Arama
Arama Sonuçları
"DEAŞ tarafından planlanan 2 terör eylemi engellendi"
İstanbul Valisi Davut Gül, kentteki 2024 yılının ilk 4 ayına ilişkin emniyet verilerini açıkladı. Vali Gül, "Terör örgütlerine karşı yapılan 576 operasyonda 1256 şahıs yakalandı, 300 şahıs tutuklandı, 329 şahsa da adli kontrol tedbiri uygulandı. Yine bu kapsamda 1'i bombalı, 1'i silahlı olmak üzere DEAŞ tarafından planlanan 2 terör eylemi engellendi" dedi.
Çocuk Evi’nde kalan emanetlere yol ve baht açıklığı diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Irmak Çocuk Evi'nde bulunan çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi.
Türkiye şehitleriyle yürüyecek
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, 5-7 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" Sarıkamış Şehitlerinin 109. Yılı Anma Programı hazırlıklarını yerinde inceledi.
"Buzağılar Ölmesin İşletmelerimiz Şenlensin"
Ardahan'da büyükbaş hayvancılıkta buzağı ölümlerinin önlenmesi amacıyla Valilik Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan "Buzağılar Ölmesin İşletmelerimiz Şenlensin" projesi hayata geçirildi.
Huzurlu şehir Tokat
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta huzur ve asayişi sağlamak için 7 gün 24 saat esasıyla 10 bin kilometrekarelik alanda 600 bin vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi.
“Paramız bereketlendi, harca harca bitmiyor”
1.5 yıldır Batman Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Vali Ekrem Canalp, “Batman Belediyesi olarak sosyal projelere öncelik veriyoruz ya vallahi paramız değerlendi, harca harca bitmiyor. Yani harcayacak yer arıyoruz” dedi. Vali Canalp, “Çünkü, biz halkımıza dağıttıkça, biz sosyal belediyeciliği uyguladıkça bizim paramız daha da artıyor. Bunun da tek bir izahı vardır; berekettir. Biz halkımıza dağıtacağız, dağıttıkça daha da çoğalacak” diye konuştu.
En yüksek gerçekleştirme ödülü
Bartın, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında “En Yüksek Gerçekleştirme” yapan il ödülüne sahip oldu.
“İlk hayalimiz çevremizi iyiliklerle yeşertmek olmalı”
Hakkari Valisi Ali Çelik, öğrencilerle geleceğe dair hayalleri hakkında sohbet etti. Vali Çelik, “İlk önce hepimiz iyi bir insan olmak için çalışacağız. İlk hayalimiz çevremizi iyiliklerle yeşertmek olmalı” dedi.
Valilik açıkladı: Asayiş olayları yüzde 7 azaldı
İstanbul Valiliği, İstanbul'da asayiş olaylarının geçen yılın ilk 8 aylık dönemine göre yüzde 7 azaldığını açıkladı. Asayiş suçlarının sayısı 275 bin 63'ten 255 bin 945'e geriledi.
Kan bağışında bulundu
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Gençlik Merkezinde Kızılay’a kan bağışında bulunarak, "Kan bağışı milli bir meseledir" dedi.