Arama
Arama Sonuçları
Bakan Yerlikaya: Bir haftada 2 milyon araç denetlendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 540 bin 665 aracın denetlendiğini belirterek, toplam 409 bin 987 araca ve sürücüye de işlem yapıldığını açıkladı.
Gençlerle birlikte pedal çevirdi
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında gençlerle birlikte pedal çevirdi.
"İyi ki doğdun, iyi ki dünyaya geldin"
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Azerbaycan'ın kurucu Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen konsere katıldı. Vali Çiftçi, "Büyük insanların arkasından ‘iyi ki doğdun, iyi ki dünyaya geldin, böyle bir iz bıraktın’ denir" dedi.
8. sınıf öğrencisi Hümeyra’nın misafiri Kaymakam Ateş
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan ve öğretmenlerle beraber ‘’Misafirim Kaymakamım’’ projesi kapsamında 8. sınıf öğrencisi Hümeyra Yüce’nin ailesini ziyaret etti.
Huzurevinin temizlik ve düzeni için personele teşekkür etti
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Ünsal'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Dilucu şehitleri için anıt yapılıyor
8 Eylül 2015 tarihinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 13 kahraman polisimizin aziz hatırasını yaşatacak olan Dilucu Şehitleri Anıtı’nın yapımına başlandı.
Valilikten belediyelere sokak hayvanları talimatı
Kocaeli Valiliği sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak tedbirlere ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada, "İlimizde bulunan rehabilite edilmemiş köpek popülasyonunun azaltılması maksadıyla ivedilikle kısırlaştırma çalışmalarının yürütülmesi, belirtilen görevlerin yerine getirilmemesi halinde gereken işlemlerin başlatılacağı noktasında uyarılarda bulunulmuştur" denildi.
Vali Şıldak, turizme yönelik esnafın taleplerini dinledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Tarihi Çarşılar Bölgesinde esnafı ziyaret ederek turizme yönelik beklentileri ve talepleri dinledi.
Yoğunluk yaşanan otogarda yolcularla bayramlaştı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Karabük Otogarını ziyaret ederek şehre gelen veya şehirden ayrılan vatandaşlarla bayramlaştı.
Denetimlere katıldı, sürücüleri uyardı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi Gebze uygulama noktasında görev yapan Güvenlik güçlerini ziyaret ederek, denetimlere katıldı.
Kayı Köyü’ndeki yaşlıların hayır duasını aldı
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, Kayı Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
100 yaşındaki Emine teyzenin Yaşlılar Haftasını kutladı
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, 100 yaşındaki Emine Zeybek teyzeyi Kayrak köyünde ziyaret ederek Yaşlılar Haftası’nı kutladı.
Engelli vatandaşlar ve ailelerinin iftar sevinci paylaştı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ İl Müftülüğünde engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte iftar yaptı.
Şehit, gazi ve ihtiyaç sahiplerinin hanelerine misafir oldu
Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.
Orman şehitlerinin ismi hatıra ormanında yaşayacak
Kütahya'nın Yenice köyünde, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası dolayısıyla, şehitlerin anısını yaşatmak amacıyla hatıra ormanı oluşturuldu.
“Kapısı çalınmayan hemşerimiz kalmayana kadar…”
Diyarbakır Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek, yeni gönül köprüleri kurdu. Kaymakam Hülür, “Kapısı çalınmayan hemşerimiz kalmayana kadar beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.
"Bu arabanın hatırası yeter"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan’ın efsane valilerinden rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun makam aracıyla şehirde tur attı. Ferdi Tayfur’un ‘Hatıran yeter’ şarkısı eşliğinde aracı bizzat kullanan Vali Aydoğdu, “Bu arabanın hatırası yeter” dedi.
“Zat-ı devletleri bizleri şereflendirdi”
TOKİ Deprem Konutları kura ve anahtar teslim törenine katılmak üzere Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincik Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. Erdoğan’ı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu karşıladı.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Geleneksel motiflere yeniden hayat veriyorlar
Van Valisi Ozan Balcı, Van Büyükşehir Belediyesi’nin Süphan Mahallesinde bulunan Kilim Atölyesini ziyaret etti. Vali Balcı, geleneksel ürünlerin zamana ve teknolojiye karşı ayakta kalmasına katkı sunan Vanlı kadınları tebrik etti.
Osmaniye’nin son Kore gazisinin elini öptü
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye'de yaşayan son Kore Gazisi Mehmet Topçu'yu Kadirli ilçesinin Yoğunoluk Köyündeki evinde ziyaret etti. Gazinin elini öpen ve hatıralarını dinleyen Vali Yılmaz, “Koca çınarımız başımızın tacı” dedi.
Valiler de yalnız bırakmadı
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imamı uyaran Kaymakam Burak Akeller’e vatandaşlar, kaymakamlar ve vali yardımcıları ile birlikte valiler de sahip çıktı.
1924 doğumlu teyzeye afiyet diledi
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, 1924 doğumlu Fatma teyzeyi hanesinde ziyaret etti. Asırlık çınarın hayır duasını alan Kaymakam Kundakçı, teyzeye sağlık ve afiyet diledi.
12 şehit için 12 hatim
Pençe – Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen 12 kahraman asker için Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in katılımıyla TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinde 12 hatmi şerif okunarak duası yapıldı ve mevlit programı düzenlendi.
Önce fidan dikecekler, sonra nikahları kıyılacak
Aksaray Valiliği öncülüğünde; Aksaray Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü arasında hazırlanan protokolle nikah akitleri yapılacak çiftler önce kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturacak. Orman İşletme Müdürlüğünden fidan dikim sertifikası alacak çiftler daha sonra nikah işlemlerini gerçekleştirecek.
Özel öğrencilerle buluştular
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeynep Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Rize Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileriyle buluştu.
Pazarın esnafının nabzını tuttu
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, pazaryeri esnaflarını ziyaret ederek, ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi aldı.
Köyde veli toplantısı yaptı
Ağrı Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ile birlikte ilçeye bağlı Karlıca Köyünde öğrenci velileriyle toplantı gerçekleştirdi.
Esnafın sorunlarına kulak verdi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte şehrin kalbinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vali Baydaş, esnafın sorunlarına kulak verdi.