Arama
Arama Sonuçları
İstanbul'daki evsizleri 112'ye bildirin
İstanbul Valisi Davut Gül, soğuk hava koşullarında sokakta kalan evsizlerin 112'ye bildirilmesini istedi.
İstanbul’da dilenen çocuklar yeniden okul yolunda
İstanbul’da yetişkin ve çocuk dilencilere yönelik uygulamalar devam ediyor. İstanbul Valiliği koordinasyonunda sürdürülen uygulamalarda yakalanan ve aileleriyle görüşülen 329 dilendirilen çocuk, yeniden okul yolunda…
İstanbul’da hiç kimse sokakta yaşamayacak
İstanbul’da sokakta yaşayan evsiz vatandaşlar Valilikçe kalıcı olarak kamu misafirhanelerine yerleştiriliyor.
“İstanbul'da dilenciliği tamamen ortadan kaldıracağız”
İstanbul Valisi Davut Gül, kentte dilenciliği tamamen ortadan kaldıracaklarını, bu anlamda da sıfır tolerans göstereceklerini açıkladı.
Projeyi onaylayıp inşa sürecini başlattı
Sultandağı kiraz üreticilerini ulusal ve uluslararası piyasayla daha hızlı buluşturmak amacıyla planlanan Kırca Köyü Kiraz Alım Merkezi'nin projesini inceleyen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, projeyi onaylayarak alım merkezinin inşa sürecini başlattı.
“Kumbaramızda topladığımız harçlıklarla depremde evsiz kalanlar için konteyner alır mısınız?”
Karabük Valiliği tarafından deprem bölgesinde Karabük Mahallesi Konteyner Evleri Sitesi yapımı için kampanya başlatılırken, kampanyaya ilkokul öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri 16 bin TL’yi bağışladı.
Kış sezonu için gerekli trafik tedbirleri alınacak
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan başkanlığında, AFAD Müdürlüğünün koordinesinde Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.
Yaşlı kadının evi küle döndü
Bartın'ın Kurucaşile ilçesine bağlı Hacıköy'de Hanife Yücel isimli yaşlı kadının yaşadığı evde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.
17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenler, saat 03.02'de anıldı
17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 23. yıl dönümü. 7,4 büyüklüğünde meydana gelen depremde 17 binden fazla can hayatını kaybetti. Depremde hayatını kaybedenler gece saat tam 03.02'de depremin yıkıp geçtiği Kocaeli, Yalova, Ankara ve İstanbul'un birçok noktasında anıldı. Vatandaşlar deprem anıtlarına karanfiller bıraktı.