Arama
Arama Sonuçları
Şehidin oğluna Samsunspor forması hediye etti
Samsun Valisi Orhan Tavlı, şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in oğlu Umut'un doğum gününü kutladı. Vali Tavlı, Umut'a üstünde adının yazdığı Samsunspor forması hediye etti.
Vali Erol'dan kaymakamlara talimat
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Mayıs ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını isteyen Vali Erol, sakıncalı yerlerle ilgili gerektiğinde yasaklama kararı için Valiliğe teklifte bulunulması talimatını verdi.
Okul inşaatlarında teftiş yaptı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Kargıcak Anaokulu ve Emine Gümrükcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu
Öğrencilere kaymakamlığı tanıttı
Samsun Asarcık Kaymakamı Hakan Köksal, Rol Model programı kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek kaymakamlık mesleğini tanıttı.
"Sarp Sınır Kapısı yeni rekorlara imza atıyor"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin Kafkasya ile Orta Asya’ya açılan kapısı konumunda olan Sarp Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Vali Ünsal, "Sarp Sınır Kapısı, 2 milyar dolara ulaşması beklenen ihracat rakamıyla her geçen gün yeni rekorlara imza atmaya devam ediyor" dedi.
"Gümrük teşkilatları, önemli vazifeler yükleniyor"
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Gümrük Müdürü Hasan Hüseyin Koçak ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Vali Özkan, "Gümrük teşkilatlarımız; ticaretin sağlıklı ve düzenli yapılması, kayıt dışılığın önlenerek izlenebilir bir sistemin inşası ve icrası yönünde önemli vazifeler yükleniyor" dedi.
"Kadına yönelik şiddete sıfır toleransla çalışıyoruz"
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2024 Yılı 1’inci toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Aktaş, "Tüm kurumlarımız, kadına yönelik şiddete sıfır toleransla çalışıyor" dedi.
Gümrük kapısında inceleme yaptı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Türkgözü Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti. Vali Çiçek, yapılması planlanan TIR parkı alanında incelemelerde bulundu.
Göçmen kaçakçılığı yüzde 95 azaldı
Edirne Valisi Yunus Sezer valilik toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya gelerek 2023 yılını değerlendirdi. Vali Sezer, göçmen kaçakçılığında yüzde 95’lik azalma olduğunu açıkladı.
Kapıkule Gümrük Kapısı’nda yaya geçişi başladı
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirdiği basın açıklamasında pandemi nedeniyle durdurulan yaya geçişlerinin bugün itibariyle başladığını duyurdu.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Sıfır noktasında doktor ve asker birlikte
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ve Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Çukurca’da bulunan, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinin hemen yakınında, sınırın sıfır noktasında kurulan Işıklı Seyyar Sahra Hastanesi'ni ziyaret etti.
Gazi uzman çavuşa moral
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Kuzey Irak’ta, 12 Eylül 2023 tarihinde, mayın tarama faaliyetleri sırasında, terör örgütünün kurduğu el yapımı patlayıcının patlaması ile yaralanan Uzman Çavuş Muhittin Can’ı baba evinde ziyaret ederek, moral verdi.
“En değerli anlar içten ve samimidir”
Derecik ilçesini ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenerek, “En değerli anlar içten ve samimidir. Tıpkı Derecik Umurlu/Balkaya Mahallesi'ndeki karşılaşmamızda olduğu gibi. Çocuklar, hafta sonu mesaimizi daha da güzelleştirdi. Gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin, kalplerindeki umut hiç tükenmesin diye çalışmalıyız. Hep birlikte...” dedi.
Vali Şıldak Barış Pınarı bölgesinde
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Barış Pınarı Harekâtıyla terörden arındırılan Telabyad’da incelemelerde bulundu.
800 bin yavru sazan Almus Barajıyla buluştu
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 1 Milyon Yavru Balık Göletlerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında 800 bin yavru sazanı Almus Barajı’na bıraktı. Vali Hatipoğlu, “Doğayı koruma ve ekosistemi destekleme adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Sınır hattını havadan incelediler
Kapıkule Sınır Kapısında yapılan Sınır Güvenliği toplantısının ardından Edirne Valisi Yunus Sezer ile İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez havadan sınır hattını inceledi.
“Herkes bu atmosferi yaşamalı”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak hanlar bölgesindeki tarihi Sipahi Pazarı, Gümrük Hanı ve Kazaz Pazarında esnaf ziyaretinde bulunarak, "Herkes bu atmosferi yaşamalı" dedi.
Demirağ OSB yıl sonuna kadar dolacak
Sivas merkeze 25 km mesafede bulunan Sivas Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımlar yüzleri güldürdü. Demir Çelik Fabrikası Körtuzla mevkiinde 814 hektar alanı kapsayan ve kamulaştırma ile altyapı çalışmaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteğiyle gerçekleşen Demirağ OSB’de sanayi parsellerinin büyük çoğunluğu doldu.
İlk ziyaret şehit ailesine
Edirne Valisi Yunus Sezer, görevine başlamasının ardından ilk ziyaretini Mardin’de 2016 yılında şehit olan polis memuru Nefize Çetin Özsoy'un ailesine gerçekleştirdi.
Pazarkule Gümrük Kapısı yenilenen yüzüyle hizmette
Türkiye ile Yunanistan arasında bulunan ve yenileme çalışmaları tamamlanarak yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan Pazarkule Gümrük kapısının açılışı Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleşti.
Engeli olan gençlerin askerlik mutluluğu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, İl Jandarma Komutanlığı’nda Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engeli olan vatandaşlar için düzenlenen "2023 Yılı Temsili Askerlik Uygulaması ve And İçme Töreni"ne katıldı.
Ordu’da Serbest Bölge sevinci
Ordu’nun ticareti ve ekonomik gelişimine önemli katkı sağlayacak Ordu Serbest Bölgesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kararı ile Resmi Gazete’de yayınlandı.
Ömer Faruk Özdemir
Midyat Kaymakamı
Cuma Emeç
Banaz Kaymakamı
Emre Cebeci
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı
Faik Oktay Sözer
Beykoz Kaymakamı
Yunus Emre Akpınar
Burdur Vali Yardımcısı
Mustafa Nevzat Mercan
Türkoğlu Kaymakamı
Öğrencileri gümrükte ağırladı
Edirne İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, 8. sınıf öğrencilerini İpsala Gümrüğü’nde ağırlayarak, gümrükteki iş ve işlemler hakkında bilgilendirdi.