Arama
Arama Sonuçları
LGS’de 500 tam puan alan Türkiye Yüzyılı Çocukları ile buluştu
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve İstanbul Çocukları Vakfı’nın düzenlediği Türkiye Yüzyılı Çocukları ile Kahvaltı Programında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile İstanbul Valisi Davut Gül, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alan Türkiye Yüzyılı Çocukları ile bir araya geldi.
İstanbul’un büyük ilçelerinde Etüt Merkezleri açılacak
İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında, mülki idare amirleri ve il müdürlerinin katılımı ile “Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi Toplantısı” gerçekleştirildi.
Ekrem İnci
Seyhan Kaymakamı
"Sokak hayvanı diye bir şey yok"
İstanbul Valisi Davut Gül, “"Dünyanın her yerine gittiğinizde sokakta sahipsiz adam görürsünüz, sahipsiz hayvan görmezsiniz. Sokak hayvanı diye bir şey yok. Hayvanların bir sahibinin olması lazım” dedi.
Yaklaşan Kurban Bayramına hazırlık
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarları ile tarım ve hayvancılık alanlarında devam eden projeleri yerinde inceledi.
Şehit ailelerini unutmadı
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle şehit aileleri ile bir araya geldi.
İçişleri Bakanı Soylu: 502 bin Suriyeli gönüllü ülkesine döndü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu ana kadar 502 bin kişi gönüllü olarak geri döndü. Her hafta ortalama 400-500 kişi geri dönüyor zaten. Geri döndükleri bölgeler de bizim güvenli olarak yaptığımız bölgeler" dedi.
Dr. Vural KARAGÜL
Esenyurt Kaymakamı