Arama
Arama Sonuçları
700 yıllık kültürel miras için düğmeye basıldı
Osman Gazi’nin evinin olduğu kayıtlarda belirtilen alanda inceleme yapan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Kültürel mirasımıza sahip çıkmak adına tarihimize uygun bir şekilde tekrar bazı yapılar inşa etmeyi hedefliyoruz" dedi.
Burdur'un ilk kadın valisi göreve başladı
19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Tülay Baydar Bilgihan görevine başladı.
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
Edirne'nin asırlık eserleri ihya ediliyor
Edirne Valisi Yunus Sezer, kentte yer alan tarihi alanlarda inceleme yaptı. Vali Sezer, 3 noktada ihya çalışmaların devam ettiğini ifade etti.
Vali Özkan, Konya'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi.
"Sugözü Vadisi bölgenin en gözde kamp alanı olacak"
02 Kamp Kulübü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, "Eşsiz doğası ve konumu ile Sugözü-Değirmen Çayı Vadisini bölgenin en gözde kamp alanı haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.
Vali, okunu en uzağa atmak için yay gerdi
Mengücek Melik Gazi Büyükler Hava Koşusu Şampiyonası'nın açılışına katılan Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, okunu en uzağa atmak için yay gerdi.
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutladıklarını ifade eden Kaymakam Ercan Kayabaşı, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, onların bıraktığı bu kutlu mirasa sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Bursa'nın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, şehirde coşkuyla kutlandı.
"Şehzadeler şehri Manisa’mızın kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun"
8 Eylül Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü çeşitli programlarla kutlandı. Vali Enver Ünlü, "Şehzadeler şehri Manisa’mızın, küllerinden yeniden doğan Manisa, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun" dedi.
743. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri devam ediyor
Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 743. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri dolu dolu devam ediyor. Festivale Türkiye’nin dört bir yanından Yörükler ve Türk beylikleri geldi.
Gaziantep'i "Cıncık" gibi yaptılar
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Cıncık Gibi Gaziantep” Projesi kapsamında çocuklarla çöp topladı. Vali Çeber, "Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber Cıncık gibi Gaziantep yapacağız" dedi.
"Keyfiyeler giyildi, 743 yıllık gelenek başladı"
743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri başladı. Şenliğin açılışında konuşan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Keyfiyeler giyildi, 743 yıllık gelenek başladı. Şanlı tarihimizin manevi coşkusuyla, Ecdad topraklarındayız" dedi.
Vali Aygöl, Ertuğrul Gazi şenliklerine herkesi davet etti
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek “743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri”ne herkesi davet etti.
Halil Affan ERDOĞAN
Domaniç Kaymakamı
Hayme Ana kabri başında dualarla anıldı
Kütahya Valisi Musa Işın, 743. Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri’ne katıldı. Program kapsamında Vali Işın, Hayme Ana’nın kabrini ziyaret ederek, dua etti.
Vali ve Kaymakam'a fahri hemşehrilik beratı verildi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin'e başarılı çalışmalarından dolayı Karakeçili Belediyesi tarafından meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı verildi.
Karakeçili'deki festival coşkusu sürüyor
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30'uncusu düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği, büyük bir coşku ve katılımla başladı.
Yurtta 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla birçok kentte kutlamalar başladı. Valilikler tarafından hazırlanan programlar ile vatandaşlar Büyük Zafer'in 102'nci yılını coşkuyla kutladı. Mülki idare amirleri de kutlama programlarına katılarak, Atatürk anıtlarına çelenk koydu.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
"Bu topraklar bereketin simgesidir"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İnhisar ilçesinde vatandaşlarla birlikte üzüm hasadına katıldı. Bilecik’te her yıl ortalama 6️ bin 530 ton üzüm üretimi yapıldığını belirten Vali Aygöl, "Bu topraklar bereketin simgesidir" dedi.
Vali Toraman, Başpehlivanı tebrik etti
290. Geleneksel Tarihi Çardak Yağlı Güreşlerini izleyen Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, müsabakaları kazanan Başpehlivan Feyzullah Aktürk'ü tebrik ederek, altın kemeri verdi.
Esnafın çayını içip, dertlerini dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazi Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Gazi Mahallesi’ndeki sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız" dedi.
Kaymakam, Cittaslow için çalışma başlattı
Antalya'nın Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata, ilçenin Cittaslow (Sakin Şehir) olması için çalışma başlattı.
Kaymakam, görkemli şenliğe herkesi davet etti
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'nin 31 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, "Birçok etkinliğin yapılacağı şenliğe 7'den 77'ye tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.
Kaymakam Karakaş, 35 yıllık makam şoförüne teşekkür etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, 35 senedir Kaymakamlık Makam şoförü olarak hizmet eden ve emekliye ayrılan Talip Dilak'a teşekkür etti.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
Vali, Bilecik semalarında uçuş yaptı
“Take Off Bilecik” yamaç paraşütü etkinliğine katılan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, başarılı bir tandem (ikili) uçuşu yaptı.