandaşlara misafir oldu, tekerlekli sandalye hediye etti
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Berçelan Mahallesinde ikamet eden Yusuf Aşkan ile Keklikpınar Mahallesinde ikamet eden Aziz Daş ve ailelerini ziyaret etti.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Hakkari'ye deprem konteynerleri gelmeye başladı
Hakkari Valisi Ali Çelik, olası bir depremde geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla kullanılacak konteynerlerin kentte gelmeye başladığını belirterek, 200 konteynerin Şemdinli’ye ulaştığını ifade etti
5 asırlık gelenek 4 yıllık aranın adından yeniden…
Manisa Valisi Enver Ünlü, pandemi ve geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle 4 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım toplantısına katıldı.
"Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar yaşadım"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Aslan, "Oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" dedi.
43 ilin kesişim noktasında trafik denetimi
Emniyet Genel Müdürü Vali Erol Ayyıldız ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 43 ilin kesişim noktası olan Kırıkkale’de yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yapılan denetimler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Tarık Emre Uşen
111. Dönem Kaymakam Adayı
Kaymakam Emre Açar’a Türk Psikologlar Derneği’nden teşekkür belgesi
Adıyaman’da koordinatör kaymakam olarak görev yapan Emre Açar’a, kendilerine verdiği destekler dolayısıyla Türk Psikologlar Derneği tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Kitap okuma kahramanlarını ödüllendirdi
Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, en fazla kitap okuyan kahramanları makamında kabul ederek ödüllendirdi.
Adıyaman’ın yarasını saran koordinatör kaymakamlara başarı belgesi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan şehrin yaralarının sarılması için destek olan koordinatör kaymakamları başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Kitap kurtları ödüllerini Vali Aygöl’ün elinden aldı
60. Kütüphane Haftası kapsamında en çok kitap okuyan kitapseverler Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile buluştu.
"Kütahya'da planlı tarıma geçildi"
Tohum Temini Programı’na katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Tarım ve sanayinin Kütahya'da eş zamanlı olarak gelişmesi için gerekli çabalar gösterildi. Devlet ve hükümet desteğiyle planlı tarıma geçildi" dedi.
“20 yılda adeta çağ atladık”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Almus Toplum Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
Van’da anaokulu sayısı üçe katlandı
Van Valisi Ozan Balcı, 111 Yeni Anaokulu Projesi kapsamında Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yerleşkesinde yeni yapılan Sağlık Çalışanları Anaokulunun açılışına katıldı.
Türkiye'nin ilk Engelsiz Gençlik Merkezi’nde son rötuşlar
İnşaat çalışmaları tamamlanan Engelsiz Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Burası Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Gün boyunca yaklaşık bine yakın engelli bireyimiz buradan faydalanabilecek" dedi.
Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluştu
Erzincan'ın Refahiye ilçesinde iftar programı düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı ve eski ramazanları anımsatan programda ilahiler okundu, dualar edildi.
Antalya'da deprem meydana geldi
Antalya'nın Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.