Arama
Arama Sonuçları
"Gönüllere Şifa” konserini izledi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı’nın solist olarak yer aldığı “Gönüllere Şifa” konserini izledi.
Kars’ta Âşık Veysel Senfonisi’ne yoğun ilgi
Kars Belediyesi’nin kültürel, sosyal ve sanatsal etkinlikleri kapsamında Berlin Europa Senfoni Oda Orkestrası ve Erdal Akkaya tarafından düzenlenen “Âşık Veysel Özel Senfonisi” yoğun ilgi gördü.
Mülkî çaldı, Âşık Feymani söyledi: Ahu gözlüm tut elimden
Sakarya Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Samsun İlkadım Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği Cemal Safi Şiir Yarışması’nda ‘Körün Fil Tarifi’ şiiri ile üçüncü oldu.
Vali çaldı, bozkırın avazı söyledi
Sivas'ta çektiği türkü videolarıyla adını Türkiye'ye duyuran ve bozkırın avazı namıyla gönüllere taht kuran Tarık Kara, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile türkü söyledi. Vali Şimşek bağlamasını çaldı, Tarık Kara da 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü seslendirdi.
8 ailenin sıkıntısını tek tek dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 8 ailenin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi.
Mülki idareden belediye başkanlığına aday adayı oldular
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık başvuru süreci devam ederken, belediye başkanlığı için mülki idare amirlerinden de adaylık için istifa edenler oldu.
Hane ziyaretlerinde gönüllere dokundu
Çorum Uğurludağ Kaymakamı Erkan Şahin, hane ziyaretlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarla bir araya geldi. Hanelere misafir olarak vatandaşların gönlüne dokunan Kaymakam Şahin, taleplerinin karşılanması için çalışacaklarını belirtti.
Hanelere misafir olup gönüllere girdi
Hanelere misafir olan Sinop Dikmen Kaymakamı Feyza Nur Kılıç’a, vatandaşlar gönüllerini açtı.
80 gün sonra yeniden Kütahya’da
Hatay’da koordinatör vali olarak görevini sürdüren Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya’da kurum ve daire müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı yaptı. Çalışmalar ve faaliyetler hakkında kapsamlı bilgiler alan Vali Çelik, hizmetlerin güvenilir, kaliteli ve verimli şekilde yürütülmesi için çalışmaların artırılmasını istedi. Vali Çelik, mesaisini haftanın 4 günü Kütahya’da, 3 gün ise Hatay’da sürdürecek.
Bayramda gönüllere dokundular
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Hatay’da çadır ve konteyner kentlerde bulunan depremzedeleri ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.
Gönüllere misafir oldu
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sarıyer ve Tokdemir ailelerini evlerinde ziyaret ederek, gönüllerine misafir oldu.
“Zorlukları yenecek, bugünleri aşacağız!”
Giresun Valisi Enver Ünlü, ülkeyi derinden üzen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından Giresun’da misafir edilen depremzede vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Gönüllere dokundu
Vatandaşları hanelerinde ziyaret eden Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, “Burada bir kişinin bile gönlüne dokunabildiysek ne mutlu bize" dedi.
Ulubey’de de gönüllere dokundu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak, temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaret programları kapsamında Ulubey ilçesine ziyarette bulundu.
İhtiyaç sahiplerinin evlerine misafir oldu
İhtiyaç sahiplerini hanelerinde ziyaret eden Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, “Devletimiz kimsesizlerin kimsesidir” dedi.
Kimsesizlerin kimsesi oldu
Sosyal devlet olmanın, devletin varlığını hissettirmenin bir borç olduğunu belirten ve bu doğrultuda görevlerini ifa eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bugün de Körfez İlçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
Gönüllere girip hayır dua aldı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hane ziyaretlerine devam ederek, Urfalıların gönüllerine dokunmayı sürdürdü.
Hane ziyaretleri ile gönüllere dokundu
Düzenli olarak yaptığı hane ziyaretleri ile vatandaşların gönüllerini alan Ordu Valisi Tuncay Sonel, hanesinde hastası olanları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Gönüllere misafir oldu
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, hane ziyaretleri kapsamında Dengiz ailesinin evlerine konuk oldu.
Hanelere misafir olup gönüllere dokundu
Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, şehit ailesi ile vatandaşların evlerine misafir oldu.
Hanelerle birlikte gönüllere de girdi
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, merkez Nur Mahallesi'nde vatandaşların evlerine misafir oldu. Sohbetlerine ortak olup çaylarını içen Demir, "Bize kapılarını, hepsinden önemlisi gönüllerini açan hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.
Dükkanları gezerek aşure dağıttı
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, dükkanları gezerek esnaflara ve yol üzerindeki vatandaşlara aşure dağıttı.