Arama
Arama Sonuçları
Vali Bingöl, duyurdu: Personel alımı yapılacak
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İŞKUR tarafından noter kurasıyla personel alımı yapılacağını açıkladı.
"Eğitimle ilgili her konuya öncelik vereceğiz"
Okul Güvenliği Toplantısı'nda konuşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, okul güvenliği konusunda ilgili tüm kurumların son derece hassasiyet içerisinde olması talimatını yineleyerek, "Şanlıurfa’da eğitimle ilgili her konuya öncelik vermeye devam edeceğiz" dedi.
"Valiliğimizin kapısı herkese açık"
Halk Günü toplantısında vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Valiliğimizin kapısı herkese açık. İstedik ki vatandaşlarımız sorun, sıkıntı ve taleplerini bize iletsinler" dedi.
“Daha fazla insanımızı iş gücüne dahil edeceğiz”
İl İstihdam Kurulu’na başkanlık yapan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Şehrimizde istihdamı daha çok artırmak, daha fazla insanımızı iş gücüne katmak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
İhraç edilen kamyonların büyük kısmı Aksaray’da üretiliyor
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrika Müdürü Prof. Dr. Ulf Raese ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu fabrika ile ilgili bilgi aldı.
Hedef; Adıyaman'da istihdamı artırmak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında istihdam toplantısı yapıldı. Vali Varol, "2024 yılında da işgücü ihtiyacının giderilmesine ve istihdamın arttırılmasına yönelik çalışmalarımız devam edilecek" dedi.
“İlk hedefimiz istihdamı arttırmak”
Aksaray İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında Aksaray Üniversitesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
“Bütün imkanları gençlerimiz için seferber ediyoruz”
İŞKUR tarafından verilen İş Kulübü eğitimlerini başarıyla tamamlayan Aksaray Üniversitesi öğrencileri düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 2024 yılını ‘genç istihdam yılı’ olarak ilan ettiklerini belirten Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Bütün imkanları gençlerimiz için seferber ediyoruz” dedi.
Vatandaşların sorunlarını dinledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın başkanlığında halk günü toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Özarslan, bu sorunların çözülmesi için talimat verdi.
Hakkari’de ‘geleceğin teknoloji yıldızları’ yetişecek
Hakkari’de başlatılan “Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yetişiyor” projesi ile, öğrenciler, girişimci kadınlar, engelli vatandaşlar ile birlikte bütün vatandaşlara eğitim laboratuvarları kurularak Bilişim Teknolojileri alanında eğitim verilecek.
“Projelerimiz vatandaşın talebine göre şekillenecek”
Sivil toplum kuruluşları ve iş insanları ile bir araya gelen Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, “Yatırım ve hizmetlerimiz tüm ilçelerimizde hız kesmeden hemşehrilerimizin memnuniyeti doğrultusunda devam edecek” dedi.
İş garantili tır şoförü yetiştirilecek
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla, Mersin Valiliği himaye ve koordinatörlüğünde; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İşkur İl Müdürlüğü ve Mersin Mer- Port Lojistik Şirketinin ortaklığı ile “Lojistiğin Kalbi Mersin” projesi imza töreni gerçekleştirildi.
Okullarda en küçük olaya bile taviz verilmeyecek
11 Eylül’de başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında okul güvenliği toplantısı düzenlendi.
“Giden bedenimdir, kalbimi Aksaray’da bırakıyorum”
Erzincan Valisi olarak atanan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, birim amirleri ve STK temsilcilerinin katıldığı veda programında, “Veda etmek kolay değil, hüzün yüklüdür. Giden bedenimdir, kalbimi Aksaray’da bırakıyorum” dedi.
Mehmet Tunç
Akyurt Kaymakamı
Batman’da istihdam 6’ya katlanacak
Batman İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’na başkanlık yapan Vali Ekrem Canalp, “Batman ilerleyen zamanlarda inşallah bölgenin şampiyonu olacak, Türkiye’nin de en iddialı istihdam sahibi olan illerden bir tanesi haline gelecek” dedi.
Engelli vatandaşa hibe desteği
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın himayesinde, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden Proje Hibe Desteği almaya hak kazanan engelli ve eski hükümlü vatandaşlar ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında yapılan sözleşmelerin imza töreni gerçekleştirildi.
İstihdam artıyor, Urfa kazanıyor
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İŞKUR’un ‘işbaşı eğitim programı’ kapsamında düzenlenen programlara katıldı. Ayhan, “İstihdamımız artıyor, Urfa’mız kazanıyor” dedi.