Arama
Arama Sonuçları
Gökyüzünden denize pedal çevirdiler
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti yarışlarına katıldı.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.
Pazarın esnafının nabzını tuttu
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, pazaryeri esnaflarını ziyaret ederek, ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi aldı.
Erkenci mandalina hasadı yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Sakızgediği Köyünde narenciye hasadı yaptı. Hasat öncesinde Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş Vali Yılmaz’a ildeki narenciye üretimi konusunda bilgi verdi.
Sivas, atletizm balkan şampiyonasına ev sahipliği yapacak
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas’ta ilk kez düzenlenecek olan U-18 Atletizm Balkan Şampiyonası'nın basın toplantısı Sivas Valiliği Dr. Hasan Canpolat Salonu'nda gerçekleştirildi.
Şimdi Isparta’da gül zamanı
Gülün başkenti Isparta her yıl olduğu gibi bu Haziran’da da Uluslararası Gül Festivaline ev sahipliği yapıyor. 2-4 Haziran 2023 tarihleri arasındaki festival dolayısıyla birçok etkinlik düzenlenecek.
Kars devlet hastanesinin temeli dualarla atıldı
Kars 500 Yataklı Bölge Hastanesinin temeli, Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın, milletvekilleri, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleştirildi.
Gürcistan’da yaşayan Azerbaycanlılardan 3 tır yardım
Gürcistan’da yaşayan Azerbaycan Türkleri tarafından gönderilen 3 tır yardım malzemesi, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz tarafından deprem bölgesine uğurlandı.
Çetin Oktay KALDIRIM
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Türkgözü Sınır Kapısı’nda çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Posof Türkgözü Sınır Kapısı'nın yeniden modernizasyonu kapsamında geçen sene başlayan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Türk İnternet Medyası ‘RTÜK Çalıştayı’nda buluştu
Kurucuları arasında Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’ın da bulunduğu Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF), RTÜK işbirliği ile ‘Türk İnternet Medyası Çalıştayı’ düzenledi.
Trabzon Horon Festivali ile coşacak
Trabzon'da ‘61 Ülke El Ele Hayde Horona’ sloganıyla ‘Uluslararası Horon Festivali’ düzenlenecek. 28-31 Temmuz tarihleri arasında 2.’si gerçekleştirilecek festivale katılanlar horona ve eğlenceye doyacak.
Tırlar dev kayaların altında kaldı, 1 Azeri vefat etti
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Hopa-Kemalpaşa sahil yolunda yamaçtan kopan kaya parçaları nedeniyle heyelan meydana geldiğini, Azerbaycan vatandaşı 1 kişinin vefat ettiğini açıkladı.
Terörden arındırılan Cudi Dağı eteklerinde silah yerine raket sesleri!
Bir dönem ismi terörle anılan Cudi Dağı eteklerinde silah yerine artık raket sesleri yükseliyor. Şırnak'ın ilk uluslararası tenis turnuvası olan Cudi Cup, 16 Mayıs tarihinde başladı. 22 Mayıs'a kadar sürecek turnuvada dünyanın dört bir yanından tenisçiler raket sallıyor.
Mehmet Ali ÖZTÜRK
Bayındır Kaymakamı
Mehmet Türk
Zonguldak Vali Yardımcısı