Arama
Arama Sonuçları
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
"Trafik konusunda daha duyarlı olalım"
Burdur Valisi Türker Öksüz, “Karayolu Trafik Haftası” kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşü ve açılış programına katıldı. Vali Öksüz, vatandaşları trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, davet etti.
“Meslek liseleri Türkiye'nin geleceğinde önemli bir yere sahip”
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Mera ıslah projesine Ani’den start verdi
Kars Valisi Ziya Polat'ın katılımıyla “Mera Islah ve Amenajman Projeleri" kapsamında proje tanıtım ve korunga tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Van’da son 34 yılın yağış rekoru kırıldı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, kentte etkili olan yağışların 1990 yılından bu yana Mart ayı rekor yağış miktarına ulaştığını belirtti.
Kerem Albayrak
Sarız Kaymakamı
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Valilikten bal üreticilerine kovan desteği
Batman’da arıcılığın geliştirilmesi için hayata geçirilen “Arıcılık Geliştirme Projesi” kapsamında yürütülen çalışmalar Vali Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıda; 2024 yılı ocak ayında 290 adet kara kovanın arıcılara dağıtılması kararlaştırıldı.
Kalitesi dünya tescilli bal
Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve eşi Meral Doruk, kalitesi dünya çapında tescillenen Macahel Balı’nın tanıtımı ve bal sağımı etkinliğine katıldı.
Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve Göle Kaymakamı Haluk Koç, 22’inci Ulusal Kültür ve Kaşar Festivali'ne katıldı.
Vali Öner, eşi Zehra Mine Öner ile birlikte, Göle ilçesinde Kaymakamlık ve Belediyenin birlikte organize ettiği 22’inci Ulusal Kültür ve Kaşar Festivali'ne katıldı.
AYD'den Osmaniye'ye ziyaret
Anadolu Yayıncılar Derneği’nin (AYD) deprem bölgeleri ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Dernek Başkanı Sinan Burhan ve aralarında Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’ın da bulunduğu gazeteciler Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Hayırsever iş insanlarından depremzedelere destek
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı Deprem Yardım Kampanyası, ildeki hayırsever iş insanları, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumlarından ilgi görmeye devam ediyor. Kampanya ilan edildiğinden bu yana özellikle şehrin hayırsever iş insanları önemli miktarlarda bağış yaparak kampanyaya destek oldu.
Depremzedeler için ‘sosyal market’
Bartın Valiliği koordinesinde Bartın’da misafir edilen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için “Sosyal Market” açıldı.
Fabrika bir günlük üretimini bağışladı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, fabrikalarda inceleme yaptı.
Orhan Tavlı
Samsun Valisi
Hanelere misafir oldu
Bartın Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, hane ziyaretlerinde vatandaşlara misafir olurken, “Bu ziyaretlerimiz vasıtasıyla vatandaşlarımız ile devletimiz arasında güçlü bağlar oluşturuyoruz” dedi.
Emizade nine Mehmetçiği bu yıl da unutmadı
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, askerler üşümesin diye her yıl yün çorap ören 73 yaşındaki Emizade nineyi makamında ağırlayarak, “Bu vatanda Halime Çavuşlar, Kara Fatmalar, Şerife Bacılar, Emizade Nineler bitmez” dedi.
‘Sağlıklı gelecek bisikletle gelecek’
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanlığı ile İl Millî Eğitim Müdürlüğünün “Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek” protokolü kapsamında, Uşak Spor Lisesinde düzenlenen programa katılarak, pedal çevirdi.
Kozluk Mereto Balı’na coğrafi işaret alınacak
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör öncülüğünde ‘Kozluk Mereto Balına Coğrafi İşaret Projesi’ çalışmalarına başlandı.
Şehit polisin adı parkta yaşayacak
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Belediyesi tarafından yenilenerek Şehit Polis Memuru Engin Balcı’nın adının verildiği park ve yapımı tamamlanan halı sahanın açılış törenine katıldı.
Sanayi esnafıyla çay sohbeti
Antalya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ergel ve Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ile Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığına ve sanayi esnafına ziyarette bulundu.
Yeni yılda bağımlılık konusuna daha fazla yoğunlaşılacak
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, başkanlık yaptığı ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda, bağımlılık tehlikesinin gün geçtikçe arttığını ifade ederek, yeni yıl ile birlikte tüm kurumların bağımlılık konusuna daha fazla yoğunlaşmasını istedi.
Araklı Kaymakamı Karaca, Payas Kaymakamlığı’na görevlendirildi
Hatay Payas Kaymakamı Abdul Kadir Duran’ın Gaziantep Şehitkamil Kaymakamlığı’na atanmasının ardından boşalan Payas Kaymakamlığına, Trabzon Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca görevlendirildi.
Hayırseverin yaptırdığı cami dualarla açıldı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hayırsever Halil Özbek tarafından yaptırılan Karaköprü Atakent Mahallesi'ndeki Hasan Efendi Cami açılışına katıldı.
Banka işlemlerinde eski kimlik kullanılamayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu yıl Türkiye'deki nüfus idarelerinde 29 milyon 808 bin yüz yüze, e-Devletten ise yaklaşık 146 milyon işlemin yapıldığını açıkladı.
İstihdam artıyor, Urfa kazanıyor
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İŞKUR’un ‘işbaşı eğitim programı’ kapsamında düzenlenen programlara katıldı. Ayhan, “İstihdamımız artıyor, Urfa’mız kazanıyor” dedi.
Meslek lisesi öğrencilerine 250 lira burs verilecek
Sivas Valiliği himayelerinde Sivas Hizmet Vakfı'nın koordinatörlüğünde ‘Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor’ projesi 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde de devam edecek.
Bin fidan toprakla buluştu
Kütahya Valisi Ali Çelik, Türkiye’nin en büyük dikey entegre refrakter üreticisi KÜMAŞ Manyezit’in Beşçam ve Tavşanlı bölgelerindeki maden sahalarını doğaya geri kazandırmak için düzenlediği fidan dikim etkinliğine katıldı.
İlçedeki tüm ilkokul öğrencilerine ayakkabı
Rize Valiliği himayesinde FLO Ayakkabıcılık iş birliğinde yapılan sosyal sorumluluk projesi “İyilik Hareketi” mottosuyla Güneysu’daki tüm ilkokul öğrencilere ayakkabı dağıtıldı.