Arama
Arama Sonuçları
Rize'nin eski ve yeni valisi bir arada
2018-2023 yılları arasında Rize Valisi olarak görev yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Rize Valiliği'ni ziyaret ederek Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi.
Vali Pehlivan yaralıları ziyaret etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yaralıları hastanede ziyaret etti.
"Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor"
Gaziantep Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan anısına futbol turnuvası düzenledi. Turnuvayı izleyen Vali Kemal Çeber, "Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor" dedi.
Genel Sekreter, mülki idare amiri Kutluca oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Mülki İdare Amiri Mithat Can Kutluca atandı.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
Vali Çeber'den Ramazan'a sürpriz
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2. sınıf öğrencisi Ramazan Poyraz'a sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı.
16 şehre yayılacak Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’dan başladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
Zübeyir Yıldırım
Tufanbeyli Kaymakamı
4 ilde DEAŞ operasyonu: 14 gözaltı
4 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-22” operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı.
Milli takım forması ile sevindiler
Gaziantep Nurdağı Şehit Uğur Saka İlkokulu'ndaki öğrenciler kendilerine hediye edilen Milli Takım forması ile bayrama mutlu girecek.
Öldürdüğü köpeği at arabasında sürükleyen şahıs yakalandı
Gaziantep Valiliği, Oğuzeli ilçesinde öldürülen sokak köpeğini at arabası arkasına bağlayarak sürükleten ve o anları cep telefonu ile kaydeden M. H.'nin yakalandığını duyurdu.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
‘Bakkal Kart’ projesi ihtiyaç sahiplerini de bakkalları da mutlu etti
Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde basına duyurulan "Bakkal Kart" uygulaması kapsamında hayırseverlerin desteği ile vatandaşlara ulaştırılan kartların dağıtımı devam ederken Vali Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmet Özcan ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Vakkas Katırlı ile birlikte şehirde projenin uygulandığı bakkalları ziyaret etti.
“Tüm şehir arkanızdayız”
Gaziantep Valisi Kemal Çeber Gaziantep Futbol Kulübünü ziyaret ederek, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan ve futbolcularla görüştü.
Bir çete daha çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen "Mahzen-14" operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı Organize Suç Örgütünün çökertildiğini açıkladı.
"Aile yapılarına yönelik saldırılar var"
Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 2024 yılı Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edildi. Vali Kemal Çeber, "Sosyal medya, televizyonlar, dijital alem, bize örnek olarak gösterilmeye çalışılan çeşitli olaylar ile aile yapılarına yönelik saldırılar var. Bir millete ya da bir devlete zarar vermek istiyorsanız, aile yapısına zarar vermeniz lazım" dedi.
Ahmed Tayyib Kahraman
Pazaryeri Kaymakamı
Vali Çeber, kaynak makinesinin başına geçti
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, GESOB Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Kaynak makinesinin başına geçen Vali Çeber espri yaparak, "Ben de kaynak işinde baya iyiyim bu arada" dedi.
"Büyüyünce onurlu bir Türk polisi olabilir"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Sinan Korkmaz'ın minik oğlu Mert Ali'yi sevdi. Mert'e oyuncak polis arabası veren Vali Çeber, "Polis arabasına bakıp uzun uzun iç çekti. Büyüyünce onurlu bir Türk polisi olarak bu vatana hizmet edebilir" dedi.
Kaymakam Demir’in acı günü
Emekli Vali Abdulkadir Demir ile Bitlis Tatvan Kaymakamı Remzi Demir’in annesi Saniye Demir vefat etti. Merhume Saniye Demir’in cenazesi kılınan namazın ardından asri mezarlığa defnedildi.
6 Şubat'ın yıl dönümünde geceyi sokakta geçirdiler
6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile afetin etkilediği şehirlerde depremzedeler ve onlara destek için il dışından gelen vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Şehirlerde enkaz noktalarında anma etkinlikleri düzenlenirken, yüzbinlerin katılımıyla "Sessiz Yürüyüş" yapıldı.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Polis helikopteri düştü: 2 pilot şehit oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı helikopterin, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğraması sonucu 2 pilotun şehit olduğunu açıkladı.
Bakan Yerlikaya: 41 bin deprem konutu için kura çekilecek
Deprem bölgesinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Dünyada başka bir örneğine rastlanmayacak hızda 41 bin deprem konutumuzun ve 5 bin köy evimizin kura çekimi ile anahtar teslim törenlerinin ilkine 'Bismillah' diyerek başlıyoruz" dedi.
Hüseyin Demirkol
Yığılca Kaymakamı
‘Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil’
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Aladdin Yavaşça Gasmek konferans salonunda düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi Anne” Eğitim programına katıldı. “Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil” diyen Vali Çeber, aileleri uyuşturucu konusunda daha duyarlı ve dikkatli olmaya davet etti.
Kaymakamın makam şoförü kazada vefat etti
Osmaniye’de trafik kazası yapan Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı’nın makam şoförü Osman Tıraş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazeye katılan Kayabaşı, “Bahçe’mizin başı sağ olsun” dedi. Vali Erdinç Yılmaz da aileye taziye ziyaretinde bulunarak, “Ruhun şad olsun gülümseten güzel insan” ifadesini kullandı.