Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarıları göğsümüzü kabarttı"
Giresun Bilim Fuarları Festivali'nin açılışına katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerin elde ettiği başarıları gurur verici, göğsümüz kabardı" dedi.
"Harmanı olmayanın dermanı olmaz"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarım sektörünü 27’inci defa bir araya getirecek olan Hasyurt Tarım Fuarı’nın açılış törenine katıldı. Batı Akdeniz kuşağında bulunan ve 28.000‘den fazla çiftçiye erişmesi planlanan fuarın açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.
"Gözlerinizdeki ışıltı umut veriyor"
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışına katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Gözlerinizdeki ışıltı yarınlarımız için bize daha büyük umut veriyor. Tarımımız, hayvancılığımız, zirai teknoloji ve yenilikçilik anlamında gerçekten güzel işler yapacağınıza inanıyorum" dedi.
Bakan Yardımcısı Turan imza gününde okuyucularıyla buluştu
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, geçen sene yayımlanan "Durup Düşününce" adlı deneme ve makalelerden oluşan kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.
"Büyük bir İstihdam Fuarı açılacak"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 14-15 Mayıs’ta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında büyük bir İstihdam Fuarı'nın açılacağını belirtti.
Tarım ve hayvancılığın kalbi Afyon’da atacak
Türkiye’nin farklı illerinden tarım, hayvancılık ve gıda sektörlerinden 72 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen, 5 gün süreyle misafirlerini ağırlayacak olan Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyelerinin katıldığı programla kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Siirt 7 gün boyunca kitaba ve sanata doyacak
Bu yıl 9. kez kapılarını açan ve şehri kitapla buluşturan Siirt Kitap Fuarı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya, il protokolü, yazarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile ziyaretçilerle buluştu.
Vali, kovan sözünü yerine getirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2023 yılında düzenlenen Bal Yarışması'nda dereceye giren üreticilere kovan sözü vermişti. Sözünü tutan Vali Usta, üreticilere kovan dağıttı.
Geleneksel Siirt Kitap Fuarı 9. kez açılıyor
Geleneksel Siirt 9. kitap fuarı, 17 Nisan’da kitapseverlerle buluşuyor. Cumhuriyetin 2. Yüzyılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Siirt Kitap Fuarı her yıl daha kapsamlı ve zengin bir içerikle büyüyerek gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Geleceğin bilim insanlarının fuarını gezdi
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, ilkokul öğrencilerini hazırladığı bilim fuarını ziyaret etti.
"Çocukların kitap okumasını çok önemsiyoruz"
1. Van Çocuk Edebiyatı Fuarı’nın açılışına katılan Vali Ozan Balcı, "Kitap okuma çocukken kazanılması gereken bir alışkanlık. Bu yüzden çocukların kitap okumasını çok önemsiyoruz" dedi.
"Fuardaki güzellikleri keşfetmelerini tavsiye ediyorum"
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa 21. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, "Tüm vatandaşlarımızı fuara davet ediyor, zengin kitap dünyasının güzelliklerini keşfetmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Vali öğrencilere soru sordu, renkli cevaplar aldı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Kitap Fuarı’nda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere ‘Rize’de il çay ziraatını yapan kişiyi’ soran Vali Baydaş, ilginç cevaplar aldı.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
Mardin 1. Kitap Fuarı kapılarını açtı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin iş birliğinde gerçekleştirilen Mardin 1. Kitap Fuarı’nın açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "İnşallah bu fuar alanı ve bugün düzenleyeceğimiz kitap fuarı daha çok okumaya vesile olur" dedi.
Kars, EMITT Fuarı'na damga vurdu
6-9 Şubat tarihlerinde düzenlenen 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Kars standına "Kış Turizmi Dalında En İyi Stant" ödülü verildi.
“Gençlerimizi hayata hazırlayacağız”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 26-27 Şubat’ta gerçekleştirilecek Marmara Kariyer Fuarı’nın hazırlık toplantısına başkanlık yaptı. Vali Yavuz, “Gençlerimizi kaptırmamak için onları hayata hazırlayacağız. Önümüzdeki süreçte iş gücü piyasasında 5-10 yılda revaçta olabilecek meslek gruplarına yönelik hamle yapmamız gerekiyor” dedi.
"İstanbul, ticaretin başkenti"
Mobilya Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "İstanbul’da her hafta birden fazla fuar oluyor. İstanbul, ticaretin başkenti. Anadolu’da üretilen bütün ürünler buraya geliyor" dedi.
Çukurova 16. Kitap Fuarı kitapseverlerle buluştu
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger; TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi (ÇUFAŞ) desteğiyle düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’nın açılış törenine katıldı.
Sanal gerçeklik otobüsü köy okullarında
Şanlıurfa’nın önemli turizm noktaları, sanal gerçeklik gözlükleri ile köy okullarında öğrenim gören öğrencilere tanıtıldı.
DAKAF 24 Fuarı kapılarını açtı
Van Valisi Ozan Balcı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (YYÜ) ev sahipliğinde farklı sektör temsilcilerinin, bölgede bulunan üniversite öğrencileri ile buluşturulması amacıyla düzenlenen "Doğu Anadolu Kariyer Fuarının (DAKAF'24)" açılışına katıldı.
Çağrıların yüzde 67’si asılsız
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, gelen bir çağrıya cevap verdi. Vali Şıldak, 112 acil çağrının hayat kurtardığını belirterek, gereksiz yere meşgul edilmemesini istedi.
"Gençlerin ufkunu açan bir organizasyon"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23'ün açılışına katıldı. Açılışta konuşan Vali Çiçek, "Öğrencilerin, kariyer planlamaları noktasında Orta Anadolu Kariyer Fuar’ıyla, Kayseri’miz, gençlerimizin ufkunu açan bir organizasyona imza atmış oldu" dedi.
Trakya Kariyer Fuarı 27-28 Aralık’ta yapılacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Trakya Kariyer Fuarı" bilgilendirme toplantısına katıldı.
"Kitap fuarını senede 2 kez yapacağız"
'Yüz Yıllar Boyu Oku' temasıyla düzenlenen '8. Siirt Kitap Fuarı' kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışta konuşan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, "Kitap fuarı bence en vazgeçilmez organizasyondur. Toplumun talebi doğrultusunda kitap fuarını senede 2 kez yapacağız" dedi.
“Büyük atılımlara gençlerimizle ulaşacağız”
Artvin Bilim ve Sanat Merkezince düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı, Vali Cengiz Ünsal tarafından gerçekleştirildi.
"Kitap fuarı Antalya'da kökleşmiş"
13. Antalya Kitap Fuarı'nı ziyaret eden Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Kitap fuarı Antalya'da kökleşmiş. Okurlar fuarı bekliyor ve okur-yazar buluşmaları oluyor" dedi.
100 Yılın Aşı damaklarda Binyılın Kardeşliği gönüllerde iz bıraktı
“100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da açılışı yapılan Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, bir haftada yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı.
Bu fuarda iş var
Balıkesir’de iş veren ve iş arayanları bir araya getirerek kalifiye eleman istihdamını güçlendiren Balıkesir İstihdam Fuarı’nın 8’incisi Avlu Kongre Merkezinde kapılarını açtı.
Vali Usta'dan sanata tam destek
Sanatçı Ali Rıza Kılıç, Bingöl'de düzenlenen Uluslararası Bal Şurası için özel bir sergi açtı. Doğada bulduğu taşları havanda kum haline getirerek sanata dönüştüren Kılıç'ın sergisini gezen Vali Ahmet Hamdi Usta, "Keşfedilmemiş ve maalesef değeri anlaşılamayan bir hazine... Bingöllü sanatçımızı layık olduğu yere taşımak istiyorum" dedi.