Arama
Arama Sonuçları
Küçük Hazal’ın hayalini gerçekleştirdi
Ankara Altındağ’dan Nevşehir Valiliği’ne CİMER üzerinden başvuru yaparak Kapadokya Bölgesini gezmek istediğini belirten 12 yaşındaki Hazal Ünal’ın hayalini Vali Ali Fidan gerçekleştirdi.
“Futbol hayalin gerçekleşiyor” projesi kapsamında çocuklarla maç yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde ve Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi iş birliği içerisinde genç sporculara hizmet veren Inter Futbol Okulu’nda, “Futbol Hayalin Gerçekleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla futbol oynadı.
Vali Akbıyık, Oktay'ın hayalini gerçekleştirdi
Muğla Valisi İdris Akbıyık, köy merkezine gidip anne ve babasına ekmek almak isteyen engelli Oktay'ın hayalini gerçekleştirdi.
Muhtarlık yarışını kaybeden Kırşehirli çobandan şiirli sitem
Kırşehir'de seçimleri kaybeden muhtar adayı, sosyal medyadan paylaşımda bulunarak akrabalarına ve yakınlarına şiirle sitemde bulundu. Muhtar adayının yayınladığı gülümseten videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşan Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, “Anadolu irfanının en güzel örneklerinden. Samimi, içten, içimizden” dedi. Muhtara sahip çıkan Vali Buhara, “Çoban, bu muhtarlık yapamaz. Devlet deyip daireye varamaz” denilen Aydın Battal hemşehrimize devletimizin kapıları her daim açık” mesajı gönderdi.
Emine Erdoğan, vali eşleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftarda buluştu.
Motor tutkunları ve ekstrem spor sevenlere müjde
Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ve Bilecik Belediyesi ekiplerince yapımı devam eden Endurobil Extrem Park alanında çalışmalar sona yaklaştı.
TYT kampında hem öğrendiler, hem eğlendiler
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 2024 YKS'ye hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Kaymakam Kayabaşı, kampın son gününde öğrencilerle birlikte kemençe eşliğinde halay çekti.
Hayalleri olan öğrencilere tecrübelerini anlattı
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi. Vali Taşolar, kaymakam ve vali olma hayalleri kuran öğrencilere tecrübelerini anlattı.
Vali Buhara, Murat’ın hayalini gerçekleştirdi
Evde eğitim gören 11 yaşındaki Murat Dağdeviren yarıyıl karnesini evine getiren Kırşehir Valisi H. Mete Buhara'dan bir istekte bulunmuştu. İsteği ise Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile tanışmaktı. Vali Buhara, Murat’ın hayalini gerçekleştirdi.
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
“Akademik başarı peşinde koşarken hayatı ıskalamayın”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen Kariyer Söyleşisinde öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Yavuz, “İnsanlar sürekli akademik başarı peşinde koşarken hayatlarını ıskalıyorlar, o yüzden mutlu olabileceğiniz, sevebileceğiniz bir meslek seçin” dedi.
Minik Kağan bir günlüğüne trafik polisi oldu
Öğretmeninin sorduğu "Büyüyünce ne olmak istersin?" sorusuna "Trafik polisi" cevabı veren Oğuz Kağan'ın, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un davetiyle hayali gerçekleşti.
TİKA 32. yaşına girdi
1992 yılında kurulan ve 170 ülkede proje ve faaliyet yürüten TİKA’nın kuruluşunun üzerinden 32 yıl geçti. 32. kuruluş yıl dönümü gururunu yaşayan TİKA Başkanı Serkan Kayalar, “1992 yılından bu yana ülkemizin kalkınma alanındaki tecrübesini dost ve kardeş ülkelerle paylaşmanın, bayrağımızı dünyanın dört bir yanında dalgalandırmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.
Of Fen Lisesi'nde tatilde de durmak yok
Trabzon'un Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, ara tatil olmasına rağmen Destekleme Yetiştirme Kursları ve gece etütlerine gelen Of Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Kaymakam Demirer, "Herkes tatil yaparken sizler, hedefleriniz için buradasınız ve çalışıyorsunuz" dedi.
“Gençliğin mutlaka bir mefkuresi olmalı”
Kütahya Valisi Musa Işın, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığının daveti üzerine, “Kariyer Ocak'ta Türk ve Türkiye Yüzyılında Türk Gençliği İle Söyleşi" programında gençlerle bir araya geldi.
“İlk hayalimiz çevremizi iyiliklerle yeşertmek olmalı”
Hakkari Valisi Ali Çelik, öğrencilerle geleceğe dair hayalleri hakkında sohbet etti. Vali Çelik, “İlk önce hepimiz iyi bir insan olmak için çalışacağız. İlk hayalimiz çevremizi iyiliklerle yeşertmek olmalı” dedi.
6 gölet orta vadede 60’a çıkacak
Van’da 6 gölet bulunduğunu, orta vadede bunu 60 gölete çıkarmak istediklerini belirten Vali Ozan Balcı, “Van’daki sulanabilir bütün alanları 10 yıl içinde sulu tarıma açmamız lazım” dedi.
Birlikte türkü söylediler
Özel birey Eyüp Sarsılmaz, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya'yı makamında ziyaret etti. Bağlamasını çalan ve türkü söyleyen Sarsılmaz'a Vali Kızılkaya da eşlik etti.
Yunus polislerini okula getirdi
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Yunus polisi olmak isteyen çocuğun hayalini gerçekleştirdi.
Oğuzhan'ın, Müge Anlı hayalini gerçekleştirdi
Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Bilecik Valisi Şefik Aygöl, merkezde eğitim alan Oğuzhan'ın, Müge Anlı ile tanışma hayalini gerçekleştirdi. Vali Aygöl, Müge Anlı'yı telefondan arayarak, Oğuzhan ile konuşturdu.
Halk eğitim kurslarında hayallerini gerçekleştirdiler
Hakkâri Halk Eğitim Merkezindeki kurslarda hayallerini gerçekleştiren kursiyerlerle bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, kursiyerleri el emeği göz nuru ürünleri nedeniyle tebrik etti.
“Ailecek okuyoruz”
Öğrencilerle birlikte anne babalarını ve tüm vatandaşları 8 Kasım akşamı 30 dakika boyunca kitap okumaya davet eden Ergene Kaymakamı Kadir Duman, “Ergene'nin çocukları okuyacak, mazlumların sesi olacak” dedi.
Vali, genç çiftin TOGG hayalini gerçekleştirdi
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Şüheda ve Şevket Çınar çiftinin talebi üzerine hizmet aracı TOGG'u gelin arabası olarak tahsis etti. Gelin arabası olarak süslenen TOGG'a binen çift, köylerinde tur attı.
Yunus ekiplerinden ağlatan doğum günü sürprizi
Çorum’da diyabet hastası olduğu için Polis olamayan 19 yaşındaki Yağmur Dağlamaz’a Yunus ekipleri sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Mutlu gününde polisleri karşısında gören genç kız, gözyaşlarına hakim olamadı.
Zeynep’in hayalini gerçekleştirdi
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ev ve araba almak için biriktirdiği parayı SMA hastası çocuklar için bağışlayan doğuştan engelli Zeynep Çolak’ı makamında ağırladı.
“Bize uyku haram”
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen proje çerçevesinde kırsal kesimde yaşayan ve imkansızlıklar nedeniyle sporla tanışamayan 118 öğrenci sporla tanıştı.
Sedat’ın yazlık ayakkabılarını da giydirdi
İhtiyaç sahipleriyle hayırseverleri buluşturarak çok sayıda engelli, yaşlı ve mağduru sevindiren Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, ayağındaki bozukluk nedeniyle 30 yıl boyunca ayakkabı giyemeyen Sedat’ı ameliyat ettirip 6 ay önce ortopedik ayakkabı giydirmişti. Özmen, dün de Sedat’ın yazlık ayakkabısını bizzat giydirdi.
“Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin”
İçişleri Bakanlığı’nın sınavlarını kazanan 111. Dönem kaymakam adayları il stajlarına başlarken, Niğde Kaymakam Adayı olarak mesleğe başlayan Ahmet Baz, “Rabbim meslek hayatımız boyunca yüce devletimize ve aziz milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı bizlere nasip eylesin” dedi.
683 vatandaşın daha gönlünü ve duasını aldı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Eski Valilik binasında düzenli olarak her hafta yaptığı “Halk Günü” toplantısını, bu hafta da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
Açılışı öğrencilerle birlikte yaptı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki kütüphanenin açılışını öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi.