Arama
Arama Sonuçları
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Sinop'a gelenlerin sayısı yüzde 23 arttı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 11 bin 791 misafirin kent merkezinde kaldığını belirterek, "2023 ile 2024 yılının 9'ar günlük tatillerindeki ilimizin ziyaret edenlerin mukayesesinde yüzde 23'lük artış var" dedi.
"AFAD kritik bir rol oynayacak"
AFAD’ın depreme hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Hakkari Valisi Ali Çelik, "AFAD'ın gelecekteki olası depremlere karşı hazırlıklı olması, can kayıplarını en aza indirmede kritik bir rol oynayacak" dedi.
İstanbul’da “Düzensiz Göçle Mücadele" konuşuldu
İstanbul’da düzensiz göçle mücadeleye yönelik çalışmaların ele alındığı istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Sinop'taki sel ve heyelan riskleri masaya yatırıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın başkanlığında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kent genelinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek olası; sel, taşkın, heyelan vb. hidro-meteorolojik riskler masaya yatırıldı.
Batman'da riskli alanlar belirlendi
Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlığında Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda Batman'da boğulma olayları açısından riskli alanlar belirlendi.
"Tarım da en az sanayi kadar önemli"
Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında Organize Hayvancılık Bölgesi’nin tüzel kişiliği için çalışmalar başladı. Vali Işın, "Kütahya'da 500 binin üzerinde küçükbaş, 200 bine yakın büyükbaş hayvan var. İnşallah bunu bilimsel ve organize biçimde yapacağız. Çünkü tarım da en az sanayi kadar önemli" dedi.
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Mardin Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, Çetinler Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Şahin, onların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.
8. sınıf öğrencisi Hümeyra’nın misafiri Kaymakam Ateş
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan ve öğretmenlerle beraber ‘’Misafirim Kaymakamım’’ projesi kapsamında 8. sınıf öğrencisi Hümeyra Yüce’nin ailesini ziyaret etti.
"Hizmet yolunda birlikte yol yürüyoruz"
Yeni seçilen muhtarlarla bir araya gelen Iğdır Valisi Ercan Turan, "Iğdır’a hizmet yolunda birlikte yol yürüyoruz" dedi.
“Sorunlarınızın çözümü için birebir takipteyim”
Şehrin yeniden ihya ve inşası için toplumun her kesimine ulaşmak, sorunların tespiti ve çözümü için hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde büyük bölümü yıkılan Toptancılar Sitesi’ne ziyarette bulunarak esnafların sorunlarının yerinde tespiti ve çözümü için esnaflarla istişarelerde bulundu.
Deprem konutlarındaki son durum istişare edildi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda TOKİ kalıcı afet konutlarının hak sahipleri, konut teslim süreçleri ile sahadaki son durum ele alındı.
Hakkari'deki yatırımlar istişare edildi
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında 2024 Yılı 2.Dönem İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılı yatırımları, yatırımların ve sosyoekonomik gelişmelerin izlenmesi ve koordinasyon çalışmaları, sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
"Sinop'ta keşfedilecek ne çok güzellik var"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Terelek Kaya Mezarı’nda inceleme yaptı. Vali Özarslan, "Boyabat ve Durağan'da keşfedilecek ne çok güzellik var" dedi.
"Büyük bir İstihdam Fuarı açılacak"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 14-15 Mayıs’ta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında büyük bir İstihdam Fuarı'nın açılacağını belirtti.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Cizre şehitlik anıtında sona doğru
Şırnak’ın Cizre ilçesinde mevcut asri mezarlığının ihtiyacı karşılayamaz duruma gelmesinden dolayı Konak Mahallesinde yapılan yeni mezarlık ve şehitlik alanı çalışmaları devam ediyor.
Dört dörtlük hizmet için toplantı yapıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda hizmetlerde yaşanan eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesiyle ilgili hususlar görüşüldü.
"Seni bu ülkenin yetiştirdiğini asla unutma"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nden (MIT) kabul alan İrem Gülce Yazgan'ı tebrik etti. Vali Aslan, "Çok güzel bir okula eğitim için gidiyorsun, hayatın başarılarla dolu olsun ama seni bu ülkenin yetiştirdiğini asla unutma" dedi.
Şanlıurfa eğitiminde bir milat
Şanlıurfa tarihinin eğitim konusundaki en geniş kapsamlı toplantısı, eğitim kurum ve kuruluşlarının her kademesinden bürokratına, siyasetçisinden yerel yönetimine kadar yoğun bir katılımla bugün gerçekleştirildi.
Kentteki ulaşım sorunları için istişare
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. Vali Çelik, ulaşım sorunları ve çözümleriyle ilgili istişarelerde bulundu.
4 ilin valisi bir araya geldi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Artvin Valisi Cengiz Ünsal'a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette dört ilin sorumluluk alanında bulunan konular konuşuldu.
Hafta sonu mesaisinde vatandaşları dinledi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, hafta sonu mesaisinde makamında vatandaşları dinledi. Talepleri tek tek not alan Vali Çelik, çözümü için birimlere talimat verdi.
Sorunlar ve çözüm önerileri için toplantı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında yapılan toplantıda afet konutlarının teslim süreçleri, vatandaşlara farklı alanlarda verilen hizmetlerde yaşanan eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesi gibi konular görüşüldü.
100 bin bardak çay ikram edilecek
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonuyla “Size Bize Hepimize Rize” sloganıyla 02-05 Mayıs tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenecek Rize Günleri için bilgilendirme toplantısı Vali İhsan Selim başkanlığında gerçekleştirildi.
Yüksekovalı hayırseverden eğitime destek
Hakkari Yüksekovalı hayırsever iş insanı Haşim Akın, toplamda 10.746 metrekarelik iki ayrı arazisini eğitim için bağışladı. İş insanı ile protokol imzalayan Vali Ali Çelik, kendisine Hakkarililer adına teşekkür etti.
Boğazlıyan’a Ali Serttaş, Akdağmadeni’ne Furkan Nezir atandı
Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığına 111. dönem kaymakamlarından Ali Serttaş, Akdağmadeni Kaymakamlığına Furkan Nezir görevlendirildi.
Bakan Yerlikaya: Arazide 35 milyon metreküp toprak var
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kazanın üzerinden 6 gün geçti. Tam bir seferberlik ruhuyla hiç durmadan çalışıyoruz. Bu maden ocağı 940 hektarlık bir arazidir. Arkamızdaki arazide toplam 35 milyon metreküp toprak kütlesi var" dedi.
Ardahan turizmini masaya yatırdı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında, Ardahan turizminin geliştirilmesi adına yapılması planlanan çalışmalar bütün hatlarıyla değerlendirildi.