Arama
Arama Sonuçları
"Kan vermek; kalp krizi riskini azaltır"
Kızılay kan bağış TIR’ını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Çanakkale Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, "Kan vermek; kan hücrelerini yeniler, kalp krizi riskini azaltır" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
Keçiören Belediye Başkanı Dr. Özarslan: Asil kanımıza uyuşturucu karışmasına izin vermeyeceğiz
Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, "Yüce Türk milletinin damarlarındaki akan asil kana uyuşturucu illetinin karışmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi.
90 bin kişi inci kefallerinin göçünü izledi
11. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Van'ın Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, festivale 90 bin kişinin katılım sağladığını belirterek, "Suyun tersine yüzen ve önüne çıkan engelleri aşmaya çalışan İnci Kefallerinin göçünü tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz"
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Koç, "Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz" dedi.
"Kalplerin içindekini görmeye odaklanalım"
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programa katılan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, "Unutmayalım ki eğer kusur varsa bakan gözdedir. Lütfen birbirimize baktığımızda bedenlerimizi değil, kalplerin içindekini görmeye odaklanalım" dedi.
"Önemli olan zihinlerdeki engelleri kaldırmak"
"Engelliler Haftası" programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Her şeyden önemlisi; zihinlerdeki engelleri kaldırarak, toplum olarak engelli kardeşlerimizi kucaklamaktır" dedi.
Engelli vatandaşlara misafir oldu, tekerlekli sandalye hediye etti
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Berçelan Mahallesinde ikamet eden Yusuf Aşkan ile Keklikpınar Mahallesinde ikamet eden Aziz Daş ve ailelerini ziyaret etti.
Gamze öğretmenin azmini tebrik etti
Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Neriman Sargın Koçak, Almanca Öğretmeni Gamze Kılıç ve babası Burhan Kılıç, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
"Kadınlarımız hem anne hem de iş hayatına dâhil olmalı"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Yüzyılında Kadın Hakları Paneli'ne katıldı. Panalde konuşan Vali Şahin, "Türkiye’de kadınların iş hayatına atılmasının önündeki en büyük engellerinden birisi de kreş-gündüz bakım evi konusudur. Hedefimiz kadınlarımızın anne olmasının önündeki engelleri kaldırmak. Kadınlarımız hem anne hem de iş hayatına dâhil olmalılar" dedi.
“Hakkari ile ilgili hayallerim var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşi kapsamında, her hafta farklı bir okulun öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu haftaki söyleşi programına konuk olan okul Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi oldu.
Engelleri kaldırmak için bir adım daha!
Sinop Valiliği koordinesinde işitme engelli vatandaşların kamu hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla, kamu çalışanlarına yönelik işaret dili eğitimi projesi başlatıldı.
"Tebessümle geldik, muhabbetle karşılık bulduk"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Vali Serdengeçti, "Farkındalık, empati ve hoşgörü ile tüm engelleri geride bırakıyoruz. Tebessümle geldik, muhabbetle karşılık bulduk" dedi.
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
"Salih'in yüzündeki mutluluğu görmek her şeye bedel"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, özel gereksinimli Salih Çolak ve ailesiyle bir araya geldi. Salih'le sohbet eden ve kendisine hediye veren Vali Ünsal, "Salih ve ailesinin yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye bedel" dedi.
“Çocuklar sadece ailelerinin değil, hepimizin evlatları”
"Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM)” projesi 2023/2024 eğitim-öğretim yılı Dilovası ilçe programı Vali Seddar Yavuz 'un katılımıyla gerçekleştirildi. Vali Yavuz, “Evlatlarımız, sadece ailelerin değil aziz milletimizin geleceği, hepimizin evlatlarıdır” dedi.
Köylülerin sıkıntılarını dinledi
Köy ziyaretlerine devam eden Karabük Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Çengeller ve Bedil köylerine misafir oldu. Köylüleri hanelerinde ziyaret eden Kaymakam Tokur, sıkıntılarını dinledi.
“Gönülden gönüle yollarla aşacağız engelleri”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, ‘07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü’nün gerçekleştirdiği farkındalık etkinliğine katıldı. Engelli bireylerin el emeği göz nuruyla yaptıkları ürünleri inceleyip hazırladıkları gösteriyi izledi.
“Asıl engellilik zihinlerde”
Engelli ailelerinin evlerine misafir olan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Asıl engellilik zihinlerdedir, gönüllerdedir, oradaki engelleri kırmamız gerekiyor” dedi.
‘Aşılamayacak engel yok”
Engellilerle bir araya gelen Burdur Valisi Türker Öksüz, "Aşılamayacak engel yoktur. Önemli olan kalplerdeki, zihinlerdeki engelleri kaldırabilmektir” dedi.
"Hepimiz hayatın içinde bir engelli adayıyız"
Dünya Engelliler Günü programında konuşan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Hepimiz hiçbir istisna olmadan hayatın içinde bir engelli adayıyız" diyerek, herkesin empati yapması gerektiğini vurguladı.
"Festivaller beraberliğimizi pekiştiriyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 4.Karaduvar Balık Festivali'ne katıldı. Festivalde konuşan Vali Pehlivan, "Festivaller ve sosyal etkinlikler, insanlarımızın bir araya gelmesini, kaynaşmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor" dedi.
Engelli gençlere TOGG sürprizi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli gençlere TOGG sürprizi yaptı. Kendi kullandığı TOGG makam aracıyla engellileri gezdiren Vali Aygöl, “İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz” dedi.
Sivas için hedef engelsiz bir şehir olması
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, "Engelleri el birliğiyle, gönül birliğiyle aşacağız. Sivas için nihai hedefimiz engelsiz bir şehir hedefidir" dedi.
"Kalbinde ve ruhunda hiçbir engel yok"
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, tek başına yaşayan bedensel engelli Menşure Cantürk'ü evinde ziyaret etti. Menşure teyzenin umut dolu olduğunu ifade eden Aydoğdu, "Yürüme engelli ama kalbinde ve ruhunda hiçbir engel yok. Güler yüzü, sevgisi, ilgisi o kadar etkileyici ki, o duygular karşısında hepimiz mahcup olduk" dedi.
“Bütün kalbimizle yanınızdayız, aranızdayız”
Engelliler Günü kapsamında düzenlenen programa katılan ve “Sevgiyle bütün engelleri aşalım” vurgusu yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Bütün kalbimizle yanınızdayız, aranızdayız” dedi.
Bedensel engelli öğrenciye destek olacak
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, yaşadığı bedensel engel sebebi ile okula gidip gelirken yaşadığı sıkıntıların kaldırılması için yardım isteyen 10. sınıf öğrencisi Gözde Taşkın’a yardımcı olacak.
Öğrencilerle birlikte Boyut'u sevdi
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Vali İdris Akbıyık İlk ve Ortaokulunda düzenlenen programda çocuklarla bir araya geldi. Vali Çelik, çocuklarla birlikte Boyut isimli jandarma köpeğini sevdi.
‘Gönül elçisi’ vali eşleri Emine Erdoğan’la buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Programı'nda vali eşleri ve koruyucu ailelerle bir araya geldi.