Arama
Arama Sonuçları
Kaçak avlanan balıklar kurumlara dağıtıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, İnceburun açıklarında avlanması yasak olan 880 adet kalkan balığının ele geçirildiğini belirterek, "Kaçak avcılıktan ele geçirilen kalkan balıkları; Huzurevi, Pansiyonlu Okullar, Yatılı Kuran Kursları ve Sosyal Yardım Kuruluşlarına dağıtıldı" dedi.
Huzurevinin temizlik ve düzeni için personele teşekkür etti
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Ünsal'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Huzurevi sakinlerinin nüfus cüzdanları yenilecek
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Neriman Çilingir Huzurevini ziyaret ederek, asırlık çınarlarla bir araya geldi.
Huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında buluştular
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldiler.
İftarını huzurevi sakinleriyle birlikte açtı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla iftar programında yaşlılarla bir araya geldi.
Huzurevi sakinleriyle bocce oynadı
Zonguldak Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Çaycuma Huzurevi Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Bocce etkinliğine katıldı. Kaymakam Göze, huzurevi sakinleriyle bocce oynadı.
Huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, iftarını Alparslan Türkeş Huzurevi’nde kalan ulu çınarlarla birlikte yaptı.
Huzurevi sakinleriyle iftar
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında 75. Yıl Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
“Köylerdeki vatandaşlarımızı önce Allah’a sonra size emanet ediyoruz”
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar başkanlığında 2024 Yılı Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı Eldivan’da gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Taşolar’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Eldivan Kaymakamı Selami Alper Özkan, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Eldivan’a bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.
"Vefa, kadir kıymet bilmektir"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Vali Özarslan, "Vefa; büyük milletlerin evlatlarının gönlünde bulunur. Vefa, kadir kıymet bilmektir. Vefa, büyük bir erdemdir. Bizler her daim bu erdemin öncüsü olacağız” dedi.
"Büyüklerimize her zaman minnettarız"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Güldal Akşit Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Dallı, "Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız" dedi.
Huzurevi sakinlerinin hayır duasını aldı
Ankara'nın Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Kurtbeyoğlu, onların hayır duasını da aldı.
Vali yardımcıları tam kadro sahada
Hatay Vali yardımcıları, 2024 yılını tam kadro sahada karşıladı. Vali yardımcıları farklı noktaları ziyaret ederek, vatandaşların ve personellerin yeni yılını kutladı.
“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşında kurumları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çalışanlara tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, “2023 yılında 7/24 vatandaşımızın hizmetinizde olduk. 2024’te de aynı aşkla vatandaşımıza hizmet için hazırız” dedi.
"Toplumumuzun kıymetli hazineleri"
Bolu Valisi Erkan Kılıç, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Vali Kılıç, "Değerli büyüklerimiz; toplumumuzun kıymetli hazineleridir. Onlara göstereceğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü minnet borcumuzun ifadesidir" dedi.
Huzurevi sakinleriyle oyun oynadı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Hüseyin Develi Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, bocce ve bilardo oynadı.
Huzurevinde kalan öğretmenleri unutmadı
İstanbul Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla huzurevinde kalan öğretmenleri ziyaret etti, onlara çiçek verdi.
Ölüme terk edilen yaşlı kadına sahip çıktı
Çorum'da tek başına yaşayan 90 yaşındaki Nazende Bilgin huzurevine yerleştirilirken, ilk ziyaretçisi Vali Zülkif Dağlı oldu.
Huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi
Ekim ayında doğan huzurevi sakinleri için düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, moral depolayan yaşlı çınarlara sağlıklı bir ömür diledi.
“Sizi yalnız bırakmayacağız”
Kütahya Valisi Musa Işın, Dünya Yaşlılar Günü’nde huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, “Sizi yalnız bırakmayacağız. Eşimle birlikte sizi sürekli ziyaret edeceğiz” dedi.
Vakit ahde vefa vakti
Sinop Valisi Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, huzurevi sakinleriyle bir araya gelip moral vererek, asırlık çınarlara vefa gösterdi.
Huzurevi 110 yaşlıya yaşam alanı olacak
Vezirköprü Huzurevi inşaatını inceleyen Samsun Valisi Orhan Tavlı, 5 katlı ve 66 odalı huzurevinin en kısa sürede tamamlanması için gayret göstereceklerini söyledi.
Hayırsever iş insanından örnek bağış
Bağışlarıyla ön plana çıkan Şençopur ailesi örnek bir bağışta daha bulundu. Bugüne kadar yaptıkları bağışlarla devlet millet iş birliğine önemli katkılarda bulunan aile, Isparta'nın Uluborlu ilçesinde huzurevi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi inşa ettirecek.
Ordu’ya yeni huzurevi yapılacak
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nin yıkılarak aynı yere modern bir Huzurevi yapılacak olması nedeniyle geçici huzurevi olarak kullanılacak binada incelemede bulundu.
Huzurevinde Anneler Günü
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Anneler Günü münasebetiyle Zübeyde Hanım Huzurevi’ni ziyaret etti.
Emirdağ’da kadınlar hayallerine kavuşuyor
Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, Emirdağ İlçesinde Afyonkarahisar Valiliği’nin organize ettiği “İlham Veren Başarı Öyküleriyle Kadınlar” programında Emirdağlı kadınlar ile bir araya geldi.
“Allah yokluklarını göstermesin!”
Orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Allah yokluklarını göstermesin” dedi.