Arama
Arama Sonuçları
Mezopotamya'nın kalbi Hasankeyf'te festival coşkusu
Mezopotamya'nın kalbi, medeniyetin beşiği, tarih kokan Hasankeyf'te bu yıl 4.sü düzenlenen Su, Doğa Sporları ve Turizm Festivali dolu dolu başladı.
Kaymakam İmrak, Benati inciri topladı
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yetiştirilen, kendine has aroması ve lezzetiyle ilgi gören Benati incirinin hasadına başlandı. Hasada katılan Kaymakam Mehmet Ali İmrak, Benati incirinin coğrafi işaret alması için başvuru yaptıklarını belirtti.
Muhammed'e söz verdiği Beşiktaş formasını hediye etti
Batman'ın Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Muhammed Kutlu'ya söz verdiği Beşiktaş formasını teslim etti. Muhammed'in mutluluğuna ortak olan Kaymakam İmrak, "Muhammed kardeşim ile koyu futbol muhabbetinden sonra kartal hareketimizi de yaptık" dedi.
Coğrafi işaretli mehina sarımsağı pazarda
Nisan ayında coğrafi işaretle tescillenen ve haziran ayında hasadı başlayan Batman'ın Hasankeyf ilçesine özgü "mehina sarımsağında hasat dönemi bitti. Kendine has aroması olan mehina sarımsağı, pazardaki yerini de aldı.
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
Yaşlı ve hastaların hatırını sordu
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, hane ziyaretleri kapsamında Dicle, Eyyübi ve Raman Mahallesi'nde ikamet eden yaşlı vatandaşlara misafir oldu.
Vatandaşların sorunlarını evlerinde dinledi
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Sorunları tek tek dinleyen Kaymakam İmrak, çözümü için de talimat verdi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Okumayı öğrenen çocuklarla kitap okudu
Batman'ın Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Üçyol İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinin “Artık Okuyorum”etkinliğine katıldı. Kaymakam İmrak, okuma-yazmayı yeni öğrenen çocuklarla sohbet etti, onlarla kitap okudu.
Pazarın esnafının nabzını tuttu
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, pazaryeri esnaflarını ziyaret ederek, ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi aldı.
Veli toplantısı yaptı
İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin başarılarının değerlendirilmesi için Veli Toplantısı düzenleyen Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, okul-aile işbirliğinin öğrenci başarısındaki etkisini vurguladı.
"Hasankeyf su sporları merkezi olacak"
Türkiye'de ilk kez Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonası'nı 14 bin kişi izledi. Yarışları izleyen Vali Ekrem Canalp, "Hasankeyf'te bir su sporları merkezi inşa edeceğiz. Bunun için çalışmalara başladık" dedi.
Köylerdeki eksiklikler için talimat verdi
Köy ziyaretlerine devam eden Batman'ın Hasankeyf Kaymakam Mehmet Ali İmrak, köylerdeki eksikliklerin giderilmesi için gerekli kişilere talimat verdi.
Köylerin sorunlarını yerinde inceledi
Köy ziyaretlerine devam eden Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Üçyol, Bayırlı ve Saklı köylerinin sorunlarını yerinde tespit etti.
Esnafın kahvaltı davetini kırmadı
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, ilçe esnafının kahvaltı davetini kırmayarak, kahvaltı eşliğinde ilçenin ve esnafın ihtiyaçlarını istişare etti.
İlk veda semt pazarına
Son yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Batman’ın Hasankeyf ilçesine tayini çıkan Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak ilk veda ziyaretini semt pazarına gerçekleştirdi.
LGS öncesi öğrencilere moral
Konya Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, ilçede Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek öğrencilerle Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya gelerek, öğrencilere moral verdi.
LGS adaylarına motivasyon
Konya Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Aşağıhadim İmam-Hatip ve Merkez ortaokullarını ziyaret ederek LGS sınavına girecek öğrencileri ziyaret etti.
Mehmet Ali İmrak
Hasankeyf Kaymakamı
Umre parasını depremzedelere bağışladı
Konya Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, umre için biriktirdiği parasını depremzedelere gönderen Emin Tekin amcayı kabul ederek, kendisine teşekkür etti.