Arama
Arama Sonuçları
Türkiye 3.'sü olan Muharrem'i tebrik etti
Siirt Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Muharrem Yusuf Demir'i tebrik ederek, küçük altın hediye etti.
Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası Konya’da
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası açılış seremonisine katıldı. Vali Özkan, ‘‘Konya kültür, sanayi ve tarım şehri olmasının yanında bir spor şehridir” dedi.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Gözleme açıp pişirdi
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, köy yaşam merkezinde kursiyer bayanlarla birlikte gözleme açarak pişirdi.
“Spor okulu olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak”
Yeni haftaya sporla başlayan ve MÜSİAD Kayseri Şubesi’nin yaptırdığı spor okulunun açılışını yapan Vali Gökmen Çiçek, gençlerin ayağına judo, tekvando, güreş gibi hangi alanda istiyorlarsa sporu götürme noktasında seferberlik başlattıklarını söyledi.
Şampiyon sporcuları tebrik etti
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman İl Özel İdare Gençlerbirliğispor Kulübü’nün Türkiye Judo Yıldızlar Türkiye şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu olan Emir Öztekin ve Türkiye Üçüncüsü olan Emre Öztekin ile Balkan Şampiyonu olan M. Furkan Öztekin’i makamında kabul etti.
Hakkari Valisi 19 Mayıs kutlamalarında halay çekti, bilek güreşi yaptı
Vali İdris Akbıyık, 19 Mayıs kutlamalarında sporcularla bilek güreşi yapıp, basketbol, futbol ve masa tenisi oynadı. Vali ve protokol üyeleri, söylenen şarkılar eşliğinde sporcu ve vatandaşlarla birlikte halay çekti.