Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarıları göğsümüzü kabarttı"
Giresun Bilim Fuarları Festivali'nin açılışına katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerin elde ettiği başarıları gurur verici, göğsümüz kabardı" dedi.
"Türk somonu, Rusya ve Japonya'ya ihraç edilecek"
Giresun'da kafeslerde su ürünleri yetiştiriciliği yapan tesiste Türk Somonunun ilk hasadı yapıldı. Hasada katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, "Türk somonu, Rusya ve Japonya'ya ihraç edilerek" dedi.
Ömer Sirkeci
Arsin Kaymakamı
Mehmet Fatih Yakınoğlu
Giresun Vali Yardımcısı
“Milletimiz size 5 yıl yetki verdi. Hep birlikte huzur içinde saygıyla çalışalım”
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda muhtarlığa seçilen köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
"Dileğimiz ciğerlerimiz yanmasın"
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı yapıldı. Vali Erol, "Dileğimiz ülkemizin hiçbir yerinde orman yangını hadisesi yaşamayalım. Ciğerlerimiz yanmasın" dedi.
3 kaymakam vekiliyle vedalaştı
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, dil eğitimi almak için yurtdışına gidecek olan ve görevlerinden ayrılan kaymakam vekilleriyle vedalaştı.
Kaymakamlığın önünde kitap okudular
Giresun Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve kurum amirlerinin katılımıyla, Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün sağladığı Gezici Kütüphane ile Hükümet Konağında okuma etkinliği düzenlendi.
"Bu şehirdeki her canı önemsiyoruz"
Giresun'un Tirebolu ilçesinde uçurumdan düşerek mahsur kalan köpeği AFAD ekipleri kurtardı. Ekibe teşekkür eden Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, "Bu şehirdeki her canı önemsiyoruz" dedi.
4 ilin valisi bir araya geldi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Artvin Valisi Cengiz Ünsal'a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette dört ilin sorumluluk alanında bulunan konular konuşuldu.
"Güvenlik güçleri, tek yürek halinde hizmet veriyor"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, kentteki asayiş olaylarıyla ilgili değerlendirme yaptı. Vali Serdengeçti, "İldeki güvenlik birimleri arasında mükemmel bir uyum var. Güvenlik güçleri, millet için canla başla çalışmayı bir vatan ödevi olarak görüyor ve tek yürek halinde hizmet veriyor" dedi.
"Emniyet kemeri bizleri koruyan ücretsiz sigortadır"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Terminali'ni ziyaret ederek, bir otobüse bindi. Yolculara emniyet kemeri uyarısı yapan Vali Serdengeçti, "Hedef yolda sıfır can kaybı! Emniyet kemeri bizleri koruyan ücretsiz sigortadır" dedi.
“Yeni bir yaşam alanına kavuşacağız”
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “81 ile 81 Millet Ormanı” projesi kapsamında Giresun’da 50 bin metrekarelik alanda devam eden ‘Millet Ormanı’ çalışmalarını yerinde inceledi.
"Tebessümle geldik, muhabbetle karşılık bulduk"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Vali Serdengeçti, "Farkındalık, empati ve hoşgörü ile tüm engelleri geride bırakıyoruz. Tebessümle geldik, muhabbetle karşılık bulduk" dedi.
Niyazi Ulugölge, Göç İdaresi Rehberlik ve Denetim Başkanlığına atandı
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile Mülkiye Müfettişi Niyazi Ulugölge, bir süredir vekaleten yürüttüğü Göç İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığına asaleten atandı.
Niyazi Ulugölge
Göç İdaresi Rehberlik ve Denetim Başkanı
Validen 'çalışmaları özenle tamamlayın' talimatı
Piraziz ilçesini ziyaret eden Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, inşaat çalışmaları devam eden Piraziz Hükümet Konağı'nda inceleme yaptı. Vali Serdengeçti, çalışmaların aksaklık olmadan özenle tamamlanması için talimat verdi.
Serkan Kaya, Honaz Kaymakamlığına atandı
111. dönem kaymakam adaylarından Serkan Kaya, Denizli Honaz Kaymakamlığına görevlendirildi.
Kaymakam Genç, Honaz ilçesine veda etti
Denizli Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Giresun Görele Kaymakamı olarak atandığını belirterek, Honaz ilçesine veda etti.
827 kişi 9 işçiyi arıyor
Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında yaşanan büyük toprak kaymasının ardından 827 personel, toprak altındaki 9 işçiyi arıyor. Heyelana ilişkin adli soruşturma başlatılırken, toprak kayması sonucu akan malzemenin Fırat Nehri'ne ulaşmaması için tüm önlemler alındı.
Maden sahasında toprak kaydı: 9 kişi aranıyor
Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında geniş bir bölgede toprak kayması meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çevre il ve ilçelerden çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.
Soğuk günde esnafla iç ısıtan sohbet
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vatandaş ve esnaflarla da bir araya gelen Vali Serdengeçti, “Soğuk bir günde güler yüzüyle içimizi ısıtan esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Onların samimi sohbetine ortak olmaktan, fikirlerinden istifade etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.
"Daha çok parlayın diye yanınızdayız"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Vali Serdengeçti, "Enerjinizin, ışığınızın farkındayız; daha çok parlayın diye yanınızdayız" dedi.
"Başımıza icat çıkaran mucitlerimizle gurur duyuyoruz"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Serdengeçti, "Çocuklarımızın zekice hazırladığı projelerine hayran kaldık. Başımıza icat çıkaran genç mucitlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.
Sarıkamış şehitleri için yürüdüler
Giresun'un Alucra ilçesinde, "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü" düzenlendi. Yürüyüşe katılan Kaymakam Muhammet Cengiz, etkinliği hazırlayanlara teşekkür etti.
Yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen "Sözlük Tasarım Yarışması" ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları içinde gerçekleştirilen "Yüz Yıldan Bin Yıla Cumhuriyet" temalı deneme yazma yarışmasında, başarılı olan öğrenci ve öğretmenlere ödüllerini, düzenlenen bir törenle takdim etti.
TSK’ya bağış yapan öğrencileri ödüllendirdi
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına önemli bir bağışta bulunan Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti. Öğrencilerin bu örnek davranışı, Türk Silahlı Kuvvetleri için yapılan bağışların değerini vurgulayan bir törenle ödüllendirildi.
Denizcilik Bakanlığı kurulmasını istedi
TBMM Araştırma Komisyonu üyeleri, balıkçılık ve su ürünleriyle ilgili inceleme çalışmasını Trabzon'da tamamladı. Komisyon üyeleriyle bir araya gelen Vali Aziz Yıldırım, "Bu çalışmalar inşallah problemlerin çözülmesine imkân sağlar. Vekillerimizin 'Denizcilik Bakanlığı' kurulması gibi bir temennileri de var. Ben de bu temenniye katılıyorum" dedi.