Arama
Arama Sonuçları
"Onların güler yüzleri hiç solmasın"
Down Futsal Milli Takım sporcularıyla bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Daha önce kazandıkları maçımızın rövanşında yine gönlümüzü fethettiler. Onların güler yüzleri hiç solmasın" dedi.
"Birlikte daha nice zaferlere"
Dünya Spor Oyunları'nda dünya ikincisi olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Vali Elban, "Onların başarısı, kararlılıkları ve azimleri takdire şayan. Birlikte daha nice zaferlere" dedi.
Hizan'da dostluk ve centilmenlik kazandı
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, salon sporlarının geliştirilmesi ve vatandaşların spora olan ilgisinin artırılması için düzenlenen futsal turnuvası final maçını izledi. Kaymakam Özçelik, "Turnuvanın kaybedeni yok. Sporcularımız arasında dostluk, kardeşlik ve centilmenlik kazandı" dedi.
Erzurum, İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları’na hazır
Dünyanın saygın ve özel spor organizasyonlarından biri olan Deafiympic Oyunları, bu yıl Erzurum’da gerçekleştirilecek. Vali Mustafa Çiftçi, olimpiyatların 34 farklı ülkeden 800 sporcunun katılımıyla 2-12 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.
Down sendromlu gençlerle futsal maçı
Kayseri protokolü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla down sendromlu gençlerle futsal maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan maçı, down sendromlu gençler 8-6 kazandı. Maçı kaybeden protokol de gençlerin galibiyet sevincine ortak oldu.
‘Bağımlılık Öldürür, Spor Güldürür’
Canik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hayata geçirilen ‘Bağımlılık Öldürür, Spor Güldürür’ projesinin açılış programı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.
Gençlerin oyunlarına eşlik etti
Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, gençlerin oyunlarına eşlik etti.