Arama
Arama Sonuçları
Eski Vali Ahmet Kara hayatını kaybetti
Eski Çorum ve Kars Valisi Ahmet Kara, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Vali Atay'ın acı günü
Şırnak Valisi Cevdet Atay'ın annesi Fatma Atay, hayatını kaybetti. Atay, dün kılınan cenaze namazının ardından Elazığ Asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
"Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin"
İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü kutlamalarına katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin" dedi.
"Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır"
Mâverâünnehir temasıyla düzenlenen VII. Şeyh Şaban-ı Veli Sempozyumu'na katılan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır" dedi.
"4 milyon kitapla Türkiye’de en çok kitaba sahip olan iliz"
Kitap dağıtım törenine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap adına çok güzel işler yaptık, biz 4 milyon kitapla Türkiye’de en çok kitaba sahip olan il olduk" dedi.
Metehan Güngör
Kıbrıscık Kaymakamı
"Güzelliklerle anılmaya devam edeceğiz"
Bir zamanlar terörün kol gezdiği Siirt’in Eruh ilçesi yurt içi ulusal yarışmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Barış Heyeti barıştırdı
Batman’ın Kozluk ilçesinin Tuzlagözü Köyünde yaşayan ve aralarında 2021 yılından bu yana husumet bulunan Sönmezsoy ve Durmaz aileleri Vali Ekrem Canalp’ın desteği ve Kaymakam Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda kurulan Kozluk Barış Heyeti ile aile büyüklerinin bir araya gelmesi sonrası barış ile sonuçlandı.
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Peygamber Efendimize mektup yazdılar
Ankara Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, "Peygamber Efendimize Mektup" Yarışması Ödül törenine katıldı. Kaymakam Tunç, "Çocuklarımızın göstermiş olduğu ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti" dedi.
Emekli kaymakama Bakırköy Belediyesi'nde yeni görev
Sakarya Akyazı’nın efsane kaymakamı Cemalettin Özdemir, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu imzası ile Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
"Din görevlileri, toplumu aydınlatıyor"
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, "Din görevlileri, dinimizi ve devletimizi temsil ediyor. Bu nedenle kendileri toplumu aydınlatmada büyük rol üstleniyor" dedi.
“Şimdi Şanlıurfa zamanı”
Günlük ziyaretçi bakımından bayramın ikinci günü 11 bin 454 misafir ile en yoğun gününü yaşayan Göbeklitepe, kendi rekorunu egale ederek Bayramın üçüncü günü bu kez 13 bin 857 kişiye ev sahipliği yaptı.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
Öğrencilerin okuduğu hatimlerin duasına katıldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, öğrencilerin okuduğu hatimlerin duasına katılarak, yapılan dualara ‘amin’ dedi.
‘Hoş geldin bebek’
Konya Çeltik Kaymakamı İbrahim Pelit, "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında hane ziyaretleri devam ediyor.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek, öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
Öğrencilerin iftar heyecanını paylaştı
Muş Valisi Avni Çakır, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile oruç açtı. İftar öncesinde öğrencilerle sohbet eden Vali Çakır, başarının mutlaka çalışmaya bağlı olduğunu söyledi.
"İmam toplumda her işte önder ve rehberdir"
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ilçede görev yapan din görevlileri ile toplantı yaptı. Kaymakam Özçelik, "Din görevlilerinin vazifesi sadece namaz vakitleri ile sınırlı değildir. Din görevlilerimizin her zaman toplumu aydınlatma gibi bir vazifeleri vardır. İmam toplumda her işte önder ve rehberdir" dedi.
Mangala şampiyonlarını ödüllendirdi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars’ın eğitimdeki vizyon projesi KAFKAS Projesi'nin alt projesi olan Zeka Küpü Projesi kapsamında, Çanakkale Zaferinin 109. Yılı vesilesiyle düzenlenen Mangala Turnuvası'na katılarak dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Vali Çelik'ten "Safahat" hediyesi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekilli Ali Çelik, İstiklal Marşı’nın Kabulünün Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programına katıldı. Vali Çelik, program sonunda misafir ve öğrencilere, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” kitabını hediye etti.
Batman'da 3 bin öğrenci 'Ben de varım' dedi
Batman Valisi Ekrem Canalp’in talimatıyla başlastılan 'Ben de Varım’ projesi kapsamında ilçe ve köylerden Batman’a getirilen 3 bin 185 öğrenciye kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginlikleri tanıtıldı.
Öğrencilerle birlikte deney yaptı
Amasya Hamamözü Kaymakamı Şeyma Şendur, öğrencilerin deney çalışmalarına katıldı.
Rize'nin 106. kurtuluş yıl dönümü coşkusuyla kutlandı
Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Valilik tören alanında başlayan kutlama programında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.
Öğrencileri motive etti
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Avsallar Ortaokulu ve Avsallar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Görentaş Köyü sakinlerini dinledi
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, kurum amirleri ile birlikte kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Görentaş Mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu.
Öğrencilerle akşam yemeğinde buluştu
Diyarbakır Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, lise öğrencileriyle akşam yemeğinde buluştu. Kaymakam Hülür, öğrencilerin taleplerini de dinledi.
Genç hafız çetin sınavdan geçti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerini hafızlar beldesi Tortum'la sürdürdü. Vali Çiftçi, Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma yarışması birincisi 7. sınıf öğrencisi Hâfız Alim Alacalı ile renkli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, genç hafızı sınavdan geçirdi.
Kahramanmaraş'ın işgalden kurtuluşu kutlandı
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kentte kutlama programları düzenleniyor. 104. kurtuluş yıl dönümü için Vali Mükerrem Ünlüer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.