Arama
Arama Sonuçları
"Kütüphanelerimiz cehalete karşı çok önemli bir üs bölgesidir"
5 milyon ödenekle yapılan İbrahim Hakkı Halk Kütüphanesi'nin açılışına katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, "Kütüphanelerimiz cehalete karşı açılan savaşta çok önemli bir üs bölgesidir" dedi.
Çukurören köyünün yol sorunu için talimat verdi
Çukurören köyündeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, çevredeki fabrikalardan dolayı köy yolunun tozlanması konusunda yolun yeniden yapılması için talimat verdi.
YİMER 157, 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER 157 Çağrı Merkezi), insan ticareti ve göçmen kaçakçılığıyla ilgili acil yardım ihbarında bulunan 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı.
İstanbul’da “Düzensiz Göçle Mücadele" konuşuldu
İstanbul’da düzensiz göçle mücadeleye yönelik çalışmaların ele alındığı istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Pirinç tarlasına tohum attı
Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyünü ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, çiftçiyle pirinç tarlasına tohum attı.
Göçmenlerin ülkelerine dönmesi için temaslarda bulundu
Afganistan'a giden Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Türkiye’de düzensiz göçmen konumundaki Afganistan vatandaşlarının ülkelerine geri dönmeleri için temaslarda bulundu.
Miniklerle ders yaptı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Sınıfları gezen Kaymakam Koç, öğrencilerle ders yaptı.
Hasta yakınlarına çorba ikram etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, olası afet durumlarında kullanmak üzere hazırlanan mobil mutfaktan ilk çorba ikramını Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakını vatandaşlara yaptı.
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
Türkiye’nin gündemine oturacak çalıştay Şanlıurfa’da yapılacak
Pamuk ve fıstık üretiminde Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden olan Şanlıurfa’da çalıştay düzenlenecek.
Vali Işın'dan iş adamlarına teşekkür
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Özel İdaresi'ne 8 adet çift çeker kamyon hibe edildiğini belirterek, "Şimdiye kadar 125 milyon TL değerinde araç temin edildi. Katkılarından dolayı iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Şanlıurfa’nın bütün değerleri kayıt altına alınıyor
Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde başlatılan Şanlıurfa İli Kültür Envanteri Projesi kapsamında il genelinde bütün tescilli ve tescilsiz taşınmaz kültür varlıklarının envanteri çıkarılarak kayıt altına alınıyor.
“Milletimiz size 5 yıl yetki verdi. Hep birlikte huzur içinde saygıyla çalışalım”
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda muhtarlığa seçilen köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
"Tarım da en az sanayi kadar önemli"
Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında Organize Hayvancılık Bölgesi’nin tüzel kişiliği için çalışmalar başladı. Vali Işın, "Kütahya'da 500 binin üzerinde küçükbaş, 200 bine yakın büyükbaş hayvan var. İnşallah bunu bilimsel ve organize biçimde yapacağız. Çünkü tarım da en az sanayi kadar önemli" dedi.
Hakkari’deki köy muhtarlarının taleplerini dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, görüşme talebinde bulunan köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Vali Erol'dan kaymakamlara talimat
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Mayıs ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını isteyen Vali Erol, sakıncalı yerlerle ilgili gerektiğinde yasaklama kararı için Valiliğe teklifte bulunulması talimatını verdi.
Ergan Dağı'nda hedef 12 ay turizm yapmak
Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde inceleme yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Kayak merkezimizi, yerli ve yabancı turistlerin, 12 ay boyunca faydalanacağı bir merkez haline getirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.
Osmaniye’de üreticilere plastik zeytin kasası desteği
Osmaniye’de üreticilere 21.500 adet plastik zeytin kasası dağıtıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen dağıtım törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve zeytin üreticileri katıldı.
351 Düzceli çiftçiye 1270 torba gübre desteği
Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Dane Mısır Üreticilerine Girdi Temini Projesi" kapsamında düzenlenen Gübre Dağıtım Töreni’ne iştirak etti.
Yeni seçilen köy muhtarlarıyla buluştu: Uyum içinde çalışacağız
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
"Şehrimizde yapılacak çok işimiz var"
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "614 muhteşem köye sahip olan şehrimizde yapılacak çok işimiz var" dedi.
"Kadınlarımız yeter ki üretsinler"
Çilek Fidesi dağıtım programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Kadınlarımız yeter ki üretsinler, biz her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Vali Öksüz daha sonra da üreticilerle çilek ekti.
Kaçak göçmenlerin yüzde 78'i sınır hattına gelmeden yakalanıyor
Yunanistan sınırında inceleme yapan Edirne Valisi Yunus Sezer, “Yakalamaların yüzde 78’ini sınır hattına gelmeden gerçekleştiriyoruz. Bu da bizim açımızdan çok önemli ve alınan tedbirlerin yerinde olduğunu gösteriyor" dedi.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Hedefe götüren söyleşi
Konya Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Özel Simya Okulları'nı ziyaret etti.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
Cennet ve Cehennem Vadisi'nde teftiş
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Cennet ve Cehennem Vadisi Bölgesi'nde yürütülen çalışmalarını inceledi.
Musabeyli Korusu örnek mesire alanı olacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, Musabeyli Korusu mesire alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
"Muş Ovası çok bereketli topraklara sahip"
Muş Valisi Avni Çakır, yüzde 75 hibeyle çiftçilere yönelik fasulye ve nohut tohumu dağıtım törenine katıldı. Vali Çakır, "Muş Ovası çok bereketli topraklara sahiptir. Bir ilin kalkınmasındaki en büyük etken üretimdir" dedi.
125 bin Siirt Fıstığı fidanı toprakla buluşacak
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Fıstığı Geliştirme Projesi kapsamında 3 milyon lira değerindeki 125 bin adet Siirt Fıstığı fidanını toprakla buluşturmak üzere düzenlenen Fıstık Fidanı dağıtım törenine katıldı.