Arama
Arama Sonuçları
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı
Tunceli Motofest heyecanına ortak olan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Tunceli Motofest 1. günü çok keyifliydi" diyerek bugün festivalin 2. günü olduğunu belirterek, herkesi davet etti.
Elbistan'a "Spor Vadisi" yapılacak
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, İlçe Stadyumu'nun yeni bir alana taşınacağını ve "Elbistan Spor Vadisi” Projesi için de hazırlıkların başladığını belirtti.
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, emekli oldu
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı. Veda mesajı yayımlayan Vali Su, "Kadim şehir Diyarbakır'da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duydum. Allah'a (cc) emanet olunuz" dedi.
Anız yakanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacak
Batman'ın Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığında anız yangınları ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi. Kaymak Güngör, "Anız yakanlar hakkında cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunulacak" dedi.
Yangınlara karşı polisler de denetimde
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, orman yangınlara karşı polis teşkilatının da sahada denetim yaptığını belirtti.
15 bin dönüm arazi zarar gördü
12 kişinin hayatını kaybettiği anız yangının ardından Diyarbakır'a giden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, "Diyarbakır'da 8 bin 100 dönüm arazi, Mardin'de ise 7 bin dönüm arazi yangından etkilendi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili cumhuriyet savcılığımız olaya el koymuş durumda" dedi.
Batman'da anız yakanlara ceza verilecek
Batman Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar başkanlığında Anız Yangınları ile Mücadele Toplantısı yapıldı. Toplantıda anız yakanlarla ilgili olarak dekar başına 1933,95 TL, idari para cezası uygulanmasına karar verildi.
"Bizim devletimiz 'Erenler nefesidir' Fitneye geçit vermez"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bizim devletimiz Yunus Emre’nin deyişiyle 'Erenler nefesidir.' Fitneye geçit vermez. Bu anlayışla 4 Haziran 2023-3 Haziran 2024 tarihleri arasında Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımıza bağlı birimlerimiz tarafından: BTÖ’ye (Bölücü Terör Örgütü) yönelik 31 bin 994 operasyon yapıldı" dedi.
Hırsızları suçüstü yakalayan kahraman polisi ödüllendirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, izinli olduğu gün hırsızları yakalayan kahraman polis memuru Mustafa Şener'e başarı belgesi verdi.
"Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır"
Sinop Orman Yangını İlk Müdahale Ekip Merkezi'ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır, fedakar çalışmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
"Asla müsaade etmeyeceğiz"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiğini belirterek, "Bu kadim şehrin insanlarına zarar verilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Yeni seçilen köy muhtarlarıyla buluştu: Uyum içinde çalışacağız
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Mersin'deki öğrencilerin yetenekleri keşfediliyor
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yetenek taramasından geçen öğrencilerle bir araya geldi. Vali Pehlivan, "Çocuklarımız erken yaşlarda sporla tanışıyor ve yetenekleri keşfediliyor" dedi.
Depremlerde yetim ve öksüz kalan 6 bin 447 çocuk için proje
Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023 depremlerinde yetim ve öksüz kalan çocuk ve gençlere sahip çıkmak, onların yeniden hayata tutunmalarına yardımcı olmak için "Yüreğimizdeki Işık Projesi"ni hayata geçirdi.
Yeşil vatanın kahraman bekçileri göreve hazır!
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, yaz sezonu öncesi teorik ve pratik eğitimlerle, olası herhangi bir orman yangınına karşı bütün hazırlıklarını tamamlayan Orman Bölge Müdürlüğü Yangın Müdahale Ekiplerini ziyaret etti.
"Dileğimiz ciğerlerimiz yanmasın"
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı yapıldı. Vali Erol, "Dileğimiz ülkemizin hiçbir yerinde orman yangını hadisesi yaşamayalım. Ciğerlerimiz yanmasın" dedi.
Yılın ilk narenciye balını hasat etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, ’Narenciye Balı Hasat Şenliği'ne katıldı. Arıcı maskesi giyerek kovanlarda sağım yapan Vali Pehlivan, kavanozlara bal doldurdu.
“Buradaki tarihi hem ortaya çıkaracağız, hem de koruyacağız"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli’nin Dere Mahallesinde bulunan taban mozaiklerini inceledi. Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkan Vekili Halil Döğüşçü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun da yer aldı.
Kazayı önleyen trafik polisini ödüllendirdi
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 14.04.2024 Pazar günü İbrahim Öktem Caddesi üzerindeki uygulama noktasına yaklaşan dolmuş şoförünün rahatsızlandığını fark edip, minibüsü durdurmaya çalışan ve arkadan gelen sürücüleri uyararak kazayı önleyen Karaman Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Ala’yı makamında kabul etti.
Tarımsal üretimde fedakarlıklarla dolu 91 yıl
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde 91. Kuruluş Yıl Dönümü ve Enstitü emeklilerine Vefa Etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Antalya Valisi Hulusi Şahin, 90 yıllık mazisiyle BATEM'de büyük emeklerle büyük mesafeler kat edildiğine vurgu yaptı.
Kur’an kursları arası kardeşlik futbol turnuvası
Rize Müftülüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren 38 Kur’an kursunda hafızlık eğitimi gören gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olması, dini ve ahlaki değerleri sporla bir araya getirerek çevresindeki gençlere örnek olması amacıyla Kur’an kursları arası futbol turnuvası düzenlenecek.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Bayramda şehit mezarlarına karanfil bıraktı
Kocaeli Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zihni Manap ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İlçe Şehitliği’ni ziyaret etti.
"Kahramanlar her zaman yanınızda"
Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179'uncu yıl dönümü dolayısıyla video hazırladı.
Şehit polisler için mevlid
Burdur Valisi Türker Öksüz, Ulu Camide şehit polisler ve tüm şehitler için okutulan mevlide katılarak yapılan dualara eşlik etti.
'Daha nice 179 yıllara…'
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “08-10 Nisan Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında şehit yakınları, gaziler, çalışan ve emekli personel ve yakınları ile iftar sofrasında bir araya geldi. Vali Hacıbektaşoğlu, polis teşkilatı mensuplarının Polis Haftasını kutladı.
İçişleri Bakanlığı, bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere bin 608 sözleşmeli personel alacak.
Yenilenen hat ile kayıp ve kaçak suya neşter
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesindeki su depoları çalışmalarını inceledi. İlçenin su sorununun biteceğini ifade eden Vali Akkoyun, "Yeni yapılacak hatta tamamen farklı bir teknoloji kullanılacak. Yenilenen iletim hattı, kayıp ve kaçağı imkânsız hale getirecek" dedi.
Dargeçit Nüfus Müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Mardin Dargeçit İlçe Nüfus Müdürü Abdülhalim Kurnaz vefat etti.