Arama
Arama Sonuçları
İNDES iftarında depremzedelere yemek dağıttı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, depremin hemen ardından afetzedelerin yardımına koşan ve hâlâ bölgede yardım faaliyetlerine devam eden ender yardım kuruluşlarından olan İnsani Destek ve İyilik Derneği’nin (İNDES) iftarına katıldı.
"Büyüklerimize her zaman minnettarız"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Güldal Akşit Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Dallı, "Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız" dedi.
Depremzedeler için mutfağa girdi
Aydın'dan Hatay'a atandığında mesai arkadaşları ile vedalaşırken duygusal telsiz kapatma görüntüsü ile hafızalara kazınan Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı Berrin Çevik, bugün Hatay'daki depremzedeler için yemek yapılan aşevinde mutfağa girdi.
İNDES’ten deprem şehitleri için mevlid
Başkanlığını Miahaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’ın yürüttüğü, Hatay’da depremzedelerin yaralarını sarmaya devam eden İnsani Destek ve İyilik Derneği (İNDES), 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri Mevlid-i Şerifle andı.
“Sosyal medya kullanım süreniz kitap okuma süresini geçmesin”
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından düzenlenen “Hedef 2023 Kariyer Söyleşileri”ne konuşmacı olarak katıldı.
Ruh sağlığı hastalarından kermes
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde rehabilite edilen vatandaşların yaptıkları ürünlerin satışa sunulduğu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Kermesi’ni ziyaret etti.
Çatak çayının kenarına oturan Vali: Güzel işler yapacağız
Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Çatak’ın Türkiye’nin ve Van’ın incisi olduğunu, devlet olarak her alanda kalkınması için destek vereceklerini söyledi. 'Yapacağımız güzel işler var' diyen Vali, Çatak'ı birlikte kalkındıracaklarını belirtti.