Arama
Arama Sonuçları
Enis dedenin Kore anılarını dinledi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel ile birlikte Marangoz ailesine misafir oldu.
Kıbrıs gazisine son vazifesini yerine getirdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, kronik hastalıklar sonucunda vefat eden Kıbrıs Gazisi Sabri Keman'ın cenaze namazına ve defin törenine katılarak, son vazifesini yerine getirdi.
Kıbrıs gazisi emekli albaya doğum günü sürprizi
Balıkesir Marmara Kaymakamı Elif Çelik, ilçede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Emekli Albay Önder Esin’in doğum gününü kutladı.
Kıbrıs gazisine taziye ziyareti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Mehmet Yalçındağ'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
93 yaşındaki Kore gazisine Vali saygısı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 93 yaşındaki Kore Gazisi Recep amcayı evinde ziyaret ederek elini öptü.
Kore gazisi dualarla ebediyete uğurlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 93 yaşında vefat eden Kore Gazisi Abdulaziz Burucu için Yusufeli İlçesi Pamukçular Köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
"Amacımız; vatandaşlarımızın huzurlu olması"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesini ziyaret etti. İlçedeki vatandaşların ve esnafmın taleplerini dinleyen Vali Akkoyun, "İhtiyaç ve taleplere göre planlamalar yaparak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Temel amacımız; vatandaşlarımızın yaşadığı yerde huzurlu ve mutlu olması" dedi.
Osmaniye’nin son Kore gazisinin elini öptü
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye'de yaşayan son Kore Gazisi Mehmet Topçu'yu Kadirli ilçesinin Yoğunoluk Köyündeki evinde ziyaret etti. Gazinin elini öpen ve hatıralarını dinleyen Vali Yılmaz, “Koca çınarımız başımızın tacı” dedi.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Çayelili Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Mecit Balcı düzenlenen devlet töreni ile toprağa verildi. Cenaze törenine Vali İhsan Selim Baydaş ile Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel de katıldı.
Deprem konutlarını denetledi
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Argıl Mahallesindeki TOKİ Deprem Konutları inşaatını koordineli bir şekilde denetledi.
Kıbrıs gazisini son yolculuğuna uğurladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kalp krizi geçirerek vefat eden Kıbrıs gazisini, il protokolü ve vatandaşlarla birlikte son yolculuğuna uğurladı.
Kıbrıs gazisine verilen söz yerine geldi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, bir ay önce ziyaret ettiği Kıbrıs gazisine verdiği forma sözünü yerine getirdi.
Kıbrıs gazisini ebediyete uğurladı
Kıbrıs Gazisi İrfan Dıbırdık’ın cenaze törenine katılan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, merhum gaziyi ebediyete uğurladı.
Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Sinoplu Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Mustafa Özcan hayatını kaybetti. Özcan'ın cenaze törenine katılan Sinop Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, acılı aileye başsağlığı diledi.
92 yaşındaki Kore gazisini unutmadı
Amasya Taşova Kaymakamı Efe Kılıç, 92 yaşındaki Kore Gazisi Ahmet Kartal'ın evine misafir oldu. Kore gazisine Türk bayrağı hediye eden Kaymakam Kılıç, gazinin anılarını dinledi.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun
Iğdır'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü törenlerle kutlandı. Törenlere katılan Vali Ercan Turan, "Aras Nehri’nin kıyısında bir güneş gibi doğan Iğdır'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yılı kutlu olsun" dedi.
İlk defa Aladağlar’ı gördüler
Niğde Valisi Cahit Çelik, ilin tek milli parkı olan Aladağlar'ı daha önce hiç görmemiş 52 çocukla "Hayata Birlikte Gülümse" projesi kapsamında doğa gezisi yaptı.
“Hakkaniyet ve dürüstlük ilkesinden ayrılmayacağım”
Ankara Evren Kaymakamı olarak görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Bekir Kınacı, “Hakkaniyet ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan, kamu hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza etkin ve adil bir biçimde sunulması gayreti içinde olacağım” dedi.
Merhum Kore gazisinin ailesini yalnız bırakmadı
Tunceli Çemişgezek Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, ağustos ayında ebedi hayata uğurlanan Kore Gazisi Yusuf Tuncel için evinin bahçesinde düzenlenen anma programında aileyi yalnız bırakmadı.
“Makam senin, unvan senin, şan senin, nam senin... Sen utandırma Ya Rab”
Bugün itibarıyla Düzce Çilimli Kaymakamlığı görevine başlayan 108. dönem kaymakamlarından Furkan Alpay, “Rabbim, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. Kaymakam Alpay, “Makam senin, unvan senin, şan senin, nam senin... Sen utandırma Ya Rab” ifadelerini kullandı.
Pazar esnafıyla tanıştı
Giresun Yağlıdere Kaymakamlığı görevine başlayan 108. dönem kaymakamlarından Seda Ünlü, ilçede cuma günleri kurulan pazar yerini ziyaret ederek pazar esnafıyla tanıştı.
Öğrencilerle sıra sohbeti
Köy ziyaretlerine devam eden Erzincan Kemaliye Kaymakamı İlhan Kayatürk, Topkapı Köyü İlkokulu’nda sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti.
Kıbrıs Gazisinin Gaziler Günü’nü kutladı
Çorum Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Kıbrıs Gazisi Ali Kurudal’ı Kargı Köyü’ndeki evinde ziyaret ederek Gaziler Günü'nü kutladı.
Şehit babası Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Sinoplu şehit Hasan Yılmaz’ın babası, Kıbrıs Gazisi merhum Nurettin Yılmaz’ın cenaze törenine katıldı.
“Gazi, toprağın vatan olma hikayesinin yaşayan şahididir”
Piraziz’de incelemelerde bulunan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Kıbrıs Gazisi Adil Kıraç’ı evinde ziyaret ederek, Türk bayrağı ve çiçek hediye etti.
Gözyaşlarıyla Ordu’dan uğurlandı
Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Tuncay Sonel, bugün Ordu’dan ayrıldı. Duygusal anların yaşandığı uğurlamada Vali Sonel, “Güzel Ordu’muzda güzel işler yapmaya çalıştık” dedi.
Kıbrıs gazisine madalya ve berat
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, Kıbrıs Gazisi Seyfi Aydın’a ‘Milli Mücadele Madalyası ve Beratı’nı takdim etti. Kaymakam Atasoy, 91 yaşındaki Kore gazisini de ziyaret ederek, elini öptü.
Kore gazisi ile neşeli sohbet
Balıkesir Marmara Kaymakamı Murat Çiçek, Kore Gazisi İsmail Kundakçı’nın evine misafir olarak, hasbihal etti.