Arama
Arama Sonuçları
Ahşaptan yapılan lojman inşaatında sona yaklaşıldı
Orman İşletme Müdürlüğü Lojman inşaatında inceleme yapan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Ahşaptan yapılan ve depreme son derece dayanıklı olan lojmanımız yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak" dedi.
Deprem konutları yüzde 90 tamamlandı
Kadirli ilçesindeki deprem konutlarını inceleyen Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Yapımı devam eden 32 konutun inşaatı yüzde 90 tamamlandı" dedi.
Kahraman komandoları uğurladılar
Osmaniye İl Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'na bağlı timler, Suriye'nin El Bab şehrinde görev yapmak üzere düzenlenen törenle dualarla uğurlandı. Törene katılan Vali Erdinç Yılmaz, "Yolunuz, bahtınız açık olsun. Allah’a emanet olun" dedi.
Vali, traktöre binerek hasat yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, traktöre binerek yer fıstığı hasadı yaptı.
"Yüzde 98'i tamamlanan Millet Bahçesi bu ay açılıyor"
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, yüzde 98'i tamamlanan Millet Bahçesi'nin bu ay içinde hizmete açılacağını belirtti.
Sağanak ve fırtına Osmaniye'yi yıktı geçti
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle konteyner çarşıdaki birçok iş yerinin çatısının uçtuğunu belirterek, "Oluşan zararın giderilmesi için çalışmalara hemen başlanacak" dedi.
"Deprem konutlarında sona doğru geliyoruz"
Deprem konutlarında inceleme yapan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, "Deprem konutlarımızın inşaatlarında sona doğru geliyoruz. Önümüzdeki süreçte yerleşmeleri daha hızlı yapacağız" dedi.
Başarılı olan öğrencilere ödül verdi
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, LGS'de ilk 10'e giren öğrencilere ödül verdi.
Vali Yılmaz, dalından bamya topladı
Bamya hasadına katılan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, üreticilerle birlikte bamya topladı.
Depremzedelerin kaldığı konteynerde yangın çıktı
Osmaniye'de Karaçay konteyner kentte çıkan yangında 8 konteyner zarar gördü. Yangın bölgesinde inceleme yapan Vali Erdinç Yılmaz, "Hemen yenisini kurma çalışmalarını başlattık" dedi.
Şiddetli yağmur tarım arazilerini perişan etti
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli ilçesine bağlı Kızyusuflu köyünde şiddetli yağmur nedeniyle zarar gören tarım arazilerinde incelemelerde bulunarak, "Gerekli desteğin sağlanması yönünde elimizden geleni yapacağız. Çok geçmiş olsun" dedi.
Osmaniye’de üreticilere plastik zeytin kasası desteği
Osmaniye’de üreticilere 21.500 adet plastik zeytin kasası dağıtıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen dağıtım törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve zeytin üreticileri katıldı.
“Hem görevimizi yapıyoruz, hem dua alıyoruz”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşları evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor.
Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül, Kadirli’de toprağa verildi
Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda Şehit olan Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül, Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde toprağa verildi.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
“Şehidimizin hatıralarını yaşatmak boyun borcumuz”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 28.05.2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanarak Ankara'da tedavi gördüğü hastanede Şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.
Restore edilen 133 yıllık camide inceleme yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 6 Şubat depremlerinde hasar gören ve restorasyon çalışmalarına başlanan 133 yıllık Envar-ül Hamit Camii'nde inceleme yaptı.
Konteyner kentte hüzünlü bayramlaşma
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Konteyner Kentte ikamet eden vatandaşlarla bayramlaştı.
Görev başındaki polislerin bayramını kutladı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Hayatla Yarışılmaz" mottosuyla başlatılan kampanya kapsamında düzenlenen trafik denetimlerine katıldı. Seç Jandarma Uygulama Kontrol Noktasında ve Demirtaş Polis Uygulama Noktasında yapılan trafik denetimlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva da yer aldı.
"Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, down sendromlu çocuklar ve aileleri ile iftar yaptı. Çocuklarla ilgilenen Vali Yılmaz, "Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz" dedi.
Aile sıcaklığını yaşatan ailelere teşekkür etti
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, koruyucu aileler ve çocukları ile iftar yaptı. Vali Yılmaz, çocuklara, aile yuvasının sıcaklığını yaşatan ailelere teşekkür etti.
"Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz"
Osmaniye'ye gelen vatandaşları Toprakkale girişinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi ve "Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz" tabelası karşılayacak.
İftarda Mehmetçiğe sürpriz yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programında Destek Bölük Komutanlığı emrinde görevli Mehmetçikler ile buluştu. İftar programına Vali Yılmaz'ın yanı sıra 2’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten katıldı.
Şehitlerin ruhu için mevlit okutuldu
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü programı kapsamında ülke genelinde camilerde cuma namazı öncesinde aziz şehitler için mevlit okutuldu.
Köydeki parke taşı çalışmalarını inceledi
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Bahçeli köyünde devam eden parke taşı döşeme işlerini inceledi.
“Sumbas çok güzel bir Hükümet Konağına kavuştu”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı tamamlanan Sumbas Hükümet Konağı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Vali Yılmaz’a incelemeleri sırasında Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran bilgi verdi. Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun da yer aldı.
Çocuk evlerinde kalan depremzede çocuklarla tiyatro izledi
Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde bulunan ve depremden etkilenen çocuklar için etkinlik düzenledi.
Çocukları korumak için toplantı yapıldı
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu bakanlığında Çocuk Koruma İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda suça sürüklenen çocuklar hakkında alınacak önlemler, aile ve çocuklara yönelik gerçekleştirilmesi düşünülen sosyal faaliyetler konuşuldu.
Şehit Kaymakam Hamdi Bey dualarla anıldı
Kuva-yi Milliye Kahramanı Şehit Kaymakam Köprülülü Hamdi Bey, şehit edilişinin 104. yılında törenle anıldı.
“İyi çalışırsanız kesinlikle kazanırsınız”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu’nu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Halil Avcı, okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet etti.