Arama
Arama Sonuçları
Ayşe Karaca Nas
Doğanyol Kaymakamı
Yurt sorunu çözülüyor
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için Turgutreis Öğrenci Yurdu'nun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı. Ayrıca Menteşe ve Fethiye yurtlarının altyapı sorunları da çözüme kavuşacak.
60 yıldır unutulmayan kahraman kaymakam
Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi depremlerde mülki idare amirlerinin gösterdiği fedakarlık, 1957 yılında Fethiye’nin yaşadığı büyük depremlerdeki kahramanlığı ile tanınan Kaymakam Kamil Nezih Okuş’u hatırlattı.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Yatırımcı firmalar tek tek belirlenecek
Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda projeler ve yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi gibi konular görüşüldü.
Fethiye’de Yamaç Paraşütü Dünya Kupası heyecanı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Valiliği, Türkiye Hava Sporları Federasyonu, Fethiye Kaymakamlığı ile Babadağ Teleferik iş birliğiyle düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Akro Kupası Süper Finali Fethiye ilçesinde başladı.
Yusuf İzzet Karaman
Balıkesir Vali Yardımcısı
Kars Millet Kıraathaneleri hizmete açıldı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars Millet Kıraathaneleri’nin açılışını yaparak, tüm Karslılara hayırlı olmasını diledi.
İsmail Hakkı Ertaş
Fethiye Kaymakamı
Muzaffer Şahiner
Bornova Kaymakamı
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
“Tarihimizin gördüğü en büyük depremlerden biri”
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde can kaybı sayısının bin 14’e çıktığı açıklayan AFAD Başkanı Yunus Sezer, “Tarihimizin gördüğü en büyük depremlerden biriyle karşı karşıyayız” dedi.
Fethiye, turizmin parlayan yıldızı olacak
Fethiye Turizminin 2022 yılı performansının değerlendirildiği, Türkiye Yüzyılı’nda yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.
Mahalle sakinleriyle sohbet
Mahalle ziyaretlerini sürdüren Muğla Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Çatalarık Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Kaymakam Karaman, mahallelinin talep ve önerilerini dinledi.
Pazar esnafına hayırlı işler diledi
Muğla Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçede her hafta cuma günü kurulan pazar yerini ve ilçe esnafını ziyaret ederek esnaflara ve halka hayırlı işler diledi.
Belçikalı ile halı sohbeti
Muğla Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçedeki tanışma ziyaretlerini sürdürüyor.
Gönülden gönüle sohbet
Muğla Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Yeşilüzümlü Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
“Vatandaşımızın derdi derdimizdir”
İçişleri Bakanlığı tarafından Muğla Fethiye Kaymakamlığına atanan İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman, yeni görevine başladı.
Fethiye Kaymakamlığında görev değişikliği
Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Kırşehir Vali Yardımcılığı’na atandı. Fethiye Kaymakamlığı’na ise İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman görevlendirildi.
Sahil temizliğine katıldı
Muğla Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, ilçenin Kayacık sahilinde yapılan kıyı temizliği etkinliğine katılarak, “Kıyılarımızı el birliği ile temiz tutalım” dedi.
Fethiye’de Delbek Kültürü yaşatılacak
Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Delbek (Def benzeri vurmalı çalgı) Kültürünü Yaşatma projesi hayata geçirildi.
Kaymakam Balcı, 1 numaralı forma ile yarıştı
Muğla Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, FETAV tarafından organize edilen ve bu sene 7.'si düzenlenen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliğine katıldı. Kaymakam Alper Balcı'nın 1 numaralı formasıyla katıldığı yarışta toplam 5 km yol kat edilirken etkinlikten elde edilen gelirle, Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji Departmanı'na destek verilecek.
23 haneye misafir oldu
Muğla Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ulusal Hane Ziyaretleri kapsamında 23 haneye misafir oldu. Ailelerin taleplerini dinleyen Balcı, bir hayırsever vatandaş tarafından hediye edilen tekerlekli sandalyeyi sahibine teslim ederken, bir çocuğa da bisiklet hediye etti.
“Ay yıldızlı al bayrağımızla şehrimizi gelincik tarlasına dönüştürelim”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kocaeli Valiliği’nce başlatılan her ev ve işyerine “Bayrak As” kampanyasının tanıtımı ve Bayrak dağıtım programı, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Fethiye Kaymakamı, Boks Şampiyonu ile antrenman yaptı
Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonu Kubilay Alcu'yu ziyaret eden Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, boks eldiveni giyip ringe çıktı. Ünlü boksçu ile antrenman yapan Balcı, spor yaparak ter attı.
Kaymakam Balcı: Kininizi, nefretinizi unutmayın!
Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, “Eğer biz dersimizi çıkarmazsak Fetöcü hainler aramıza sızarlar, zaten başladılar girişimlere. Bu kini bu nefreti unutmayın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne kast edenlere karşı içinizdeki kini unutmayın. Eğer bugün nefes alabiliyorsak şehitlerimizin vermiş olduğu son nefes sayesindedir. Eğer bunları unutursak şehitlerimizin ruhu sızlar” dedi.
2 poşet çöp toplayan kaymakamdan tepki: Herkes çöpünü dışarı atıyor
Muğla'nın Fethiye ilçesinde doğal güzellikleriyle ünlü plaj ve koyların bulunduğu yarımadada temizlik çalışması başlatan Kaymakam Alper Balcı, çöp konteynırı varken doğaya çöp atanlara tepki gösterdi. Balcı, “Biz eskiden böyle değildik, herkes çöpünü dışarı atıyor. İki tane büyük poşeti çöple doldurdum” dedi.
Kaymakam ve çevreciler Fethiye'deki koyda bir kamyon çöp topladı
Kaymakam ve çevreciler Fethiye'deki koyda bir kamyon çöp topladı