Arama
Arama Sonuçları
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Zonguldak’ın düşmandan kurtuluşunun 103. yılı kutlandı
Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle kentte törenler düzenlendi. Törene Vali Osman Hacıbektaşoğlu da katıldı.
"Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin"
Kars'tan 60 kişilik ilk hac kafilesi, Sultan Alparslan Cami Külliyesi'nde düzenlenen programla kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Programa katılan Vali Ziya Polat, "Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin" dedi.
Hacı adaylarını dualarla uğurladı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman'dan kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden 170 hac adayını dualarla uğurladı.
"Ülkemize, halkımıza ve Kütahya'mıza dua edin"
Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlayan Kütahya Valisi Musa Işın, "Duanın kabul edildiği bir yere gidiyorsunuz. Ülkemize, halkımıza, milletimize, Kütahya'mıza dua edin" dedi.
Hacı adaylarını dualarla uğurladı
Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Elazığ’dan kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden 358 hacı adayını dualarla uğurladı.
Öğrencilerle yaya geçidinde yürüdü: Yayalar kırmızı çizgimiz
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu himayesinde Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Valilik Hizmet Binası önündeki yaya geçidinde, yayaların güvenliği ve trafik kurallarına uyulması konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenen “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” etkinliği düzenlendi.
14 yaşındaki oğlunu kaybeden esnafı cenazede yalnız bırakmadı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 14 yaşında mide kanamasından oğlunu kaybeden şehrin tanınmış esnaflarından Ferhat Biçer’i cenazede yalnız bırakmadı. Esnaf oğlunun tabutunu taşıyan Vali Makas, merhum için dua etti.
Anhui’den Antalya’ya dostluk köprüsü kuruluyor
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Çin Halk Cumhuriyeti Anhui İl Komitesi Sekreteri, Halk Kongresi Daimi Komite Başkanı Bay Han Jun ve beraberindeki heyeti Hükümet Konağı binasında misafir etti.
"En büyük arzumuz, şiddetin gündemimizden çıkması"
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Hacıbektaşoğlu, "En büyük arzumuz, kadına yönelik şiddetin toplum olarak gündemimizden tamamen çıkması" dedi.
Çocuklarla uçurtma uçurdu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atletizm Pistinde düzenlenen Uçurtma Şenliği etkinliğine katıldı. Şenliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen, onların neşesine ortak olan Vali Aydoğdu, tüm çocukların bayramını kutladı.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
“Karadeniz’in Renkleri” resim sergisinde
48. Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen Karadeniz'in Renkleri 10. Geleneksel Karma Resim Sergisi'nin açılışı Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı.
Şafak Karaca, Feke Kaymakamlığına görevlendirildi
111. dönem kaymakam adaylarından Şafak Karaca, Adana Feke Kaymakamlığına görevlendirildi.
Şafak Karaca
Feke Kaymakamı
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
"Bu kale Şanlıurfa tarihine ışık tutacak"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentin kalbinde yer alan Urfa Kalesi hakkında açıklama yaptı. Kaledeki kazı çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Şıldak, "Şanlıurfa’nın ikonik simgelerinden biri haline gelen kalede 2020 yılında başlayan arkeolojik kazılarda büyük ilerleme kaydedildi. Kazıların sonuçları önümüzdeki dönemlerde Şanlıurfa tarihine ışık tutacak" dedi.
'Gençlik' iftarına katıldı
Muş Valisi Avni Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeller, gençlik liderleri ve gönüllü gençler, kursiyerler ile aileleri için düzenlenen "Gençlik İftarına" katıldı.
'Daha nice 179 yıllara…'
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “08-10 Nisan Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında şehit yakınları, gaziler, çalışan ve emekli personel ve yakınları ile iftar sofrasında bir araya geldi. Vali Hacıbektaşoğlu, polis teşkilatı mensuplarının Polis Haftasını kutladı.
Hafız adayı öğrencilerle iftar
Kayseri Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, hafız adayı öğrencilerle iftar bereketini paylaştı.
Sivas çiftçisine 415 ton tohum desteği
Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen, Tarım ve Orman Bakanlığı, Sivas İl Özel İdaresi ve DAP İdaresi tarafından finanse edilen projeler kapsamında; ‘Tohum Temin Töreni” düzenlendi.
4 çocuklu Karagöz ailesine misafir oldu
Hane ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 4 çocuklu Karagöz ailesinin hanesine misafir oldu ve aile bireyleri ile birlikte iftar yaptı.
Muş'ta sahnelenen operet büyük beğeni topladı
Muş'ta sahnelenen "Arşın Mal Alan Opereti" büyük beğeni topladı. Operetiyi izleyen Vali Avni Çakır, "Harika bir geceydi. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerle şehrimize renk katmaya devam edeceğiz" dedi.
Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluştu
Erzincan'ın Refahiye ilçesinde iftar programı düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı ve eski ramazanları anımsatan programda ilahiler okundu, dualar edildi.
Afyonkarahisar’da dolu dolu Ramazan
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, vali yardımcıları ile birlikte Zafer Meydanında bugün başlayacak Ramazan etkinliklerinin son hazırlıklarını kontrol etti.
Karaelmas Ekspresi’ni madenci korosu uğurladı
Batı Karadeniz’i keşfe çıkmak isteyenler için Ankara-Çankırı-Karabük-Zonguldak güzergahında, Karadeniz’in mavisinin ve yeşilinin ortasından geçen Özel Karaelmas Ekspresi İnfo Turu, uğradığı 3 ildeki destinasyonlarının ardından 2. gününde Zonguldak’ta ilgi ve mutlulukla karşılandı.
Gamze öğretmenin azmini tebrik etti
Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Neriman Sargın Koçak, Almanca Öğretmeni Gamze Kılıç ve babası Burhan Kılıç, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Çocuk evlerinde kalan depremzede çocuklarla tiyatro izledi
Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde bulunan ve depremden etkilenen çocuklar için etkinlik düzenledi.
Kaymakamın ilginç yurt dışı staj hikayesi
Sakarya Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, 2006 yılında mezun olduğu üniversitede öğrencilere hayat tecrübelerini aktararak, tavsiyelerde bulundu.
3 değerli isim mesleklerini anlatacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve RTÜK eski Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, YÖK Genel Sekreteri Batıkan Aksoy ile Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, "Mezunlarımızla Kariyer Zirvesi" programına katılacak. Alanında uzman isimler, meslek hayatlarını ve başarı merdivenlerini nasıl çıktıklarını anlatacaklar.