Arama
Arama Sonuçları
"Kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarıyoruz"
Restorasyon çalışmaları tamamlanan Başçavuş Çifte Hamamı’nda inceleme yapan Yozgat Valisi Valisi Mehmet Ali Özkan, "Kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.
10 bin kişinin vakit geçirdiği mesire alanında teftiş yaptı
Bayram dolayısıyla mesire alanında inceleme yapan Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, "10 bin vatandaşımız burada vakit geçiriyor. Ekiplerimizin de denetimleri sürüyor" dedi.
Hem ilmek attı hem diploma aldı
İpekyolu Hali ve Kilim Sergisi'nin açılışına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halı dokuma tezgahının başına geçerek ilmek attı. Vali Kumbuzoğlu, "İpek Yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayı’nda tarihe tanıklık eden halı ve kilimlerimizle geleceğe yeni ufuklar açtık. Üstelik bir ilmek atıp diploma da aldık" dedi.
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
"Kan vermek can vermektir"
Türk Kızılayı Mobil Kan Bağışı aracını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Kan candır. Kan vermek can vermektir" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, ilçede bulunan 3 yüksekokulun mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Algın, "Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Afetlerde gönüllülük sistemi çok önemli"
HAKUT Derneği'nde eğitimini başarı ile tamamlayan 28 gönüllü vatandaşa belgelerini veren Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Ülkemizde yaşanan afetler, gönüllülük sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu göstermiştir" dedi.
"Eğitim yatırımları, ekonomik yatırımların çok ötesinde"
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, TİHCAD tarafından Ballı Köyü İlkokul ve Ortaokulu için güzel bir sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiğini belirterek, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
Dil kursuna katılacak kaymakama personelden veda yemeği
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu dil eğitimi kursu için Ankara’ya akabinde de İngiltere’ye gidecek olması sebebiyle 26 Nisan 2024 Cuma günü ilçedeki görevinden ayrılacak. Bu sebeple kaymakamlık personeli tarafından Kaymakam Okumuş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.
Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkusu
Şanlıurfa Vali Hasan Şıldak, 23 Nisan kutlamalarına katıldı. Gün içerisinde temsili olarak makamını 4’üncü sınıf öğrencisi Muhammed Ali Denek’e devreden Vali Şıldak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Vatandaşlara lokum ve zerde ikram etti
Yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Safranbolu'da düzenlenen Turizm Haftası etkinliklerine katılan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, lokum ve zerde kazanlarına safran şurubu döktü, ardından da vatandaşlara ikram etti.
Şanlıurfa’da 20 okul inşaatı daha başlayacak
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, cumartesi programını inşaat çalışmaları devam eden okulları inceleyerek tamamladı. Gün boyu üç farklı ilçede okul inşaatlarını inceleyen Vali Şıldak, “Fiziki iyileştirmede hedefimiz tekli eğitime geçerek dersliklerdeki öğrenci sayısını makul düzeylere çekmektir” dedi.
Öğrencilerle top oynadı
Fatih Ortaokulu'nu ziyaret eden Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencilerle top oynadı.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
‘Kıllor’ ikramını geri çevirmedi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, akşam saatlerinde sokağa çıkarak vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar Kaymakam Yeşilyurt’a ilçenin geleneksel lezzeti olan külünçe (Kıllor) ikram etti.
Polis memuru, eşi, oğlu ve kızı gözyaşları ile uğurlandı
Ramazan Bayramı tatili için ailesi ile birlikte memleketine gelirken Şanlıurfa’da trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğu Malatya’da gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandı. Yaşanan elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Malatyalı polis memuru Batuhan Akar, eşi ve 2 çocuğunun cenaze namazına katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, “Hayatını kaybeden polisimiz ve ailesine Allah'tan rahmet geride kalan kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.
Kur'an kursu öğrencileriyle iftar yaptı
Muş Valisi Avni Çakır, Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencileriyle iftar yaptı.
Valiyi sahura davul çalıp mani söyleyen öğretmenler kaldırdı
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ritimde Öğretmenler Müzik ve Dans Topluluğu bünyesindeki 30 öğretmen, mani söyleyip davul, darbuka ve bendir çalarak vatandaşları sahura uyandırdı.
4 çocuklu Karagöz ailesine misafir oldu
Hane ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 4 çocuklu Karagöz ailesinin hanesine misafir oldu ve aile bireyleri ile birlikte iftar yaptı.
Suruç Kaymakamlığı Koşusu şampiyonuna şilt takdim etti
27 Mart Çarşamba günü koşulan yarışın startı Şanlıurfa Hipodromu'nda saat 20.30'da verildi. 4 yaşlı safkan Arap atlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen mücadele, 1900 metre mesafe kum pistte düzenlendi.
“Bölücü terör örgütünün propagandasını yapanlara göz açtırmayacağız”
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Bölücü Terör Örgütünün (BTÖ) propagandasını yapanlara yönelik 2 adreste eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı, yakalanan şüphelilerin ifadeleri alınarak Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
100 yaşındaki Emine teyzenin Yaşlılar Haftasını kutladı
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, 100 yaşındaki Emine Zeybek teyzeyi Kayrak köyünde ziyaret ederek Yaşlılar Haftası’nı kutladı.
"İmam toplumda her işte önder ve rehberdir"
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ilçede görev yapan din görevlileri ile toplantı yaptı. Kaymakam Özçelik, "Din görevlilerinin vazifesi sadece namaz vakitleri ile sınırlı değildir. Din görevlilerimizin her zaman toplumu aydınlatma gibi bir vazifeleri vardır. İmam toplumda her işte önder ve rehberdir" dedi.
İftar sofrasında öğrencilerin hayallerini dinledi
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Kadir Has Anadolu Lisesi Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, daha sonra da öğrencilerin hayallerini dinledi.
“Biz de halkımızın bir parçasıyız”
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ilçedeki esnafları ziyaret ederek talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor.
Öğrencilerle birlikte Ramazan pidesi dağıttı
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Kız Anadolu Lisesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı Ramazan pidesi dağıtımına katıldı.
Tıp Bayramında doktorlarla iftarda buluştu
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ilde görev yapan doktorlarla Karaman Polisevinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.