Arama
Arama Sonuçları
"Keyfiyeler giyildi, 743 yıllık gelenek başladı"
743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri başladı. Şenliğin açılışında konuşan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Keyfiyeler giyildi, 743 yıllık gelenek başladı. Şanlı tarihimizin manevi coşkusuyla, Ecdad topraklarındayız" dedi.
Özel öğrencilerle masa tenisi ve basketbol oynadılar
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Bitlis'te Özelim Projesi kapsamında özel öğrencilerle bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, çocuklarla masa tenisi ve basketbol oynadı.
Bitlisli öğrenciler şehirlerini keşfediyor
"İlimizi Tanıyalım" projesi kapsamında Bitlisli öğrenciler, yaşadığı kenti keşfediyor. Mutki ilçe merkezi ve köylerinden gelen öğrenciler, ilk olarak Vali Erol Karaömeroğlu ile bir araya geldiler.
Vali Konağında bayram coşkusu
Bitlis’te bulunan Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar, Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’na bayram ziyaretinde bulundu.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Oy kullanmaya gelen çınarlarla sohbet etti
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, oy kullanmak için okullara gelen yaşlı vatandaşlarla sohbet etti.
Şehit, gazi ve ihtiyaç sahiplerinin hanelerine misafir oldu
Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.
"Barış ve dostluk bayramıdır"
Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Ankara Valisi Vasip Şahin, "Baharın gelişini, doğanın uyanışını simgeleyen Nevruz, barış ve dostluk bayramı olarak Türk dünyası başta olmak üzere dünyanın her köşesinde asırlardır kutlanmaktadır" dedi.
"Hızır Orucu'nda aynı sofrada cem olduk"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hızır Günü etkinliğine katıldı. Bakan Yerlikaya, "Bu akşam, Hızır Orucu'nda aynı sofrada cem olduk, lokmamızı paylaştık" dedi.
Yetimlere sahip çıktı
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, ‘Bitlis Yetimlerine Sahip Çıkıyor Projesi’ kapsamında Mutki'de ikamet eden Barlak ailesine misafir oldu. Yetim çocuklarla yakından ilgilenen Vali Karaömeroğlu, ailenin bir ihtiyacının olup olmadığını sordu.
Çocukların eğlencesine ortak oldu
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, karın ve kızakla kaymanın tadını çıkaran çocukları yalnız bırakmadı.
Emekli öğretmenlerden anlamlı bağış
Sivas'ta 26 yıllık öğretmenlik yaşamlarının ardından emekli olan Filiz - Mehmet Çelik çifti, aldıkları 1 milyon liralık emekli ikramiyelerini Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ile AFAD'a bağışladı.
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Kendisine mektup yazan Yusuf'un davetini geri çevirmedi
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, kendisine mektup yazan ve okuluna davet eden Yusuf Ali Keser'in davetini geri çevirmedi. Kavuştuk Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Vali Karaömeroğlu, Yusuf ve diğer öğrencilerle bir araya geldi.
Örnek berbere teşekkür
Yozgat Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz, köyleri gezerek öğrencileri ücretsiz tıraş eden berber Mesut Taştan’ı makamında ağırladı. Kaymakam Topuz, örnek berbere teşekkür plaketi takdim etti.
Bitlis'in tarihi mekanlarını gezdiler
Bitlis Valiliği tarafından hayata geçirilen "İlimizi Tanıyalım Projesi" kapsamında Ahlat ilçesinde yaşayan öğrenciler kent merkezine geldi. Öğrenciler ilk olarak Vali Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret etti, ardından da kentin simge noktalarını gezdi.
Misafir öğrencileri makamında ağırladı
"İlimizi Tanıyalım Projesi" kapsamında Bitlis kent merkezine gelen öğrencileri, Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu Valilik makamında ağırladı. Vali Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, öğrenciler ile keyifli bir kahvaltı yaptı.
Özel çocuklar sporla hayata tutunacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun himayesinde hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan 'Bitlis'te Özelim Projesi' başladı.
“Ailelerimiz başımızın tacı”
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Ağdal, Tunç ve Aşkın ailelerini evlerinde ziyaret etti. Karaömeroğlu, misafir olduğu hanelerdeki çocukları da hediyelerle sevindirdi.
Engelli vatandaşlara akülü araba hediye etti
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara akülü araba hediye etti.
Koruyucu aileleri unutmadı
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Ahlat’ta inceleme ve temaslarda bulundu.
'İlimizi tanıyalım'
Hizan ilçesindeki öğrenciler ‘İlimizi Tanıyalım Projesi’ çerçevesinde Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun davetlisi olarak kadim kenti gezdi.
“Vatanı size, sizi Allah’a emanet ediyoruz”
Süleyman Aydın isimli gencin asker uğurlama törenine katılarak aile ve gencin gururunu paylaşan Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, “Vatanı size, sizi Allah’a emanet ediyoruz” dedi.
Kırsal bölgelerdeki öğrenciler Bitlis’i tanıyacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu tarafından kırsal bölgelerdeki öğrencilerin şehri gezmesi için 'İlimizi Tanıyalım Projesi' başlatıldı.
Coşkuya ortak oldu
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 100 öğrencinin zeybek oyunu eşliğinde sunulan 100. Yıl koreografisini izleyerek coşkularına ortak oldu.
Bitlis'te 200 fidan toprakla buluştu
Bitlis'te 100. Yıl Hatıra Ormanı Fidan Dikim Etkinliği düzenlendi. Vali Erol Karaömeroğlu'nun da katıldığı etkinlikte 200 fidan toprakla buluştu.
Bağ bozumu şenliği renkli görüntülere sahne oldu
Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin de katıldığı Kızılcıkdere Bağ Bozumu Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.
2 yıl önceki büyük orman yangını alanı yeşile büründü
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'da 28 Temmuz 2021 tarihinde meydana gelen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınlarından olan Manavgat yangının ardından bölgede gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeşile bürünen alanları ziyaret etti.
Ramazan Bayramımız mübarek olsun!
Mülki idare amirlerimiz başta olmak üzere ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram dileriz.
‘Merkezi ve yerel yönetimler’i kaymakamdan öğrendiler
Şehit Ali Şahin İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersi kapsamında ‘Merkezi ve Yerel Yönetimler’ konusunu işlemek ve bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek üzere Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya’yı ziyaret etti.