Arama
Arama Sonuçları
Sinop'ta ilk kez ekilen karabuğdayın hasadı yapıldı
Sinop'ta ilk kez ekimi yapılan karabuğdayın hasadına katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Elde edilen ürünün Sinop mantısı yapımında kullanılması ve Karabuğdaylı Sinop Mantısı adı altında marka değeri oluşturulmasını planlıyoruz" dedi.
"İlyas, özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kendisini merak eden ve ilgiyle takip eden 4. sınıf öğrencisi İlyas Bozateş ile yakından ilgilendi. İlyas ile sohbet eden Vali Usta, "İlyas Bozateş özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı. Bana mihmandarlık etti. Çok güzel sohbet ettik" dedi.
Kütahya’da ‘Hıdırellez’ ve ‘Fetih’ coşkusu
Bolluk ve bereketin simgesi, baharın habercisi Hıdırellez Bayramı ve Kütahya’nın fethinin 950’nci yıl dönümü Kütahya’da coşkuyla kutlandı.
Kırşehirli çoban söyledi, Vali Buhara dinledi
Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, köy ziyaretleri sırasında karşılaştığı Taburoğlu Köyü'nde çobanlık yapan İlyas Aydemir'in sesiyle mest oldu.
TYT kampında hem öğrendiler, hem eğlendiler
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 2024 YKS'ye hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Kaymakam Kayabaşı, kampın son gününde öğrencilerle birlikte kemençe eşliğinde halay çekti.
Anamur'da yeni bir ters lale türü keşfedildi
Mersin'in Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Evcialanı Yaylası'na yeni bir ters lale türü keşfeden Coğrafya Öğretmeni Nevzat Çağlar ile bir araya geldi. Kaymakam Bozdemir, Nevzat Çağlar'ı tebrik etti.
“Çok okuyun ve telefon alışkanlığınızı sınırlayın”
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, haftanın ilk ders gününde İlyas Küçüker İlkokulunu ziyaret etti. Vali Sarıibrahim, öğrencilerden kitap okumalarını ve tablet ve telefon gibi teknoloji bağımlılığına sebebiyet veren faktörlerden uzak durmalarını istedi.
Gençlerden, Vali Kaya'ya futbol kulübü sözü
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İlyasköy'ü ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi. Gençlerin futbol sahası talebiyle karşılaşan Vali Kaya, "Gençlerin saha talebi oldu. Söz verdiler, köyün futbol kulübünü kuracaklar" dedi.
Söyleşi programına salonlar yetmedi
Mardin Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde YKS ve KPSS adaylarına yönelik ücretsiz olarak söyleşi programı düzenlendi. Adaylar programa büyük ilgi gösterdi.
Şehit korucunun emanetlerini sevindirdi
Şırnak Valisi Cevdet Atay, 3 yıl önce Irak’ın kuzeyindeki operasyonda şehit olan güvenlik korucusu İlyas Bağater’in İdil'de yaşayan ailesini ziyaret ederek, şehidin emaneti 3 çocuğu hediyelerle sevindirdi.
Yol yapım çalışmalarına katıldı
Cumartesi mesaisini Bilecik’in köylerine ayıran Vali Şefik Aygöl, köylerin ihtiyaçlarını yerinde gördü. Alpagut, Erkoca, Kınık, Çavuş ve İlyasbey köylerinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Aygöl, köy yol yapım çalışmalarını da inceledi.
"Rahatça yaşıyorsak sizlerin sayesinde"
Samsun'un Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla ilçede yaşayan Gazi Baki Bolat ve ailesini ziyaret etti. Kaymakam Kayabaşı, "Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde" dedi.
106. dönem kardeşliği
106. dönem mülki idare amirleri Diyarbakır’da buluştu. Diyarbakır Vali Yardımcısı İlyas Öztürk’ün ev sahipliğinde bir araya gelen dönemdaş vali yardımcısı ve kaymakamlar, eski günleri yad etti.
“Kitap Candır Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan”
Vatandaşları kitap okumaya teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Erzincan Valiliği himayesinde başlatılan ‘Candır Kitap Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan’ projesi kapsamında ildeki tüm okullarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği, büyük ilgi gördü.
Yerli ve milli Hibrit Ayçiçeği hasadı yaptı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, çiftçilere dağıtılan yerli ve milli ayçiçeği tohumlarıyla yetiştirilen ürünü, biçerdövere binerek hasat etti.
Afşinli depremzede çocukların bisiklet sevinci
Kahramanmaraş Afşin’de depremzede çocuklarla bir araya gelen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bisikletlerine kavuşan çocukların sevincine ortak oldu.
Şehit ailesini yalnız bırakmadı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, dün akşam geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel için JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törene katılarak, şehidin ailesini teselli etti.
İlçenin ilk lisanslı tekvandocuları
Niğde Altunhisar’ın ilk lisanslı tekvandocuları, Kaymakam İlyas Kılıç’ı ziyaret ederek, spora ve sporculara verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.
İlyas Kılıç
Altunhisar Kaymakamı
Muhtarlara hizmet içi eğitim
Balıkesir Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş başkanlığında muhtarlar toplantısı ve muhtarlara yönelik hizmet içi eğitim programı yapıldı.
Tedavisi tamamlanan dağ keçileri ve kuşlar doğaya bırakıldı
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Erzurum Bölge Müdürlüğünce tedavileri tamamlanan yaban hayvanları doğaya salındı. DKMP görevlilerince yaralı ve bitkin halde bulunan iki dağ keçisi, çayır delicesi ile iki kızıl şahinin tedavileri tamamlandı.
Kaymakam Polat, meyve bahçesini gezdi
Konya Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, meyve üreticilerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
‘Dünya Didim’i seviyor’
Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, bu yıl ilk kez ilçede yaşayan 65 ülkenin vatandaşlarının desteğiyle düzenlenen “Dünya Didim'i Seviyor Festivali”ne katıldı.
914. Aybastı Perşembe Yayla Festivali
Ordu Valisi Tuncay Sonel, bu yıl 914’üncüsü düzenlenen Uluslararası Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali'ne katılarak, Aybastılıların güreş ve şenlik heyecanına ortak oldu.
İlyas Öztürk
Diyarbakır Vali Yardımcısı
İlyas MEMİŞ
Burhaniye Kaymakamı