Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, seçimlerin yenilenmesine karar verilen Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi.
Sağlık çalışanlarıyla sahur yaptı
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, sağlık çalışanlarıyla sahur programında bir araya geldi.
"5. köyümüzde GES açmanın gurunu yaşıyoruz"
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Yaprakhisar köyünde “GES” projesinin açılışına katıldı. Kaymakam Taşavlı, "5. köyümüzde GES projesinin açılışını yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız" dedi.
Gençleri Ihlara Vadisi’nde gezdirdi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, KYK öğrencileriyle Ihlara Vadisi'nde Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlerin moral ve motivasyonunu artıran Kaymakam Taşavlı, bu tür faaliyetleri devam ettireceklerini söyledi.
Asel bebek toprağa verildi
Aksaray’daki sel felaketinde annesinin kucağından düşerek sel sularında kaybolan ve cansız bedeni 5 gün sonra bulunan 3 aylık Asel bebek Güzelyurt ilçesinde toprağa verildi. Asel bebeğin cenaze namazına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kederli ailenin acısına ortak oldu.
Muhammet Tugay
Aziziye Kaymakamı
Lise pansiyonunda kalan öğrencilerle selfie
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya gelerek, selfie çekti.
Güzelyurt Kaymakamı Taşavlı’nın babaanne acısı
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı’nın babaannesi Nazire Taşavlı hayatını kaybetti.
Muhtara son görev
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, vefat eden Selime Mahalle Muhtarı Adem Yayatan’ın cenaze törenine katıldı. Acılı aileyi yalnız bırakmayan Vali Aydoğdu, merhum muhtara Allah’tan rahmet diledi.
Hafta sonu mesaisini köy yollarına ayırdı
Hafta sonu mesaisini köy yollarına ayıran Kütahya Valisi Ali Çelik, çalışmaları devam eden köy yollarını inceledi.
Şehidin adı polis merkezinde yaşayacak
Aksaray Güzelyurt Polis Merkezi Amirliğinde düzenlenen tören ile Polis Merkezi Amirliğinin ismi Güzelyurt Şehit Fevzi Başaran Polis Merkezi Amirliği olarak değişti.
Vali Aydoğdu büyükelçilere elleriyle Gelveri Tavası servis etti
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Amerika, Asya, Afrika ve Avrupa’dan 40’a yakın ülkenin büyükelçi ve maslahatgüzarını Ihlara Vadisi’nde misafir etti. Vali, Güzelyurt Tarihi Ruhban Okulunda misafirlerine kendi elleriyle Gelveri Tavası ve Ekmeği ikram edip tescilli Türk lezzetlerini tanıttı.
Mehmet GÖZE
Çaycuma Kaymakamı
Yavuz GÜNER
Karatay Kaymakamı
Turan SOĞUKOLUK
Turhal Kaymakamı
Ramazan Yıldırım
Bala Kaymakamı
Mustafa Duruk
Aksaray Vali Yardımcısı
Nurullah Cemil ERCİYAS
Keşap Kaymakamı
Dr. Erdinç YILMAZ
Osmaniye Valisi
Mahmut Demirtaş
Bursa Valisi